Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/12 – 26/12/2021


Η αγαπημένη εβδομάδα μικρών και μεγάλων, κατά τη διάρκεια της οποίας, όλοι γινόμαστε παιδιά και απολαμβάνουμε την θαλπωρή της οικογένειας μας έφτασε. Είναι όμως μια  εβδομάδα, η οποία κρύβει πολλές εκπλήξεις και σημαντικές πλανητικές αλλαγές, από το ξεκίνημα της.

Καθόλου τυχαία, αφού, ξεκινά με την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα ταράξει λιγάκι τα νερά στην ζωή των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού, ενώ στην συνέχεια ακολουθεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω, και η είσοδος του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο. Αυτές οι πλανητικές αλλαγές συνοδεύονται από την θετική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία και του Ερμή με τον ανάδρομο Ουρανό.

Όσο πλησιάζουμε όμως, προς τα Χριστούγεννα το σκηνικό αλλάζει, καθώς την παραμονή των Χριστουγέννων θα σχηματιστεί με ακρίβεια για 3η φορά η κύρια όψη της χρονιάς, το τετράγωνο του Κρόνου με τον ανάδρομο  αυτή τη φορά Ουρανό, μια όψη η οποία έφερε αρκετούς περιορισμούς, αλλαγές, και κυρίως την αποκάλυψη σεξουαλικών συμπεριφορών και σκανδάλων που μας απασχόλησαν σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς. Ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων,  θα σχηματιστεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η συνάντηση της ανάδρομης πλέον Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η εβδομάδα όμως θα κλείσει θετικά, με την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα. Την εύνοια της τύχης θα έχουν το ξεκίνημα της εβδομάδας τόσο οι Δίδυμοι και οι Τοξότες όσο και οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, ενώ έξυπνες λύσεις και ανατρεπτικές ιδέες θα έχουν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που  έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Επίσης, Από την άλλη πλευρά, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω θα γεμίσει με ενέργεια τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων δεκαημέρων.

Ενώ πολύ πιεστική θα είναι, εξαιτίας της Πανσελήνου στο ζώδιο των Διδύμων για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον ανάδρομο Ουρανό, και για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου εξαιτίας της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα.

Την Κυριακή 19/12

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων θα στρέψει την προσοχή στα κακώς κείμενα των σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων).

Την Δευτέρα 20/12

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να επανεξετάσουν τις σχέσεις τους. Επίσης, την ίδια ημέρα, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανοίξει τον δρόμο της επιτυχίας τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους, ενώ, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βρουν ανατρεπτικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές τους 2ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 21/12

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω – Χειμερινό Ηλιοστάσιο, θα εγκαινιάσει την γενέθλια χρονιά των Αιγόκερων, μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους όλης της χρονιάς για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους). ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Τετάρτη 22/13

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη, θα κάνει ιδιαίτερα τολμηρά και ακόμα πιο αποφασιστικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 23/12

Οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα τόσο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, όσο και με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα να είναι επικριτικοί και σκληροί στις προσωπικές και επαγγελματικές τους συναναστροφές.

Την Παρασκευή 24/12

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ωθήσει σε ουσιαστικές αλλαγές στην Κοσμοθεωρία αλλά και στην ζωή , οι οποίες δεν θα γίνουν με τον πιο εύκολο τρόπο, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου.

Την ημέρα των Χριστουγέννων 25/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει, για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, η ανάδρομη Αφροδίτη με τον Πλούτωνα  στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα μεγεθύνει το ερωτικό πάθος αλλά και τις εμμονές στις ερωτικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 26/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα ωθήσει τόσο τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους όσο και τους Παρθένους και τους Ιχθύς να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν, ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Το πιο δύσκολο στην ζωή μας, όταν χρειαστεί να πάρουμε μια απόφαση για την προσωπική μας ζωή και για την καριέρα μας, είναι να απεγκλωβιστούμε συναισθηματικά και ακολουθήσουμε την φωνή της λογικής, η στάση μας αυτή, μπορεί να έχει ως συνέπεια την ριζική μεταστροφή μας, η οποία θα μας βοηθήσει να αναγεννηθούμε συναισθηματικά, αρκεί να μην πέσουμε στην παγίδα των εμμονών.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!