Η Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει ..


Στην ερώτηση ποια είναι η πιο όμορφη και ερωτική Πανσέληνος της χρονιάς, όλοι θα σου απαντήσουν η Αυγουστιάτικη. Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στις 15/08 στις 15:29 μ.μ. στο ζώδιο του Υδροχόου (22ο 24 ), ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο με την πρωτοτυπία, τα οράματα, την ειρήνη, τον ακτιβισμό και την αναζήτηση της Αλήθειας, γι’ αυτό άλλωστε και ο άξονας  Λέοντα – Υδροχόου που πραγματοποιείται αυτή η Πανσέληνος είναι ο άξονας της ανάπτυξης της συνείδησης, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Ελλάδα είναι στην 9η μοίρα του πύρινου Τοξότη.

Η Πανσέληνος  γίνεται σε 3ο  – 9ο οίκο (στον άξονα της αντίληψης ) με την συμμετοχή της Αφροδίτης και του Άρη. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με την Αφροδίτη και τον Άρη ενισχύουν την επιθυμία μας να φύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνουμε ταξίδια στα οποία θα γίνουμε συλλέκτες εμπειριών, παράλληλα όμως μας ζητάει να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να παρασυρθεί σε ερωτικά παιχνίδια και ερωτικές περιπέτειες και να μην διστάσουμε να επικοινωνήσουμε σε όλους τις βαθύτερες σκέψεις μας και τα συναισθήματα μας χωρίς να μας νοιάξει τι θα πει ο κοντινός μας περίγυρος.

Η παρουσία του Δία στον 1ο Ηλιακό οίκο της Πανσελήνου, ενισχύει την επιθυμία μας για επέκταση, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα μας κάνει επιρρεπείς στα παραπλανητικά λόγια και στις ψεύτικες υποσχέσεις.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Χείρωνα θα μας βοηθήσει να τακτοποιήσουμε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη μας περιουσία και να ρυθμίσουμε τις οικονομικές μας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία, Δάνεια).

Η παρουσία του ανάδρομου Κρόνου και του ανάδρομου Πλούτωνα στον 2ο Ηλιακό οίκο της Πανσελήνου σε όψη αντίθεσης με τους Δεσμούς μας ωθεί να αναθεωρήσουμε τις αξίες μας.

Το πιο ευαίσθητο σημείο αυτής της Πανσελήνου, σε σχέση με άλλες του παρελθόντος ,είναι ότι η Πανσέληνος  αυτή, είναι ιδιαίτερα ερωτική.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό και η οποία για άλλη μια φορά θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι να αφεθούμε στην μαγεία και στο περιπετειώδες ταξίδι του έρωτα, χωρίς να μας νοιάζει η γνώμη των άλλων, και να αφήσουμε την εμπειρία να επεκτείνει τους ορίζοντες μας. Άλλωστε η ζωή είναι στιγμές τις οποίες πρέπει να ζούμε και να απολαμβάνουμε χωρίς ενοχές. Μέσα από τις εμπειρίες μας έχουμε την ικανότητα να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από τα πρέπει των άλλων και να δομήσουμε τις δικές μας αξίες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Σε ευχάριστες περιπέτειες θα μπείτε εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε ένα περιπετειώδη έρωτα με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Στην ερώτηση, αν αυτός ο έρωτας θα κρατήσει καιρό, η απάντηση είναι μια, αυτό τον έρωτα θα τον θυμάστε για πάντα καθώς θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου σας αφορά άμεσα εσάς τους Ταύρους, και αυτό γιατί θα σας βάλει στην διαδικασία να πάψει να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων και να ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πάρετε την απόφαση και να κάνετε ένα βήμα πίσω στο κυνήγι της καριέρας και της καταξίωσης, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για την οικογένεια σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα αφυπνίσει την επιθυμία σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε ένα ταξίδι γεμάτο γνώση, περιπέτεια και ερωτικές εμπειρίες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αφεθείτε στην μαγεία της ανακάλυψης νέων εμπειριών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα φωτίσει τα βάθη της ψυχής σας και θα σας βοηθήσει να δείτε κατάματα τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, κάτω από το έντονο φως της θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι τόσο μεγάλοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι πατάτε και πάλι γερά στα πόδια σας, αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην σεξουαλική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

Στα δίχτυα του έρωτα έχετε πέσει αυτό το καλοκαίρι εσείς οι Λέοντες. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο  ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται στους αδέσμευτους ότι ένας νέος έρωτας θα κάνει με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο την είσοδο του στη ζωή σας, ενώ οι δεσμευμένοι, θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν την σχέση τους με τον/την ερωτική τους σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                           

Τρόπους για να κάνετε πιο όμορφη την καθημερινότητα σας προσπαθείτε να βρείτε εσείς οι Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες μέσα σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και μια ερωτική σχέση την οποία θα προσπαθήσετε να κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα αυτές τις ημέρες είναι να περάσετε όμορφα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε και να χαρείτε μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με την ευγένεια σας και τη γλυκύτητα σας θα καταφέρετε να γίνετε η ψυχή της παρέας, ενώ θα αφήσετε τον εαυτό σας να φλερτάρει και να ερωτευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα στραμμένο στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας, φυσικά, δεν θα αμελήσετε να ασχοληθείτε και με την δημόσια εικόνα σας η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ιδιαίτερη κινητικότητα βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να προωθήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας στον φιλικό και κοντινό κοινωνικό σας περίγυρο. Ενώ δεν θα διστάσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, άλλωστε είστε συλλέκτης εμπειριών, χωρίς να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί, έως και κτητικοί με τους αγαπημένους σας. Ενώ δεν θα διστάσετε να προχωρήσετε και σε αρκετές σπατάλες για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του αντικειμένου του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά ευάλωτοι αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και το αυστηρό σας πρόσωπο και να αφεθείτε στα χέρια του / της συντρόφου σας. Η ερωτική διάθεση που θα υπάρχει διάχυτη στο περιβάλλον γύρω σας, θα σας ωθήσει να δείξετε την πιο ευαίσθητη και συναισθηματική σας πλευρά, κάτι που σε γενικές γραμμές δεν σας αρέσει.

ΙΧΘΥΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ταξιδέψετε στα μονοπάτια του ονείρου, όπου θα οραματιστείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ζήσουν ένα παραμυθένιο μυστικό έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου κατά τη διάρκεια τ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u