Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 18/8 – 25/8/2019


Κριέ αμετανόητε

Κινδυνεύεις ερωτικά να μείνεις μετεξεταστέος, εάν δε βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει, για το πως θα κατακτήσεις το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου. Και μη μου λες ότι δεν έχεις τύχη. Σκέψου το πρακτικά. Είναι σα να πηγαίνεις στο πρώτο ραντεβού με στραπατσαρισμένο αμάξι, γεμάτο λάσπες κι ένα σορό πεταμένες συσκευασίες από κρουασάν και χυμούς στο πίσω κάθισμα. Είναι σα να πηγαίνεις να βρεις τον καλό σου, με μαρουλάκι χωμένο ανάμεσα στα δόντια σου, μαλλί κότσο πιασμένα με ένα μολύβι και το κραγιόν σου βαλμένο πρόχειρα να βάφει τα μπροστινά σου δόντια. Πας για να πας δηλαδή. Όχι για να μείνεις κιόλας. Και αυτό το υφάκι που λέει “σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε” να το κόψεις, γιατί κατά βάθος ούτε εσύ δεν το πιστεύεις.

Ταύρε μου ερωτιάρη

Μόνο εσύ στα ερωτικά, δείχνεις καλή διαγωγή τον τελευταίο καιρό. Μέχρι που αποφάσισες να κάνεις ακόμη και δίαιτα. Άσε τους άλλους να τρώνε καλαμαράκια στην ψαροταβέρνα και ξεκίνα το καμάκι. Ποιος ή ποια θα σου αντισταθεί εάν την αρχίσεις στα ιπποτικά σου σκέρτσα. Εάν φανείς λάγνα περιποιητικός. Εάν μιλήσεις με έξυπνα υπονοούμενα. Και μη ξεστομίσεις κανένα κομπλιμέντο τύπου, “ώρε ζαργάνα μου τι είσαι εσύ”, γιατί στην ψαροταβέρνα σε βλέπω να καταλήγεις με τα μπακούρια τους φίλους σου. Τώρα θα έχεις ρέντα φίλε και κοίτα να την εκμεταλλευτείς για να περάσεις super. Να κάνεις τα ωραία σου, να πουλήσεις μούρη, να ρίξεις στα δίχτυα σου ακόμα και βράχους ηθικής. Και ξέρεις κάτι ρε φίλε. Πιστεύω πως θα τα καταφέρεις, γιατί απλά μπορείς.

Διδυμάκο μου χαλάρωσε.

Τι έγινε; Φεύγει το καλοκαίρι και έχεις αρχίσει να ξενερώνεις γιατί επιστρέφεις στην πραγματικότητα. Η μόνη γκόμενα που σε περιμένει με το ραβασάκι στο χέρι είναι η ΔΕΗ; Ε και; Πρώτη φορά το παθαίνεις για να πέφτεις τώρα από τα σύννεφα; Άκου να δεις. Ακόμα το καλοκαίρι δε σφύριξε τη λήξη του, γι αυτό ζήσε λοιπόν ερωτικά ότι προλαβαίνεις. Τύπου “ότι φάμε και ότι πιούμε” δηλαδή. Εξακολουθείς να αρέσεις και να γοητεύεις, ιδίως όταν μένεις σιωπηλός. (ανέκδοτο είπα τώρα). Υπάρχουν εκεί έξω κορμιά, που πολύ θα ήθελαν να μάθουν πως να μετράν μαζί σου τα αστέρια στον ανέφελο καλοκαιρινό ουρανό( πσσσσσ με έπιασε το ποιητικό μου). Πες λοιπόν κι εσύ κανένα ποίημα από εκείνα που ξέρεις και άσε τη ΔΕΗ να περιμένει. Στην τελική, μια ζωή την έχουμε κι αν δεν τη γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε τι θα καταντήσουμε.

Καρκινάκο βρε βρε βρε

Η αλήθεια είναι ότι απ το Μάιο και δώθε έχεις βαρέσει το κουπί της αρκούδας στη ζωή σου. Κι ήρθαν στιγμές που ήθελες να “ιππεύσεις” μερικούς μερικούς που σου άλλαξαν τα πέταλα. Κι αυτό δεν ήταν επειδή σου ανέβαινε η σεξουαλική επιθυμία για την πάρτη τους αλλά μάλλον το αίμα στο κεφάλι. Όμως τώρα πως θα σου φαινόταν να σου έλεγα ότι τα καλύτερα έρχονται; Μη με κοιτάς καχύποπτα, δεν εννοούσα από το παρελθόν σου το ερωτικό. Το κατάλαβα άλλωστε πως δε θα ξανά ασχοληθείς με περσινά ξινά σταφύλια. Αν σου έλεγα ότι τώρα μπορείς κι εσύ να πας ν αγαπηθείς και μάλιστα δίχως τύψεις και ενοχικά σύνδρομα. Δε σου λέω πως θα γίνεις ο μαμιάς της γειτονιάς. Σου λέω όμως ότι λίγο να κουνήσεις το μικρό σου το αυτάκι το έπιασε ο άλλος το υπονοούμενο. Θα αφήσεις λοιπόν τις ευκαιρίες να χαθούν;

Λεοντάρα μου

Τώρα που έφαγες όλα σου τα λεφτά και πήρες και μπροστάτζα για να τη βγάλεις, κατάλαβες ότι στο τέλος ξουρίζουν το γαμπρό. Οι μόνοι που σου κολλάνε πλέον είναι οι λογαριασμοί και οι μόνες εκείνες οι ξινές που λέγονται υποχρεώσεις. Τρεχάτε ποδαράκια μου δηλαδή αλλά μην απογοητεύεσαι και μπατίρης θα εξακολουθήσεις να αρέσεις. “Διότι τί αξίαν έχουν τα λεφτά, μπροστά εις τα προσώπατα. Δεν ξέρω εάν γίνομαι αντιληπτή αλλά τα χρήματα είναι χρήματα και τα προσώπατα προσώπατα” που έλεγε και ο κυρ- Παντελής στο μπακαλόγατο. Όχι, σε ρωτώ: Τί θέλεις πιο πολύ σε τούτη εδώ τη ζήση, να αρέσεις ή να έχεις λεφτά; Άσε μην απαντάς, τα θέλεις και τα δύο. Κι άμα δεν τά ‘χεις γίνεσαι σπαστικός. Επειδή λοιπόν αυτές τις ημέρες, μια “στριμωκωλίαση” θα την έχεις, πιθανόν να τα παίρνεις ευκολότερα στο κρανίο. Ε, κι αυτό θα σε κάνει de kavle πρέπει να το προσέξεις.

Παρθενιστάν  μου

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε θα είναι η ψυχολογία σου αυτές τις μέρες, γιατί στο σπιτάκι σου θα κάνουν party πολλοί ουράνιοι μπαλαδόροι. Κάτι Άρηδες κάτι Αφροδίτες κάτι σού’πα μού’πες μη σε πρήζω με τα αστρολογικά, το ζουμί θα σου πω. Και ντούρος θα είσαι και την ωραία θα κάνεις και την καριέρα με τα γκομενικά θα θες να τα συνδυάσεις. Πως λέμε θα είσαι το παιδί λάστιχο; Το κορμί που συνδυάζει βουνό και θάλασσα; Να ξέρεις πως στη φάση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή με τα αγαπητιλίκια και τις γλυκαναλατιές από τη μία μεριά  και στην καριέρας σου να σφυρίζεις κλέφτικα από την άλλη, πολύ σε γουστάρουμε. Προτιμώ να κάνω μαζί σου παρέα την εποχή αυτή παρά με τους άλλους που τελειώνει το καλοκαίρι μαζί με τα λεφτά τους και τους έφαγε η ξινίλα. Άλλος έχει το όνομα κι άλλος θά’ χεις τη χάρη μαναράκι μου. Θα υπάρχουν στιγμές που θα σοβαρεύεις και θα γίνεσαι βαρύς αλλά φρόντισε αυτό να το ξεπεράσεις. Η ζωή είναι μαμάτη.

Ζυγάρα μου ποιο σε πείραξε;

Καλή η τσιλημπούρδα η καλοκαιρινή αλλά στο τέλος πάλι μοναχούλι σου έμεινες; Θέλεις να βγάλω ανακοίνωση στα σόσιαλ μίντια “Μόνος Ζυγός ψάχνει”; Να το κάνω άμα σου γουστάρει, Τσάμπα αγόρασες κινητό με δυο κάρτες για να χωρέσεις τις καινούργιες σου επαφές τρίτου τύπου. Γιατί μέχρι τρεις είναι δεσμός κι αυτό το γνωρίζεις καλά. Τσάμπα άνοιγες διπλά προφίλ στο φουμπού, αφού κι εκεί δεν είχες καμία τύχη. Ρε φίλε εσύ είσαι για να δίνεις ρεσιτάλ ερωτικής ερμηνείας live ζωντανά, τί τις θες τις δικτυώσεις; Έμεινες μόνος στην παραλία με τα κουβαδάκια σου και δε σε θέλει κανείς; Μα καλά το πιστεύεις όλο αυτό; Λοιπόν επειδή αυτές τις ημέρες για διάφορους λόγους θα έχεις τις κλειστές σου, ένα θα σου πω. Αυτά συμβαίνουν που και που στη ζωή μας. Όταν όμως θα πάρεις λίγο καιρό αργότερα τα πάνω σου, μετά ποιος σε πιάνει. Κάτσε λοιπόν και άραξε, να ηρεμήσει το κεφάλι σου, μέχρι να πάρεις φόρα και ξανά προς τη δόξα να τραβάς.

Σκορπίδι άκου

Παράτα τη Gothic ζωή σου και βγες στο φως. Εκεί που όλοι, καιρό τώρα, σου έχουν στήσει καρτέρι και σε περιμένουν να κάνεις σόου.  Τέρμα οι μοναχικότητες. Βάλε όλα σου τα δυνατά να μας μαγέψεις και να μας σαγηνέψεις. Εμείς ανοίξαμε και σε περιμένουμε γουστάροντας να σε δούμε και να τα πούμε από κοντά. Άσε στο σπίτι το δυσκοίλιο ύφος που μονιμοποιήθηκε με τον καιρό στη μούρη σου και βγες με τον αέρα του τύπου που λέει: “Νομίζατε πως με ξέρατε ε;”. Άσε μας άφωνους να ερωτευθούμε μέχρι και τα παπούτσια που φοράς. Στερείς το μυστήριο στη ζωή μας. Και αν κάποιες ακατονόμαστες ψυχές σε πούλησαν για ένα κουτί φασόλια, έλα μωρέ που θα ασχολείσαι με χαζά…Καλά θα ασχολείσαι δεν το ξεχνάς αλλά θυμήσου κι εμάς που δε μας άφησες να σου κάνουμε τίποτα…επάνω στο μυαλό και στο κορμί σου. Δώσε μας την ευκαιρία τουλάχιστον.

Τοξοτάρα μου

Για αρχή θα πρέπει να παραδεχτείς, ότι το παίζεις πλάσμα σοβαρό αλλά δεν είσαι. Μετά θα πρέπει έντεχνα να μας πεις, ότι δεν είσαι για πολλά πολλά σε μία σχέση και όταν πάει να σοβαρέψει, δεν έχει πια πλάκα και άρα δεν ενδιαφέρεσαι. Ότι στα μυαλά σου ερωτικά υπάρχουν πέντε άτομα ταυτόχρονα που δεν έχεις αποφασίσει ποιο θα ακολουθήσεις, καθότι από αυτούς, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Ύστερα να δηλώσεις ότι δε σου καίγεται καρφί, για το ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζει το έτερον σου ήμισυ και δε σου κάνει τα όλα χατίρια. Κι αφού μας κάνεις και μια λίστα με τα “θέλω” σου που δεν τα διαπραγματεύεσαι, εμείς θα κοιταχτούμε μεταξύ μας και θα αναρωτηθούμε ποιος από μας είναι ο πιο μαζοχιστής για να έχει την ικανότητα να ακολουθεί τα βίτσια σου…. Περίμενε με φεύγεις. Κάτι έχω στο νου μου να σου γνωρίσω…έναν Υδροχόο που το παίζει σχεσάκιας ενώ κατά βάθος σε αντιγράφει άδικα…Είσαι ένας κακομαθημένος μεν, αλλά μοναδικός.

Αιγόκερα

Άγνωσται αι βουλαί σου. Ξέρω αυτή την εποχή κάποιους του σιναφιού σου, που είναι σε μια σχέση και τρώγονται με τα ρούχα τους. Άλλους που δεν τρώγονται αλλά έχουν παράλληλες σχέσεις ξεπερνώντας  στις καβάτζες και τους Ζυγούς. Κάποιους που χώρισαν και δεν έχουν καταλάβει πόσο το είχαν το φταίξιμο στη σχέση τους. Άλλους που πήραν πολύ ψηλά τον αμανέ γιατί κατάλαβαν ότι αρέσουν και γοητεύουν. Ρε θα σοβαρευτείτε; Χάλασε ο κόσμος φίλε μου. Καλά τόσα χρόνια που μας έλεγες ανεπρόκοπους και κρατούσες τα σκήπτρα της τάξεως και της ηθικής γιατί το έκανες; Γιατί μπορείς; Στο λέω γιατί εγώ σε εκτιμούσα για το σταθερόν του χαρακτήρα σου. Ερωτικά και αισθηματικά τα έχεις κάνει όλα τατάνα το τελευταίο διάστημα. Τί σε βρήκε; Κι εμείς που βάζαμε για την πάρτη σου το χέρι μας στη φωτιά, τί θα απογίνουμε χωρίς εσένα σταθερή αξία στη ζωή μας;Ποιος είμαι…Που πάω…Γιατί ήρθα σε τούτη τη ζωή…πολλά τα υπαρξιακά που μας δημιούργησες.

Υδροχόε, είσαι εδώ;

Φίλε εσένα σε κόβω να έχεις καλοκαίρι στο μυαλό σου μέχρι και πριν να φύγει το φθινόπωρο. Μετά θα πλακώσει το κρύο και θα τσουτσουριάσει το αυτό σου (το κορμί σου). Τότε να δεις ανατριχίλες, όχι τώρα. Τώρα αρέσεις περνάς ωραία, κάνεις ζωάρα και μάλιστα, όχι καμιά βδομαδούλα, όση ήτανε δηλαδή η καλοκαιρινή μας άδεια που μας δώσανε να πορευτούμε απ τη δουλειά. Καιρό τώρα χοροπηδάς σαν το ζουλάπι από κανάρι σε κανάρι. Καλά κάνεις ζήστο άμα σου γουστάρει. Μετά να δω πόσα απίδια θα χωρέσει ο σάκος σου. Γιατί καλές οι τσιλημπούρδες και οι καταχρήσεις τους αλλά αν συνεχίσεις έτσι, θα σε πιάσει η νεφραμιά σου, τα ψυχολογικά σου, δε θα σου σηκώνετε η τέτοια σου (η όρεξή σου για άλλες τρέλες) και μετά θα χρειαστείς “καρδίατρο”. Από εκείνους που πιστεύεις πως θα σε περιμένουν πάντα. Ποιος είσαι ρε μάστορα; Κανάς Ζυγός αξιαγάπητος; Να τα λέμε αυτά….

Ψαράκι μου

Επιτέλους βρίσκεις τον εαυτό σου και τη φαντασία σου και μας ξεσηκώνεις την αυτή μας ( τη χαρά να σε χαιρόμαστε) δίχως αύριο. Γίνεσαι η φαντασίωση μας η ίδια. Μας φτιάχνεις κόσμους έντεχνα μαγικούς. Μας κάνεις να νιώθουμε σαν τον Λούκι Λουκ στην άγρια sτύsη. Που μας κρυβόσουν τόσον καιρό που μετρούσαμε μόνοι μας τα αστέρια, αστέρι μου; Τώρα λοιπόν καλείσαι να αναλάβεις υπηρεσία στο μυαλό και στο κορμί μας, άντε, γιατί πολύ μας παραμέλησες με την καλλιτεχνική σου καριέρα. Και μάθε πως τσαντιστήκαμε και ενώ προσπαθήσαμε να σε ξεπεράσουμε με άλλο υδρόβιο πλάσμα, τελικά καταλήξαμε στο επιστημονικό συμπέρασμα  πως μας είσαι αναντικατάστατος, εμμονή, πάθος, πόθος και άλλα τέτοια ανώμαλα.  Που θα τα εκτονώσουμε λοιπόν εάν δε μας δείξεις το λάγνα φαντασιακό σου δρόμο; Σατανά, έ σατανά. (εμένα τελικά θα έπρεπε να με πληρώνετε ψάρακες  για αυτά που γράφω για την πάρτη σας)…

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Κριέ Ήρθαν οι απόκριες και η εποχή των ερωτικών μεταμφιέσεων. Πιστεύω να το έπιασε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Με τον πιο όμορφο τρόπο μας αποχαιρετά ο τελευταίος μήνας του χειμώνα, και δεν το λ ...

Astro-Μηνύματα από 23/2 – 1/3/2020

In category Astrology News

Θετικά ξεκινάει η εβδομάδα αυτή, με καλύτερη διάθεση όρεξη και τονισμένη αισιοδοξ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Κριέ όχι μόνο λόγια Τόσο καιρό σε παρακαλάω να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση την ανιχ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Μετά από μια υποτονική εβδομάδα, η 4η εβδομάδα του Φεβρουαρίου όχι μόνο θα ξεκινήσε ...

Astro-Μηνύματα από 16/2 – 23/2/2020

In category Astrology News

Την εβδομάδα αυτή πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας, δεν πρέπε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u