Ο Άρης στην Παρθένο, και πως θα μας επηρεάσει ..


Μετά τον δυναμικό και γεμάτο πάθος για τη ζωή Άρη στο Λιοντάρι, ήρθε η στιγμή να γνωρίσουμε ένα πιο πρακτικό Άρη, τον Άρη στην Παρθένο.

Αυτός ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρακτική αξία των πραγμάτων, είναι πρακτικός, παραγωγικός, τον ενδιαφέρει η εργασία περισσότερο από την ανταμοιβή, γι’ αυτό και όταν βγει σε συστολή αρρωσταίνει…, θα τον χαρακτηρίζαμε τον Άρη του «σκλάβου» καθώς είναι εργασιομανής, του αρέσει να προσφέρει, και μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά με πρόγραμμα ή ακολουθώντας οδηγίες, κάτι που τον κάνει πολύ καλό στρατιωτικό.

Είναι πανέξυπνος, κρίνει με νόημα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες, ως εργοδότης μπορεί να γίνει εριστικός,  λεπτολόγος και πολύ ικανός στον χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων, καθόλου τυχαίο λοιπόν που αυτός ο Άρης μας δίνει εξαιρετικούς γλύπτες και χειρουργούς, καθόλου τυχαίο, αφού στην παραδοσιακή Αστρολογία εκτός των άλλων ο Άρης κυβερνά τα χειρουργεία. Γι’ αυτό και πολύ συχνά αυτό τον Άρη τον συναντάμε σε γενέθλιους χάρτες ανθρώπων  που ασχολούνται με επαγγέλματα που έχουν σχέση με τον Στρατό και την Ιατρική.

Σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή, τα άτομα που έχουν γεννηθεί με Άρη στην Παρθένο είναι πιστά, συναισθηματικά (έστω και αν δεν εξωτερικεύουν εύκολα τα συναισθήματα τους), ντροπαλά, ενώ έχουν την τάση στους δικούς τους ανθρώπους να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για τα πάντα.

Σε ότι αφορά την υγεία, επειδή η Παρθένος κυβερνά την κοιλιακή χώρο, τα άτομα με Άρη στην Παρθένο συνήθως έχουν προβλήματα με το εντερικό σύστημα, ευπάθεια στην υγεία με προσβολές οι οποίες μπορεί να είναι οξείες αλλά περνάνε γρήγορα, ενώ είναι πιθανό να δεχτούνε επίθεση από μικρό ζώο (π.χ. σκύλο).

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου  στις 18/8 στις 08:18 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 04/10 στις 7:22 π.μ.. Κατά τη διάρκεια της παραμονής θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχής στις λεπτομέρειες, ενώ είναι ιδανική περίοδος για να ασχοληθούμε με την υγεία και την διατροφή μας. Μοναδική παραφωνία είναι το γεγονός ότι μπορεί να γίνουμε πιο επικριτικοί…

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) καθώς και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί), ενώ θα δυσκολέψει ιδιαίτερα τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο της Παρθένου  θα έχει πολύ ενδιαφέρουσες συναντήσεις:

  • Στις 24/08 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Αφροδίτη (4ο 07’), θα βοηθήσει να εκφράσουν αυτά που νιώθουν με ιδιαίτερη ευκολία τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 28/08 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό (6ο 30’), θα δώσει έξυπνες ιδέες και θα ενισχύσει την εφευρετικότητα των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/09 ο Άρης θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (9ο 41’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. να μπούνε σε δράση.
  • Στις 09/09 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (13ο 59’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να κινηθούν την σωστή στιγμή.
  • Στις 12/09 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (16ο 01’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να υπερεκτιμήσουν τις ικανότητες τους.
  • Στις 14/09 ο Άρης θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (17ο 12’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να ακολουθήσουν πλάγιους τρόπους για να πετύχουν τους στόχους τους.
  • Στις 19/09 ο Άρης θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (20ο 41’), θα δώσει δύναμη, δημιουργικότητα αλλά και έντονη σεξουαλικότητα στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Άρης  από το ζώδιο του Καρκίνου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα σας βοηθώντας σας παράλληλα να εστιάσετε την προσοχή σας στις λεπτομέρειες, αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί στις νέες υποχρεώσεις που θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με την υγεία, την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση και να βάλετε νέους στόχους σε ότι αφορά την εμφάνιση σας. Το τρωτό σας σημείο αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι η γκρίνια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια από τις πιο χαρούμενες, δημιουργικές και έντονα ερωτικές περιόδους την χρονιάς αρχίζει για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ενέργεια , θα σας κάνει πιο δημιουργικούς ,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, παράλληλα όμως θα σας βγάλει από την συστολή και θα σας κάνει πιο ενεργούς στο παιχνίδι του έρωτα και της σαγήνης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας αναγκάσει να βρείτε γρήγορα λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν  το σπίτι , τα μέλη της  οικογένειας σας   ή την ακίνητη σας περιουσία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να καταφέρετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας. Αυτός σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του οι ρυθμοί σας θα γίνουν πολύ πιο γρήγοροι, και η καθημερινότητα σας κάθε άλλο παρά βαρετή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις με τις οποίες θα προωθήσετε τον εαυτό σας και την δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ολιγοήμερες διακοπές.

ΛΕΩΝ

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής εσείς οι Λέοντες.
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια  νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία εκτός από οικονομική επιβράβευση θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε είναι τα έξοδα σας καθώς θα είστε επιρρεπείς στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος  του Άρη στο ζώδιο σας θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης δράσης  για εσάς τους Παρθένους . Η παρουσία του στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει με δύναμη και πάθος και θα σας ωθήσει να  κυνηγήσετε  τους προσωπικούς σας στόχους και να κάνετε πράξη τα όνειρα σας, να δείξετε σε όλους την αξία σας και να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να νιώσετε παραγωγικοί. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την τάση που έχετε να επικρίνετε τους άλλους. 

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας  για εσάς τους Ζυγούς . Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα νιώσετε ότι το  άγχος και η ανασφάλεια σας συνεχώς μεγεθύνονται, ενώ είναι πιθανό να αναγκαστείτε να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και μυστικές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του πλανήτη της δράσης Άρη στο ζώδιο της Παρθένου  στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βγείτε από το καβούκι σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό , να δεχτείτε προσκλήσεις για διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου  θα γνωρίσετε πολύ  σημαντικούς ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη της καριέρας σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα σας  από εδώ και στο εξής για εσάς τους  Τοξότες . Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και  να ασχοληθείτε σοβαρά με  την καριέρα σας. Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε νέες ευθύνες οι οποίες θα σας αγχώσουν, ενώ άλλοι θα είστε υποχρεωμένοι να τηρήσετε αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις εκρήξεις θυμού σας ,οι οποίες είναι πιθανό να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια πολύ σημαντική περίοδο για εσάς αφού κατά τη διάρκεια της θα έχετε την ευκαιρία προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια , να ξεκινήσετε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να προωθήσετε τις Νομικές σας υποθέσεις, ενώ  οι νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις που αφορούν τις Πανεπιστημιακές Σπουδές τους. Σε  προσωπικό  επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό όπου θα ζήσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε αποτελεσματικότερες  για εσάς λύσεις στις  οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), παράλληλα όμως, είναι και μια εξαιρετική χρονική περίοδος για να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείτε την σεξουαλική σας ζωή να ανανεώνεται.

ΙΧΘΥΣ

Με τις  διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε κυρίως αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος του Άρη, απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο της Παρθένου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το  μέλλον τόσο  των σχέσεων σας όσο  και των επαγγελματικών συνεργασιών σας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τα αγαπημένα σας όσο και με τους συνεργάτες σας καλό θα ήταν να αποφύγετε τις επικριτικές εκφράσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Πανσέληνος στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φετινός Οκτώβριος ήταν ένας μήνας που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δύσκ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/10 – 24/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη σημαντικά γεγονότα και πλανητικές αλλαγές θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλο ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u