Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/3 – 27/3/2022


Με πολλές υποσχέσεις και όνειρα για μια νέα αρχή θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για όλους μας. Αυτό άλλωστε φέρνει ο ερχομός της Νέας Αστρολογικής χρονιάς, τον οποίο σηματοδοτεί η Εαρινή Ισημερία.

Άλλωστε το ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα κάνει την είσοδο του ο Ήλιος στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την δράση και τον σπόρο της νέας ζωής. Εκτός όμως από τον Ήλιο, την είσοδο του θα κάνει και ο Ερμής στο ζώδιο του Κριού στα τέλη της εβδομάδας.

Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, άλλωστε, είναι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, αφού θα συναντηθεί διαδοχικά σε όψη συνόδου τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ενώ στα τέλη της εβδομάδας, λίγο πριν ολοκληρώσει την φετινή του παρουσία στους Ιχθύς, θα συναντηθεί σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα.

Όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε, δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο, γι’ αυτό και στα μέσα της εβδομάδας η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου μας προετοιμάζει για ακραίες συμπεριφορές και αιφνίδιες καταστάσεις. Γεμάτοι ζωντάνια όνειρα για το μέλλον και έτοιμοι για δράση, μετά από αρκετό καιρό, θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Τις αντιδράσεις τους θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Ενώ την τύχη με το μέρος τους και όνειρα για το μέλλον θα κάνουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 20/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Το απόγευμα όμως, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, εκτός από τα γενέθλια των Κριών, εγκαινιάσει μια περίοδος δράσης εξωστρέφειας, αλλά και την Νέα Αστρολογική χρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!

Την Δευτέρα 21/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού θα πιέσει συναισθηματικά και θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αντίθετα, σε πιο ευχάριστη θέση θα βρεθούν, κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, με τις συναντήσεις  που θα έχουν και τις προτάσεις που θα δεχθούν.

Την Τρίτη 22/03

Τα μάτια τους δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουν, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιου του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι σε καταστάσεις που θα τους αιφνιδιάσουν, ενώ και οι ίδιοι μπορεί να παρασυρθούν σε ακραίες συμπεριφορές.

Την Τετάρτη 23/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα δώσει εύνοια στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα δώσει έμπνευση και θα βοηθήσει να εκφράσουν με έξυπνο τρόπο τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 24/03

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και άσκοπες σπατάλες τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 25/03

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα πυροδοτήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές και φιλικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 26/03

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Ιχθύς με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα και θα βοηθήσει να βρουν οριστικές λύσεις τόσο οι Ιχθύς και οι Παρθένοι όσο και οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 27/03

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα επαναφέρει την καλή διάθεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους). Την ίδια ημέρα όμως, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού ευνοεί τις προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), ενώ μπορεί να ανεβάσει τους τόνους στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις των υπόλοιπων εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τα όνειρα μου ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου εμφανισθούν. Άλλωστε η τύχη βοηθάει τους πρωτοπόρους και τους τολμηρούς.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Κριούς!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!