Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Μάιο του 2021


Το αστρολογικό γίγνεσθαι αλλάζει και προσφέρει σε όλα τα ζώδια, ευκαιρίες στην αισθηματική τους ζωή, σε όποια φάση και να βρίσκονται τώρα. Νέοι έρωτες, επιστροφές και επανενώσεις συντρόφων αλλά και προτάσεις για γάμο – οικογένεια, είναι μέσα στο μενού του Μαΐου! 

Πιο αναλυτικά: 

ΚΡΙΟΣ :

Υπάρχουν πολλές και περίπλοκες καταστάσεις που θέλετε να αποσαφηνίσετε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι και αυτός είναι σε μια θετική διάθεση για να μιλήσετε και να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες!

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΤΑΥΡΟΣ :

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, δεν είναι στην ίδια κατεύθυνση με αποτέλεσμα όλο αυτό να σας σταματάει από δράσεις που θέλετε να λάβετε. Από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, έχετε και κάποια νεότερα από το παρελθόν σας.

Αστρολογική εύνοια: 98%   

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Από τις 04/05 ο  Ερμής, θα είναι στο ζώδιο σας κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να βρείτε διεξόδους σε θέματα που έχουν συσσωρευτεί μήνες τώρα. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξουν άμεσα και τόπο κατοικίας μόνιμα!

Αστρολογική εύνοια: 100% 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Όσο εσείς κοιτάτε πως θα λήξετε προβλήματα του παρελθόντος, τόσο το συντροφικό σας ταίρι σκέφτεται για τους επόμενους μήνες, να περάσετε και σε πιο επίσημες καταστάσεις. Μέσα σε όλα αυτά, δείτε και πιο προσεχτικά τα οικονομικά σας.

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΛΕΩΝ :

Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι ή φανατικοί εργένηδες. Από τον νέο μήνα, μια ιδιαίτερη γνωριμία θα κάνει την εμφάνιση της όπου και θα ταράξει τα ήσυχα νερά. Στα καλά της εποχής είναι και η ανοδική καριέρα σας.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Οι συζητήσεις και οι δράσεις από την μεριά του αγαπημένου σας, θα σας δώσουν και την συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε. Σε επόμενο τόνο, μερικοί θα κάνουν και πιο βαθιές συζητήσεις για συγκατοίκηση ακόμη και για δημιουργία οικογένειας.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΖΥΓΟΣ :

Οπλιστείτε με υπομονή! Θα διασταυρώσετε μέχρι και την πανσέληνο του Μαΐου, πολλά και ιδιαίτερα άτομα που θα γοητεύσουν την δύσκολη σας καρδιά. Οι αδέσμευτοι θα σκεφτούν να εμπλακούν πιο ενεργά σε σοβαρές σχέσεις αγάπης!

Αστρολογική εύνοια: 96% 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι είστε τόσοι μόνοι, ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να σας γνωρίσει και πιο πολύ. Πιθανόν το μυαλό σας να έχει μείνει σε μια πιο παλιά σας αισθηματική ιστορία.

Αστρολογική εύνοια: 97% 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μέχρι να εισέλθει το Καλοκαίρι, όλη η αισθηματική σας καθημερινότητα θα έχει αλλάξει άρδην. Παλιοί έρωτες θα σας ξανά-χτυπήσουν την πόρτα  και αυτήν την φορά υπό προϋποθέσεις που θα σας τραβήξουν την σκέψη. Οι επανασυνδέσεις είναι κοντά.

Αστρολογική εύνοια: 99% 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Δεν θα πρέπει να αφήνετε τις τρίτες φωνές να σας επηρεάζουν σε αυτά που κάνετε, είστε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας. Ίσως και τελικά να σας χρειάζεται ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσετε να δείτε σφαιρικά τι ζητάτε από όλους.

Αστρολογική εύνοια: 98% 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Μάλλον έχετε βολευτεί στην μοναξιά σας. Έχετε περάσει δύσκολα στο παρελθόν σας, και φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα. Ωστόσο, κάποιος φίλος – γνώριμος σας, έχει έρθει πιο κοντά σας και ίσως και να έχετε μια ερωτική εξομολόγηση.

Αστρολογική εύνοια: 97%

ΙΧΘΕΙΣ :

Υπάρχουν πολλές αλλαγές στην ζωή του συντρόφου σας που θα επηρεάσουν και την δική σας προς το καλύτερο! Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, θα δεχτούν μια πρόταση για επανένωση από έναν παλιό σας συνεργάτη – οικείο πρόσωπο.

Αστρολογική εύνοια: 96%Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Το ζώδιο του μήνα: Λέων

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέοντες μου,  χρόνια –πολλά για τα γενέθλιά σας και ελπίζω να είστε έτοιμοι να κάν ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Όλο το προσεχές διάστημα, θα χαρακτηριστεί από κινητικότητα στον τομέα των αισθημ ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούλιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Από τις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ευνοηθούν τα ζώδια του Α ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνοι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι αυτή η χρονιά να πραγ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας πλησιάζει με τις πιο θετικές αστρολογικές όψεις, για την πλειοψηφία των ζω ...

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Ιούνιο του 2021

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Ευνοημένοι θα είναι τα ζώδια του νερού (Σκορπιοί,Καρκίνοι,Ιχθύες)του 1ου δεκαημέρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u