Σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης, στα δίχτυα του έρωτα…


Στις 14/8 ο κυβερνήτης του Λέοντα  Ήλιος συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο που κυβερνά θα συναντήσει την Αφροδίτη σε όψη συνόδου (21ο 11’). Η συνάντηση των δυο αυτών πλανητών μας βοηθάει να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή μας πλευρά ενώ παράλληλα μας ωθεί να εκφραστούμε με τρυφερότητα και αγάπη. Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη θα ενισχυθεί η ερωτική μας διάθεση, ενώ θα είμαστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι απέναντι στον/ στην ερωτική μας σύντροφο και αυτό μπορεί να γίνει είτε εκφράζοντας με θέρμη τα βαθύτερα συναισθήματα μας είτε κάνοντας δώρα μεγάλης υλικής και συναισθηματικής αξίας. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 22 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι  μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να δώσετε την μοναδικότητα που αξίζει στις στιγμές σας και να τις απολαύσετε χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Αυτό σημαίνει ότι τα δημιουργήματα σας θα εκπέμπουν έντονο ερωτισμό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στον/ στην ερωτικό σας σύντροφο όχι μόνο με λόγια, αλλά και με δώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο είναι η οικογένεια σας.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη θα σας ωθήσει να δείξετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στα οικεία σας πρόσωπα. Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας, να προχωρήσετε στην ανακαίνιση του χώρου του σπιτιού σας ώστε να γίνει πιο όμορφος ή να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα τρυφερό και εκφραστικό, ενώ στις καθημερινές σας συναναστροφές θα ξεχωρίζετε με τους καλούς σας τρόπους και την ευγένεια σας. Επίσης, είναι πιθανό σε ένα ταξίδι να ζήσετε και μια σύντομη ερωτική περιπέτεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά σας, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία η οποία θα σας δώσει πολύ σύντομα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσφέρετε όμορφα δώρα στους αγαπημένους σας.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι και γοητευτικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει την γοητεία και τον ερωτισμό σας. Η γλυκύτητα και ο μαγνητισμός σας δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο με αποτέλεσμα να πέσει στα δίχτυα σας χωρίς αντίσταση το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ ο τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφερθείτε στον ερωτικό σας σύντροφο δείχνει το μεγαλείο της ψυχής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε κρυφά μονοπάτια προχωράτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μείνει μυστική.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε μια έντονη ερωτική ιστορία η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό να μείνει κρυφή.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μέσα από φίλους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους θα του μαγέψετε με την γλυκύτητα σας, ενώ μέσα από αυτούς είναι πιθανό να γνωρίσετε τον νέο ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην κορυφή στοχεύετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να πετύχετε του νέους επαγγελματικούς σας στόχους και να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας. Αυτή σας η διάκριση θα βοηθήσει να αλλάξετε την δημόσια εικόνα σας και να δείξετε την πιο όμορφη και τρυφερή σας πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έτοιμοι για νέες κατακτήσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας και να κυνηγήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με τον / την σύντροφο σας σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα νιώσετε έντονη ερωτική έλξη για ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το πορτοφόλι σας ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα φέρει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ενισχύσει την σεξουαλικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον / την ερωτικό/η σας σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο όμορφη και λειτουργική την καθημερινότητα σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφου σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εξωτερική σας εμφάνιση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την πολύμηνη παραμονή του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου κατά τη διάρκεια τ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 08/12  η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον  Π ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ερωτικό πάρτι !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 o  Άρης από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, δώστε σημασία στις λεπτομέρειες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 03/12 Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει για 3η φορά μέσα σε λίγες ημ ...

Ο Δίας στον Αιγόκερω, Τι θα αλλάξει στην ζωή μας ;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο πλανήτης της τύχης και καλός δάσκαλος του ζωδιακού ο Δίας στις 02/12/2019 θα ολοκληρώ ...

Εξάγωνο Ερμή-Κρόνου, παίρνοντας σίγουρες και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 30/11 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει για 3η φορά φέτος όψη εξάγω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u