Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, Οι προσωπικές σχέσεις σταθεροποιούνται !!!


Η κατάσταση που βιώνουμε αυτή τη χρονική περίοδο εκτός από τις αντοχές μας δοκιμάζει και τις σχέσεις μας, πολλές από τις οποίες θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι στηρίζονται σε γερές βάσεις.

Σύμμαχος της θα είναι αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη η οποία η πρώτη όψη που θα κάνει με την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων στις 04/04 είναι ένα τρίγωνο με τον Κρόνο ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου ( 0ο 54’) .

Η βοήθεια αυτής της όψης τη συγκεκριμένη στιγμή είναι πολύ σημαντική αφού κάτω από την επιρροής της θα πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις μας, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στις πράξεις του/ της συντρόφου μας και όχι στα λόγια του, οι σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες έστω και αν είναι από απόσταση θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, ενώ η όψη αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθούμε με την εξωτερική μας εμφάνιση ξεκινώντας μια δίαιτα ή ένα πρόγραμμα γυμναστικής από το σπίτι το οποίο και θα ακολουθούμε πιστά.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική σας ματιά και ικανότητα σας να εστιάζετε στην ουσία των καταστάσεων, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, σας κάνει το ιδανικό πρόσωπο στο οποίο απευθύνονται οι φίλοι για να ζητήσουν πολύτιμες συμβουλές για τις ερωτικές τους υποθέσεις. Αυτά για τους άλλους, γιατί σε προσωπικό επίπεδο, εσείς θα τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί με τον / την σύντροφο σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Την αγάπη, άλλωστε και το ενδιαφέρον σας θα το δείξετε κυρίως με πράξεις και όχι με λόγια, τα οποία πολλές φορές θεωρείτε περιττά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μαζί με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα έρθει και ο έρωτας. Και μπορεί στην αρχή να μην είστε τόσο εκφραστικοί όσο θέλετε, λόγο συνθηκών, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι σχέσεις που θα προκύψουν θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Ένα από τα χαρακτηριστικά τους μπορεί να είναι και η ηλικιακή διαφορά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μυστικές οικονομικές συνεργασίες θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Και μπορεί στην αρχή να μην σας υπόσχονται μεγάλα οφέλη, θα σας παρέχουν όμως μια σημαντική σταθερότητα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΛΕΩΝ

Η γενναιοδωρία σας πολλές φορές μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ορισμένα άτομα. Αυτή τη φορά όμως εσείς θα είστε αυτοί που θα επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον έχοντας ως βασική σας προτεραιότητα το προσωπικό σας συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας εσείς οι Παρθένοι, αυτό από την μια σας γεμίζει χαρά καθώς θα σας βοηθήσει σταδιακά να ξεχωρίσετε, από την άλλη πλευρά θα περιορίσει σημαντικά το χρόνο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί εάν φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη εσείς οι Ζυγοί είναι να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις. Εάν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας κάνει να νιώσετε σιγουριά μπορείτε να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς, και να προχωρήσετε σε μια σχέση ακόμα και από απόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η πεποίθηση σας ότι πολύ σύντομα μια νέα οικονομική συνεργασία θα ολοκληρωθεί με τους καλύτερους για εσάς όρους σας δίνει τον αέρα του νικητή, γεγονός που θα βγει πολύ έντονα και στην σχέση σας με τον /την ερωτικό /ή σας σύντροφο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις θέλετε πλέον από τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η  αλλαγή σας αυτή θα φανεί πολύ έντονα αυτές τις ημέρες κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης θα κρατήσετε στάση αναμονής, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επιδιώξετε σχέσεις σύμφωνες με τους δικούς σας όρους.         

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη ευθύνη είναι ταυτόσημη με εσάς τους Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα θα αρχίσετε να βλέπετε την ερωτική σας ζωή και την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας. Αυτό που για εσάς από εδώ και στο εξής θα είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να είστε με ένα άτομο είναι να επικοινωνείτε. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτό το στοιχείο η διαφορά ηλικίας θα είναι μια απλή λεπτομέρεια.

ΙΧΘΥΣ

Την  θαλπωρή της οικογένειας θα απολαύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Για εσάς αυτές οι ημέρες της αναγκαστικής απομόνωσης από τους  άλλους κάθε άλλο παρά δυσάρεστη είναι αφού θα σας δώσει την δυνατότητα να περάσετε μοναδικές στιγμές μέσα στο σπίτι σας μαζί με τους αγαπημένους σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Από όπου και αν κοιτάξετε ικανοποίηση δεν παίρνετε από πουθενά. Ακόμα και ο έ ...

Astrotip ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Σε μια ημέρα που οι συνεννοήσεις θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας καλό θα ήταν να ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη στην 9η μοίρα του Λέοντα και εξακολουθεί να κάνει την όψη του ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Φορτωμένοι από τα όσα έχετε στο μυαλό σας, σήμερα ίσως να νιώθετε πολλές φορέ ...

Astrotip ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

Κριός Ο λόγος σας σήμερα ίσως να διέπεται από αμετροέπεια και υπερβολή. Καλό θα ήτα ...

Τα Ναι και τα Όχι της ημέρας Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

In category Astro Info

-Ο Ήλιος βρίσκεται στην 8η μοίρα και 03′ του Λέοντα και η σημαντική όψη τετραγώνου ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!