Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει !!


Η Αστρολογική χρονιά ξεκινάει με την Εαρινή Ισημερία και ολοκληρώνεται στους Ιχθύς, αυτό για όλους μας σημαίνει ότι διανύουμε το τελευταίο μέρος του ταξιδιού της Αστρολογικής χρονιάς του 2020.

Το πέρασμα του  Ήλιου στις 18/02 από το νοητικό και αρκετά σκληρό ζώδιο του Υδροχόου, στους Ιχθύες, θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας τα κυρίαρχα στοιχεία της θα είναι το συναίσθημα, η φαντασία, καθόλου τυχαίο μιας και η ανάγκη μας να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και τον εγκλωβισμό του όλοι ζούμε εξαιτίας της Πανδημίας του Κορωνοϊού, θα μας ωθήσει να ονειρευτούμε το μέλλον μας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του Ήλιου  στους Ιχθύες θα βγάλουμε στην επιφάνεια την τρυφερότητα και τις κρυμμένες ευαισθησίες μας,  θα αρχίσουμε και πάλι να ονειρευόμαστε,  ενώ, θα πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που υπάρχουν στον δρόμο μας ακολουθώντας το ένστικτο μας. Το πιο ισχυρό μας όπλο, αυτή τη χρονική περίοδο, θα είναι η πίστη στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας.

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύες στις 18/02 στις 12:43 μ.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 20/03 στις 11:36 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού και θα εγκαινιάσει την νέα Αστρολογική χρονιά. Ιδιαίτερα ευνοημένα από την παρουσία του Ήλιου στους Ιχθύς, θα είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια ενώ θα έχουν και πολύ όμορφες στιγμές στην προσωπική τους ζωή. Από την άλλη πλευρά  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες) θα ασχοληθούν τόσο με τις διαπροσωπικές τους σχέσεις  όσο και με την εξέλιξη της  καριέρα τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στους Ιχθύς οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 25/02 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό(7ο 28’), θα ενισχύσει την επιθυμία να νιώσουν πιο ελεύθεροι τόσο οι Παρθένοι και οι Ιχθύες όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 27/02 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου (8ο 57’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα,  να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στις προσωπικές τους σχέσεις και στις συνεργασίες τους.
  • Στις 10/03 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα (20ο 36’), θα ενισχύσεις τις διαισθητικές ικανότητες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για τα θέματα που τους απασχολούν.
  • Στις 13/03 θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του μήνα στους Ιχθύες (23ο 03’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους.

Το πέρασμα  του Ήλου από τους  Ιχθύες θα φέρει για τους : 

ΚΡΙΟΣ

Η πιο εσωτερική περίοδος της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Κριούς . Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες στον 12ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να  ασχοληθείτε με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων. Αρκετοί από εσάς θα κινηθείτε στο παρασκήνιο, προχωρώντας σε αρκετές επαφές τις οποίες θα κρατήσετε κρυφές ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διαφυλάξετε την προσωπική σας ζωή. Επίσης, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουράζεστε και να αποφορτίζεστε από το άγχος.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Πιο  χαρούμενοι  και ευδιάθετοι θα είστε αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι  Ταύροι.  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας με την βοήθεια των φίλων σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η πίεση του προηγούμενο διαστήματος θα αρχίσει σταδιακά να μειώνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την καριέρας και την εικόνα σας θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες στο 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας και να δείξετε σε όλους το πιο σοβαρό σας προφίλ. Σημαντικές ευκαιρίες θα έχουν και όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αρκεί να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χαμόγελο της αισιοδοξίας θα επιστρέψει στο πρόσωπο σας . Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να για να  προωθήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά  σας σχέδια, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να δώσετε λύσεις στις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο μέσω διαδικτύου.

ΛΕΩΝ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις σε τάξη θα βάλετε αυτή η χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιο στους Ιχθύες στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους που σας απασχολούν καιρό, ενώ αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε μετά από αρκετή σκέψη να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή , ήρθε η στιγμή να δώσετε τέλος σε ότι σας φοβίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε με μεγαλύτερη προσοχή της προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες, και με οδηγό το ένστικτο σας να αποφασίσετε σε ποιες πρέπει να δώσετε 2η ή και 3η ευκαιρία και σε ποιες όχι. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να αναζητήσετε νέους συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ

Λύσεις τόσο στην δουλειά σας όσο και σε θέματα καθημερινότητας  θα κληθείτε να δώσετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Το παρουσία του Ήλιου στους  Ιχθύες  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε εμπνευσμένες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σας, ενώ από την άλλη πλευρά θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο αρμονική την ατμόσφαιρα στην δουλειά σας . Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την διατροφή και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και αισιόδοξες  περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το κέφι σας και την διάθεση σας για ζωή. Αυτό σημαίνει ότι θα ξαναβρείτε την διάθεση σας για δουλειά, θα γίνεται πιο δημιουργικοί. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε διάθεση να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας και να ερωτευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύες στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να επεκτείνετε τις επαγγελματικές δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε διαφορετικούς ρυθμούς θα βάλετε την ζωή σας αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι  Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ήλιου στους  των  Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας και να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ενώ στις φιλικές και στις προσωπικές σας επαφές θα γίνεται πιο τρυφεροί και δεν θα διστάσετε να δείξετε τις κρυμμένες σας ευαισθησίες. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε και με τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερά στα πόδια σας θα νιώσετε ότι πατάτε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η παρουσία  του Ήλιου στους Ιχθύες στον 2ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν τις νέες επαγγελματικές σας συνεργασίες οι οποίες είχαν σταματήσει εξαιτίας εξωτερικών συνθηκών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σιγουριά που αισθάνεστε θα έχει θετική επίδραση και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρωταγωνιστές στο έργο της ζωής θα νιώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η είσοδος του Ήλιο στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη περίοδος της χρονιάς, κατά τη διάρκεια της οποίας είστε έτοιμοι να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε δράση. Έχοντας πίστη στον εαυτό σας, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας, ενώ δεν θα διστάσετε αρκετοί από εσάς να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα, δείχνοντας προς τα έξω το πιο δυναμικό σας πρόσωπο  . ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!