Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 2/5 – 9/5/2021


Με δυναμικό τρόπο ξεκινά ο τελευταίος μήνας της άνοιξης, αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε άμεσα όλοι μας, καθώς σταδιακά θα επιστρέψουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα, εκτός από ενδιαφέρουσες όψεις, από τις οποίες δεν θα λείψει και η αίσθηση της υπερβολής, μας επιφυλάσσει και έντονη πλανητική κινητικότητα.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα τον έχουν οι γρήγοροι πλανήτες, ο Ερμής και η Αφροδίτη, οι οποίοι συναντηθούν σταδιακά με τον Πλούτωνα και τον Δία, λίγο πριν αποχωρήσουν από το ζώδιο του Ταύρου και κάνουν την είσοδο τους στους Διδύμους.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενώ η Αφροδίτη στα τέλη της. Ιδιαίτερα ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένη, Αιγόκεροι), ρομαντικές στιγμές θα ζήσουν τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ αρκετά πιεστική και με έντονο το στοιχείο της υπερβολής θα είναι για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους).

Επίσης, η είσοδος του  Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης κινητικότητας αλλά ερωτικών μπερδεμάτων για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), από την οποία ωφελημένα θα βγουν τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Την Κυριακή του Πάσχα 02/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα κάνει ακόμα πιο παρατηρητικά  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 03/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει την ρομαντική διάθεση τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά όμως η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ωθήσει σε αναγκαστικούς συμβιβασμούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου.  Ενώ, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 04/05

Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης κινητικότητας και πολλών συζητήσεων για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ η παρουσία του θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα (Ζυγούς, Υδροχόους) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα σχέδια τους, αλλά και να οργανώσουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια.

Την Τετάρτη 05/05

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Πέμπτη 06/05

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα , υπόσχεται στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 3ου δεκαημέρου ότι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους.

Την Παρασκευή 07/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 08/5

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και ερωτικά σκάνδαλα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 09/05

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ είναι πιθανό να παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Αφήνουμε πίσω μας μια δύσκολη περίοδο και ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς της ζωής μας. Αυτό όμως θα γίνει με μια σημαντική προϋπόθεση, ότι δεν αφήσουμε τις υπερβολές να μας παρασύρουν.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και εύχομαι η Ανάσταση του Κυρίου να μας βρει όλους καλά!!!

Παπουτσή Πηνελόπη Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!