Εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου, Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ωριμότητα !!!


Οι λέξεις ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα είναι αυτές που κυριαρχούν στην ζωή μας αυτές τις ημέρες. Και δεν θα γινόταν διαφορετικά, αφού αυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του Κρόνου ο οποίος είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το ζώδιο που κυβερνά τον Αιγόκερω.

Λίγο πριν κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, ως αυστηρός αλλά δίκαιος δάσκαλος, θα επιβραβεύσει την σκληρή δουλειά και την υπεύθυνη στάση μας, σχηματίζοντας όψη εξάγωνου με τον Ήλιο (29ο 50’).

 Κάτω από την επιρροή της όψης θα συμπεριφερθούμε ώριμα και συνετά, θα είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις και στις οδηγίες που μας δίνονται, θα τηρήσουμε τους κανόνες, θα δικαιωθούμε για την προνοητικότητα μας και θα καταφέρουμε να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας ρεαλιστικά.

Σε πιο  προσωπικό επίπεδο πολύ σημαντική θα είναι η στήριξη από άτομα τα οποία είναι μεγαλύτερα σε ηλικία ή βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Συνετές αποφάσεις θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Παρόλο που δεν είστε από τα άτομα στα οποία αρέσουν οι περιορισμοί, η συνετή σας στάση και ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις θα σας δικαιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντική στήριξη από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε εσείς οι Ταύροι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με φίλους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να δείτε την κατάσταση ρεαλιστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα αναμετρηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι κοιτώντας τους κατάματα στα μάτια θα καταλάβετε ότι όχι μόνο δεν είναι τόσο μεγάλοι, αλλά ότι μπορείτε με λίγη προσπάθεια να τους ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας είναι στο μέλλον. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι, για να προχωρήσετε μπροστά χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να στηρίξουν τις επιλογές σας έστω και αν είναι αυστηροί μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που η λέξη όρια δεν σας αρέσει. Ωστόσο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο θα σας βοηθήσει να χάσετε το περιττό βάρος και να φτιάξετε την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο κοντά με τους αγαπημένους σας θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν και να βάλετε τη σχέση σας με τον / την σύντροφο σας σε νέες σταθερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας και την φροντίδα των αγαπημένων σας θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Οι επιλογές που έχετε είναι είτε προχωρώντας σε μερικές αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού σας είτε δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην διατροφή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που προτιμάτε να μιλάτε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια σας. Αυτή σας η στάση θα δικαιωθεί όχι μόνο από τους συναδέλφους αλλά και από τους φίλους σας οι οποίοι θα απευθυνθούν σε εσάς για να ζητήσουν την συμβουλή σας στα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και παρόλο που πολλές φορές μπορεί να γίνεστε υπερβολικοί, αυτή τη φορά ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα γίνει άμεσα αποδεκτός από τους αγαπημένους σας,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ως γνήσια παιδιά του Κρόνου, αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η ωριμότητα και η σοβαρότητα απέναντι σε όλες τις καταστάσεις. Ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τα ζητήματα που σας απασχολούν και η ψυχραιμία σας θα επιβραβευθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο που είστε από τους ανθρώπους που το βλέμμα σας είναι πάντα στραμμένο στο μέλλον και πολλές φορές αδιαφορείτε για το παρόν, αυτή τη φορά θα λειτουργήσετε με διαφορετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε αρκετά συντηρητικοί και τα βήματα σας θα είναι ένα τη φορά.

ΙΧΘΥΣ

Από τη φύση σας είστε αρκετά αναβλητικοί, γι’ αυτό και έχετε ανάγκη δυνατούς ανθρώπους δίπλα σας οι οποίοι θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε. Συζητήστε λοιπόν με φίλους που εμπιστεύεστε τα ζητήματα που σας προβληματίζουν και να είστε σίγουροι ότι μια λέξη τους θα είναι αρκετή για να σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις που σας προβληματίζουν μέσα σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Οι προσωπικές σχέσεις ανανεώνονται !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου εν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, Μια αχτίδα αισιοδοξίας …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε αυτή την ιδιαίτερη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε είναι πολύ σημαντικές ...

Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 24/03 στις 11:28 π.μ. σε ένα ιδιαίτ ...

Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, Η δύναμη της αναγέννησης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε είναι η σκληρή δουλειά και ...

Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Οι καλές ειδήσεις έρχονται ξαφνικά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ξαφνικά νέα άλλες φορές μας ενθουσιάζουν και άλλες φορές λειτουργούν ανατρεπτι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u