Ο Ερμής στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ξεκάθαρες ειδήσεις, με δύο λέξεις, αυτό ακριβώς θα μας προσφέρει η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Κριού, κάτι που άλλωστε όλοι μας έχουμε ανάγκη, μετά τη δίμηνη παραμονή του στο ζώδιο των Ιχθύων όπου το τοπίο που δημιούργησε ήταν μάλλον θολό με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε αρκετά μουδιασμένοι.

Στο ζώδιο του Κριού θα μπει με φόρα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού οι πληροφορίες που θα μαθαίνουμε για τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν θα είναι πιο ξεκάθαρες, ενώ στις συζητήσεις μας θα υπάρχει η φρεσκάδα και η αισιοδοξία του Κριού, μαζί βέβαια με την βιασύνη και τον πιο υψηλό τόνο της φωνής.

Αυτό που σίγουρα θα δούμε είναι την αισιοδοξία μας να επιστρέφει και μαζί με αυτήν οι ικανότητα μας για γρήγορες λύσεις και αποφασιστικές κινήσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρουμε, παράλληλα όμως, η επιθυμία  να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας μπορεί, αυτή τη στιγμή να βρίσκει εμπόδια στην υλοποίηση, αυτό όμως δεν θα μειώσει το κέφι και την επιθυμία σας για δράση.

Και το πιο σημαντικό, φέτος ο Ερμής όχι μόνο δεν θα πέσει πάνω στους περιορισμούς του Κρόνου, αλλά αντίθετα θα είναι σημαντικός αρωγός του.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού στις 11/04 στις 07:48 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 27/04 στις 22: 52 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του του από το ζώδιο του Κριού,θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) καθώς και οι Δίδυμοι  και οι Υδροχόοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν,  θα προχωρήσουν σε σημαντικές συζητήσεις, ενώ παράλληλα θα αφυπνιστεί η επιθυμία τους για επικοινωνία και ξεκάθαρες κουβέντες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε φιλικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει στις ακόλουθες και άκρως ενδιαφέρουσες όψεις:

  • Στις 12/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο (1ο 16’), θα βοηθήσει εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να οργανώσουν με προσοχή την καθημερινότητα τους.
  • Στις 18/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με την Αφροδίτη (11ο 47’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς,) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους,
  • Στις 19/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (13ο 26’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα να περάσουν τις απόψεις τους με ιδιαίτερη ευκολία
  • Στις 25/4 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 08’), θα ενισχύσει τις περίεργες σκέψεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα
  • Στις 26/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία (26ο 43’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα σε υποσχέσεις και μεγάλα λόγια με αποτέλεσμα να φανούν ασυνεπείς.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Κριού  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πιο επικοινωνιακοί και εκφραστικοί θα γίνετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Κριοί. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι την επιθυμία σας να γίνουν γρήγορα τα πράγματα και να μην εκνευρίζεστε όταν η εξέλιξη του δεν εξαρτάται από εσάς, και να μην κολλάτε σε εμμονές ιδέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πιο εσωστρεφής περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα και για να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να επιστρέψει στην ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Και ως παιδιά της επικοινωνίας η χαρά σας θα είναι να βρίσκεστε από τη μια διαδικτυακή συζήτηση στην άλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέους τρόπους για να προωθήσετε την δουλειά σας και να βελτιώσετε την εικόνα σας ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την πεπατημένη και ακούστε τις συμβουλές των φίλων σας που σας προτείνουν να γίνετε πιο εξωστρεφείς.

ΛΕΩΝ

Μπορεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πράγματα να πηγαίνανε όπως εσείς θέλετε, η είσοδος όμως του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας δώσει την ώθηση και τις ευκαιρίες που θέλατε για να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι άλλωστε και το δυνατό σας χαρτί για να προχωρήσετε σε συζητήσεις που μέχρι τώρα φαινόταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας τόσο με τον / την σύντροφο σας όσο και με τους συνεργάτες σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Αρκεί να τολμήσετε να εκφράσετε τα θέλω σας και να τα υποστηρίξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε νέους ρυθμούς μπαίνει η καθημερινότητα σας, και αυτό γιατί, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σας φέρει νέες ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να ολοκληρώσετε με αποτελεσματικό τρόπο. Για να τα καταφέρετε θα πρέπει να πείσετε τους συναδέλφους σας να συνεργαστούν μαζί σας, δείχνοντας τους παράλληλα ποιος είναι αυτός που ηγείται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις πιο εκδηλωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Τοξότες.
Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε στους φίλους σας ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκμεταλλευτείτε όλους τους τρόπους που θα σας παρουσιασθούν για να φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε τις προτάσεις σας χωρίς όμως να προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τηλέφωνο αυτή τη χρονική περίοδο θα γίνει η προέκταση του χεριού σας, και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα έχετε πολλές συζητήσεις για θέματα της δουλειά σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε τους φίλους σας που θα ζητούν την βοήθεια σας. Ενώ όσοι από εσάς ασχολείστε με την Παιδεία θα χρησιμοποιήσετε νέους τρόπους διδασκαλίας.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να δείξετε την αξία σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ με χαρά θα δείτε σε λίγο καιρό  την προσπάθεια σας να επιβραβεύεται. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι να μην παρασυρθείτε σε αγορές μέσω διαδικτύου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!