Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/4 – 26/4/2020


Το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου έρχεται να γεμίσει με Φως και αγάπη τις καρδιές όλων μας αυτή την εβδομάδα.

Μιας εβδομάδας που ξεκινά με μια σημαντική πλανητική αλλαγή, και αυτή δεν είναι άλλη από την είσοδο του Ήλιου στο Γήινο και Σταθερό ζώδιο του Ταύρου, την Νέα Σελήνη του μήνα, αλλά και τις απαιτητικές όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια τη διάρκεια της,  τόσο ο Ήλιος με τον Κρόνο και τον Ουρανό, όσο και ο Ερμής με τον Πλούτωνα και τον Δία, ενώ στα τέλη της εβδομάδας ο Πλούτωνας θα ξεκινήσει την φετινή ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), πιεστική και γεμάτη ανατροπές θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, ενώ θα δυσκολευτούν στην επικοινωνία οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή του Πάσχα 19/ 04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τον Κριό με τον κυβερνήτη του Κριού τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει την εξομολογητική διάθεση τόσο των  Κριών  και των Ζυγών όσο και των Υδροχόων  και των Λεόντων. Επίσης η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα θα εγκαινιάσει τα φετινά γενέθλια των Ταύρων τα οποία κάθε άλλο παρά συνηθισμένα είναι .

Την Δευτέρα 20/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς (Λέοντες, Τοξότες).

Την Τρίτη 21/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα φέρει αναγκαστικούς περιορισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κυρίως των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 22/04 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Πλούτωνα και τον Δία θα ωθήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαήμερου.

Την Πέμπτη 23/04 η Νέα Σελήνη του μήνα απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού του 1ου δεκαημέρου να προχωρήσουν σε αλλαγές των σχεδίων τους.

Την Παρασκευή 24/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη θα ενισχύσει το άγχος με αποτέλεσμα να παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπρόσωπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 25/04 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα είναι η αιτία να κάνουν αρνητικές σκέψεις οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαήμερου, ενώ την ίδια ημέρα ο Πλούτωνας θα μπει σε στάση.

Ενώ την Κυριακή 24/04 αρχικά θα έχουμε την συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου η οποία θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στη ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, από την άλλη πλευρά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα παρασύρει σε μεγάλες υποσχέσεις και ανούσιες συζητήσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Όσο και αν με ζορίζουν οι αλλαγές πρέπει να γίνουν, όπως κάθε τι καινούργιο μπορεί στην αρχή να μας δυσκολεύει σίγουρα όμως είναι καλύτερο από το παλιό το οποίο δεν μπορούσαμε να αποχωριστούμε εύκολα εξαιτίας της αγάπης μας στη συνέχεια.

Εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την Ανάσταση στην ψυχή μας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!! Με υγεία, χαρά και αγάπη.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!