Εξάγωνο Ερμή-Δία, Αισιόδοξες ειδήσεις !!!


Αυτό που πραγματικά έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτές τις ημέρες είναι να ακούσουμε ειδήσεις οι οποίες θα ανοίξουν ένα παράθυρο αισιοδοξίας, μιας και ο όγκος των πληροφοριών που μας κατακλύζουν καθημερινά επηρεάζει αρκετά την διάθεση μας.

Την νότα των θετικών ειδήσεων που όλοι μας περιμένουμε θα δώσει ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων, ο οποίος λίγο πριν αποχωρήσει μετά την δίμηνη παραμονή του σε αυτό, θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 08/04 στην (25ο 13’).

Αυτό σημαίνει ότι κάτω από την επιρροής της οι ειδήσεις που θα ακούσουμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο θα μας βοηθήσουν να δούμε την κατάσταση γύρω μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με φίλους και άτομα από το κοντινό μας περιβάλλον με τα οποία έχουμε να επικοινωνήσουμε καιρό, θα έχουμε έξυπνες ιδέες τις οποίες αν επεξεργαστούμε σωστά θα μπορέσουμε να τις κάνουμε πράξη  μόλις δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε θέματα γραφειοκρατικής φύσης που μας απασχολούν καιρό.

Η όψη εξάγωνου Ερμή – Δία θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές νέες  ιδέες που αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Επεξεργαστείτε τις σωστά, ώστε να είστε έτοιμοι να τις βάλετε σε πρακτική εφαρμογή μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι με φίλους από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια τους, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και αναπτύξτε τα μελλοντικά σας σχέδια, μια παρατήρηση ή μια ιδέα που θα σας πουν θα σας βοηθήσουν να τα βελτιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες δουλεύει με απίστευτους ρυθμούς. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την δουλειά σας, η πρόθεση σας είναι να συζητήσετε με ένα συνεργάτη σας μια ιδέα η οποία όταν υλοποιηθεί θα βελτιώσει την επαγγελματική σας εικόνα και θα είναι θετική και για το πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται μακριά θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι συζητήσεις που θα έχετε μαζί τους θα σας χαλαρώσουν και θα επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας.

ΛΕΩΝ

Πιο ευχάριστη αρχίζει να γίνεται η καθημερινότητα σας, σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο το καλό κλίμα που υπάρχει πλέον ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους σας, αλλά και το γεγονός ότι νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις συνεχώς βελτιώνεται. Αυτό θα σας γεμίζει χαρά, αφού πλέον είστε σίγουροι ότι έχετε αφήσει πίσω τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί τους προηγούμενους μήνες.

ΖΥΓΟΣ

Πιο όμορφη και αρμονική μπορεί να γίνει η ζωή σας αυτές τις ημέρες. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν θα αφήσετε αρνητικές σκέψεις και δεν θα μεγεθύνετε στο μυαλό σας όταν κάτι δεν το ακούτε με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί, αφού με χιούμορ και έξυπνους τρόπους όχι μόνο θα ξεπεράσετε τις περίεργες καταστάσεις, αλλά θα προσεγγίσετε επικοινωνιακά και με ιδιαίτερα εφευρετικό τρόπο τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η χαρά σας αυτές τις ημέρες είναι μεγάλη αφού περνάτε χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά σας. Η προσπάθεια σας να τους δείξετε την αγάπη σας μπορεί μερικές φορές να είναι υπερβολική, ωστόσο, δεν τους είναι καθόλου δυσάρεστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά νέα ενδιαφέροντα έχετε βρει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η χαρά σας είναι τόσο μεγάλη που με κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιασθεί προσπαθείτε να μεταδώσετε τις γνώσεις και τις πληροφορίες  που έχετε πάρει στους φίλους και στους γνωστούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της χρονιάς, αφού έχετε την δυνατότητα να μπορέσετε να δώσετε μορφή στις σκέψεις και στις ιδέες σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να κάνετε οικονομία δυνάμεων γιατί έχετε την τάση να ξοδεύεστε σε υπερβολικές αναλύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Τις εκφραστικές σας δεξιότητες αλλά και την ικανότητα σας να ελίσσεστε θα δείξετε αυτές τις ημέρες κατά τη διάρκεια των φιλικών και κοινωνικών συζητήσεων. Το δυνατό σας όπλο εκτός από την γλυκύτητα σας θα είναι το χιούμορ σας το οποίο θα επιστρατεύσετε ώστε να γίνετε πιο πειστικοί.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u