Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, Βλέποντας τα πράγματα πιο καθαρά !!!


Τι κρύβεται  πίσω από ότι ακούμε ψάχνουμε να ανακαλύψουμε όλοι μας, και κυρίως ειδήσεις οι οποίες θα βοηθήσουν να ξαναβρούμε την χαρά και την αισιοδοξία μας.

Στο θολό τοπίο που έχει δημιουργήσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων έρχεται να βοηθήσει  η συνάντηση του με τον Πλούτωνα  σε όψη εξάγωνου (24ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της έχουμε την ικανότητα να γίνουμε πιο παρατηρητικοί, να ακούσουμε το ένστικτο μας το οποίο θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, θα διευρύνει τον τρόπο σκέψης μας, θα είναι η αφορμή να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά και θα ενισχύσει την συγκέντρωση μας.

Η όψη εξάγωνου θα επηρεάσει θετικά εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όσο και αν οι συνθήκες αυτής της περιόδου δεν σας επιτρέπουν να δράσετε , εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στους στόχους σας, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε μερικές παρασκηνιακές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να επικοινωνήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Επειδή η κατάσταση αυτή την περίοδο δεν είναι ιδανική, αξιοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας προσπαθώντας να τα τελειοποιήσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την παρατηρητικότητα σας θα βελτιώσει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον Πλούτωνα, αυτό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό στην δουλειά σας αφού θα σας βοηθήσει να προλάβετε λάθη άλλων και να τα διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετές συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Πριν προχωρήσετε όμως σε μια μελλοντική συνεργασία, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και πάνω από όλα ακούστε το ένστικτο σας.

ΛΕΩΝ

Αποδέκτης κουτσομπολιών θα γίνετε από ορισμένους συναδέλφους σας εσείς οι Λέοντες. Κλείστε στα αυτιά σας σε αυτά και υπερασπιστείτε τις απόψεις σας με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε αυτές τις ημέρες είναι η δημιουργικότητα σας, την οποία θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε στους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο έχετε την ικανότητα να επηρεάζετε τις αποφάσεις του / της συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Όσο πιο όμορφη και αρμονική προσπαθείτε να κάνετε την καθημερινότητα σας. Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείτε με τους συναδέλφους σας, αλλά και η ηρεμία που εκπέμπετε μόνο θετικά μπορεί να τους επηρεάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους άλλους. Και δεν είναι μόνο αυτό το δυνατό σας χαρτί, αφού ξέρετε ότι έχετε την ικανότητα να μαγνητίζετε τους άλλους όταν θέλετε και να περνάει το δικό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυμμένα οικογενειακά μυστικά είναι πιθανό να ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Το πιο σημαντικό όμως είναι να αποφασίσετε εάν αξίζει να ασχοληθείτε με αυτά και με πιο τρόπο θα χειριστείτε τη νέα κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ευχές σας πραγματικότητα μπορεί να γίνουν αυτές τις ημέρες. Γι’ αυτό προσέξτε πολύ καλά τι θα πείτε για τους άλλους και τι θα ευχηθείτε για τον εαυτό σας, γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πίσω από τις λέξεις μπορείτε να δείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντικές συμμαχίες μπορείτε να κάνετε εσείς οι Ιχθύες. Οι ιδέες σας και ο γλυκός τρόπος έκφρασης σας μπορεί να σας φέρουν κοντά σε ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα μπορέσουν μελλοντικά να υποστηρίξουν τα σχέδια σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u