Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/2 – 28/2/2021


Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι σαφέστατα καλύτερη και πιο χαρούμενη από τις προηγούμενες, οι οποίες εξαιτίας των γεγονότων, μας δυσκόλεψαν και μας προβλημάτισαν.

Ξεκινώντας με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, αλλά και την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα επαναφέρει την ζωή μας σε πιο ευχάριστους ρυθμούς, και θα ολοκληρωθεί με την Πανσέληνο στο ζώδιο της Παρθένου.

Δυναμική θα είναι και η παρουσία του Άρη που με την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα θα αναζωπυρώσει τα ερωτικά πάθη, ενώ η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε σε σημαντικές αναθεωρήσεις.

Πιο ευχάριστη θα είναι αυτή η εβδομάδα τόσο για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), όσο και για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες). Επίσης, έντονα ερωτική θα είναι για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες). Ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς). Ενώ, σημαντικές ανατροπές προς όφελος του θα έχουμε τόσο για τους Παρθένους και τους Ιχθύες όσο και για τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου.

Την Κυριακή 21/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την ισορροπία στην ζωή των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Δευτέρα 22/02 η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να αποκαταστήσουν την επικοινωνία στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τρίτη 23/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες αλλά και τις ευαισθησίες των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς).

Την Τετάρτη 24/02 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, ότι θα ζήσουν έντονες στιγμές στην ερωτική τους ζωή.

Την Πέμπτη 25/02 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Ιχθύς με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες αλλαγές στην ζωή τόσο των Ιχθύων και των Παρθένων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες από την μια πλευρά θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες), ενώ από την άλλη πλευρά θα παρασύρει σε ερωτικές περιπέτειες τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Την Παρασκευή 26/02 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Το Σάββατο η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου, να δουν κάτω από μεγεθυντικό φακό τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ενώ την Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες , είναι πιθανό να επηρεάσει την αντικειμενική κρίση των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις φτάνουν στο τέλος τους, αυτό θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μας σχέσεις. Όσο για τον έρωτα, θα πάρει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή μας, μιας και η περίοδος της συναισθηματικής ψυχρότητας φτάνει στο τέλος της.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!