Πανσέληνος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!


Μέσα σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο σκηνικό, στο οποίο ζει αυτή την εποχή, σχεδόν όλη η υφήλιος, θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Ζυγό ή αλλιώς η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου, η οποία έρχεται να ρίξει φως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αυτός άλλωστε είναι και ο τομέας που εκπροσωπεί το ζώδιο του Ζυγού, και να μας ωθήσει να ασχοληθούμε ουσιαστικά με αυτές δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στις παθογένειες που μπορεί να υπάρχουν.

Η Πανσέληνος του μήνα για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 18ο 43’ του Ζυγού στις 05:34 π.μ.,  σε ένα ζώδιο του είναι συνδεδεμένο με τις προσωπικές σχέσεις, τις συνεργασίες, την ισορροπία και την διπλωματία,  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 12ο 31’ των Μεταβλητών  Ιχθύων, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Θείο, την προσφορά της αγάπης αλλά και το χάος.

Το γεγονός που κάνει ακόμα πιο σημαντική για τις σχέσεις αυτή την Πανσέληνο είναι ότι πραγματοποιείται στον άξονα των σχέσεων 1ο -7ο , αναγκάζοντας μας να δούμε κατάματα τον τρόπο που λειτουργούμε μέσα σε αυτές, τι υποχωρήσεις κάνουμε για να παραμείνουμε από εγωιστικούς κυρίως λόγους, ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει με την σύνοδο Δία – Πλούτωνα, απαιτεί από εμάς να προχωρήσουμε στην αποδόμηση όσων σχέσεων δεν μας κάνουν καλό και αν χρειαστεί να κλείσουμε τους λογαριασμούς με όσες έχουν τελειώσει, ενώ, μας ωθεί να δουλέψουμε σκληρά για όσες μπορούν να αντέξουν μέσα σε αυτή δύσκολη περίοδο και να αναγεννηθούν.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Δία – Πλούτωνα με την Έριδα, μεγεθύνει ακόμα περισσότερο το θέμα της πανδημίας του  Κορωνοϊού, ωστόσο, δίνει και μια ελπίδα ότι μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται θετικά μηνύματα γύρω από τα φάρμακα που μπορεί να βοηθήσουν στην καλύτερη ανάρρωση των ασθενών.

Ένα ακόμα δύσκολο στοιχείο αυτής της Πανσελήνου είναι η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό, η οποία είναι υπεύθυνη όχι μόνο για ακραίες συμπεριφορές αλλά και για ακραία καιρικά φαινόμενα, άλλωστε πόσο συχνά βλέπουμε στην χώρα μας να χιονίζει τον Απρίλιο….

Από τα θετικά στοιχεία αυτής της Πανσελήνου  είναι η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Δία, η οποία μας βοηθάει να βρούμε τρόπους όχι μόνο να επικοινωνούμε, αλλά είναι και αυτή που βάζει ένα λιθαράκι στις θετικές ειδήσεις που μπορεί να έχουμε αυτές τις ημέρες.

Οι όψεις τριγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Άρη, είναι αυτές που μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τις σχέσεις μας με σοβαρότητα και να δούμε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία μέσα σε αυτές.

Ενώ η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ήλιος με το Μεσουράνημα θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

Αστρικά η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 25ο  της Παρθένου, ενώ ο Αστρικός Κρόνος από την 6ο του Αιγόκερω σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Τροπικό Χείρωνα, γεγονός που σημαίνει ότι για λίγο καιρό ακόμη το μήνυμα “ Μένουμε Σπίτι”  θα κυριαρχεί στη ζωή μας.

Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι:

Ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις σχέσεις σας και προσπαθήστε να δείτε ξεκάθαρα τις αλήθειες σας, οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια θα βγουν πιο ισχυρές.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο Ζυγό  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Στις προσωπικές σας σχέσεις είναι στραμμένη η προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική συγκυρία για να δείτε ξεκάθαρα τόσο τα θετικά όσο και τα δύσκολα σημεία της σχέσης σας με τον / την σύντροφο σας και με ψύχραιμη ματιά πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά αγχωμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Επειδή όμως δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, κάντε ένα βήμα πίσω και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει προς όφελος σας. Άλλωστε αυτή τη χρονική περίοδο το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν τόσα πράγματα που θέλετε να κάνετε και το γεγονός ότι είστε περιορισμένοι δεν βοηθά. Εσείς όμως είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, γι’ αυτό με καλή θέληση θα καταφέρετε να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε δημιουργικά την ενέργεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού θα σας αναγκάσει να δείτε την εικόνα της οικογένεια σας όπως πραγματικά είναι. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι το οικοδόμημα της δεν  στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, ενώ άλλοι θα έχουν την δυνατότητα να μεταμορφώσουν ουσιαστικά τις σχέσεις τους.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί στην επικοινωνία θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες, καθώς ιδιαίτερη σημασία θα έχει όχι μόνο τι θα πείτε αλλά ο τρόπος  με τον οποίο θα το εκφράσετε, ιδιαίτερα σε όσους φίλους ζητήσουν την συμβουλή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                   

Τρόπους για να διοχετεύσετε το άγχος και την ενέργεια σας ψάχνετε να βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για το πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις περισσότερες φορές για να διατηρήσετε την ισορροπία στη σχέση σας, αφήνετε στην άκρη τα δικά σας θέλω. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να δείτε ξεκάθαρα τον εαυτό σας και να υποστηρίξετε τα θέλω σας έστω και αν αυτό σας φέρει σε σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα βήμα πίσω θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί, μέσα από αυτή την διαδικασία θα εστιάσετε την προσοχή σας στις ανάγκες της ψυχής σας , να αποστασιοποιηθείτε από την τρέλα που υπάρχει γύρω σας και να βγείτε πιο δυνατοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συνήθως είστε η ψυχή της παρέας γι’ αυτό και έχετε πάντα γύρω σας πολύ κόσμο.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θέλετε πραγματικά δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ σημαντική για εσάς είναι η δημόσια εικόνα σας. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να αποφασίσετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς η αψεγάδιαστη εικόνα και το κυνήγι της κορυφής ή η οικογενειακή σας ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά όνειρα έχετε εσείς οι Υδροχόοι, τα οποία θέλετε με κάθε τρόπο να πραγματοποιήσετε. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με πιο αισιόδοξη ματιά αρκεί  τα βήματα σας να είναι σταθερά.

ΙΧΘΥΣ

Τους κρυμμένους φόβους και τις ανασφάλειες  θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό όμως δεν είναι πάντα κακό, γιατί μόνο όταν τους δεις κατάματα θα καταλάβεις ότι δεν είναι τόσο δυνατοί και θα καταφέρεις να τους ξεπεράσεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε ενθαρρυντικοί και δραστήριοι. Αξιοποιήστε α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Ημέρα για να αφιερώσετε χρόνο στις σχέσεις σας. Επικοινωνήστε με φίλους και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Μπορεί να νιώθετε λίγο ανήσυχοι σήμερα, αλλά προσπαθήστε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την κοινωνική δρασ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 24/3 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό Στις 24/03 στις 22.38 η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και θα μας απασχολή ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

 Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στην εσωτερική σας γαλήνη. Αφιερώστε χρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!