Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 22/3 – 29/3/2020


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για όλους μας αυτή η εβδομάδα, ξεκινώντας από την δοκιμαστική είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, τις  σημαντικές όψεις που θα σχηματίσει τόσο στο ξεκίνημα όσο και στο τέλος της, αλλά και τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού κατά τη διάρκεια της, και η οποία  θα μας επηρεάσει σημαντικά μέχρι την Πανσέληνο.

Σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που θα μας επηρεάσουν θα παίξει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω ο οποίος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με την έριδα και όψη συνόδου με τον Πλούτωνα και είναι αυτές οι όψεις  που έχουν άμεση σχέση με τα ζητήματα που μας απασχολούν αυτή τη χρονική περίοδο.

Αλλά και η Αφροδίτη η οποία με τις όψεις τριγώνου που σχηματίζει τόσο με τον Δία όσο και με τον Πλούτωνα προς τα τέλη της εβδομάδας έρχεται να γλυκάνει την ατμόσφαιρα και να μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με πιο θετική ματιά.

Πιο άνετα θα νιώσουν στο σπίτι τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου, πιο πιεστική θα είναι η κατάσταση μέχρι τα μέσα της εβδομάδας για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου, πιο θετικά θα είναι τα πράγματα στα τέλη της εβδομάδας τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) αλλά και για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)  και τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου, ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 22/03 η όψη εξάγωνου του Ερμή με τον Ουρανό που πραγματοποιείται για 3η φορά θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) να εκμεταλλευτούν δημιουργικά το χρόνο τους, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια, στις ίδιες ομάδες ζωδίων, την πιο ευαίσθητη  πλευρά τους.

Επίσης την ίδια ημέρα ο Κρόνος θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο για τους εκπροσώπους των 2 πρώτων ημερών του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) κατά τη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να είναι συνεπής και πειθαρχημένοι. Ενώ η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Έριδα θα δώσει το στίγμα του γύρω από το μείζον θέμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή όλη την υφήλιο.

Την Δευτέρα 23/03 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ανακαλύψουν πράγματα και καταστάσεις που τους είχαν κρύψει, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία σημαντικών ανακαλύψεων.

Την Τρίτη 24/03 η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού σε σύνοδο με τον Χείρωνα, δίνει το στίγμα της και στην ουσία μας ζητά να μείνουμε για λίγο καιρό ακόμα στο σπίτι μας.

Την Τετάρτη 25/03 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού θα πιέσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να ασχοληθούν με πράγματα που συνεχώς αναβάλανε.

Την Πέμπτη 26/03 οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Άρη θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Παρασκευή 27/03 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και οι όψεις που θα σχηματίσει τόσο με τον Κρόνο όσο και με τον Ουρανό θα δημιουργήσει σκαμπανεβάσματα στην  διάθεση των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Το Σάββατο 28/03 οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Αφροδίτη με τον Δία και τον Πλούτωνα θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 29/3 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας αλλά και όλου αυτού του απαιτητικού διαστήματος που διανύουμε είναι:

Η ψυχραιμία και η ωριμότητα, διατηρώντας αυτή τη στάση θα καταφέρουμε να βγούμε πιο δυνατοί, άλλωστε η πραγματική φύση του Πλούτωνα είναι η αναθεώρηση, η μεταμόρφωση, η εξέλιξη και η αναγέννηση.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα.

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Astro-Μηνύματα από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του Μάη μας κρύβει πολλές εκπλήξεις, από τις πρώτες ημέρες τη ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 24/5 – 31/5/2020

In category Astrology News

Κριέ Τώρα που άρχισες τα πλάτσα πλούτσα στη θάλασσα, ή παίρνεις πιο εύκολα τα βουνά ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Κριέ άλλο σου φταίει Εντάξει έσφιξαν οι ζέστες αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνεις υπε ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Αέρας ανανέωσης θα πνέει την προτελευταία εβδομάδα του Μαΐου, αφού κατά τη διάρκει ...

Astro-Μηνύματα από 17/5 – 24/5/2020

In category Astrology News

Δευτέρα και Τρίτη ο Ήλιος θα διανύσει τις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, ενώ την Τετ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u