Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στο ζώδιο του Υδροχόου, επιστρέφει στις 16/03 στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/04. Βέβαια, επειδή μέχρι τις 30/3 θα βρισκόμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της Σκιάς, της διαδρομής που έκανε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, το τοπίο στην επικοινωνία θα παραμείνει ακόμα θολό γι’ αυτό καλό θα ήταν, από την μια πλευρά, να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και να φιλτράρουμε με προσοχή τις ειδήσεις που ακούμε και από την άλλη πλευρά, να μην κάνουμε του κεφαλιού μας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι βάση διαίσθησης και όχι λογικής, ενώ θα έχουμε την τάση να ξεγλιστράμε θολώνοντας τα νερά, ενώ σε ότι αφορά τη διάθεση μας, τουλάχιστον μέχρι τις 30/03, θα μεταβάλετε συνεχώς σαν τα κύματα της θάλασσας. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να οραματιστούμε τη ζωή μας και να σχεδιάσουμε το μέλλον μας, αφήνοντας όμως την δράση για μετά από λίγες ημέρες.

Σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσουν τα σχέδια τους θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί), ενώ θα αναγκαστούν να κλείσουν τις υποθέσεις με τις οποίες είχαν ασχοληθεί οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες)

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής μέχρι τις 11/04 θα είναι :

  • Στις 22/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (4ο 40’), θα φέρει ξαφνικές συναντήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 03/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (19ο22’), θα βγάλει στην επιφάνεια την δημιουργική πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
  • Στις 07/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα (24ο 55’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα, να επικεντρωθούν στους στόχους τους.
  • Στις 08/04 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Δία (25ο 13’), θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες και θα προσφέρει απλόχερα την εύνοια της τύχης στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Ιχθύων  τα 12 ζώδια.

 ΚΡΙΟΣ

Μια άλλη πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί καθώς δεν θα διστάσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά ακολουθώντας την διαίσθηση σας και να κρατήσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις ως επτασφράγιστο μυστικό. Σε προσωπικό επίπεδο, μια απαγορευμένη ερωτική σχέση ή η απόφαση σας να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία σε ένα άτομο από το ερωτικό  σας παρελθόν θα είναι η αφορμή για να αλλάξουν οι ισορροπίες στην προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Τα μελλοντικά σας σχέδια θα βρουν θετική ανταπόκριση από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ μέσο των φίλων σας είναι πιθανό να βρείτε και ένα μελλοντικό συνεργάτη,

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για την καριέρα σας. Γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να δείξετε τις ικανότητες σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απέναντι σε νέες επαγγελματικές προκλήσεις θα βρεθείτε εσείς οι Καρκίνοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να βγείτε νικητές είναι να γίνετε πιο ευέλικτοι και να προχωρήσετε σε αλλαγές, είτε επαναπροσδιορίζοντας τους αρχικούς σας στόχους είτε αλλάζοντας συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Νέες οικονομικές συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους Λέοντες. Αυτό σημαίνει ότι οι συζητήσεις που είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, ενώ το πιο σημαντικό είναι ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις τόσο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και με τους συνεργάτες σας, ενώ θα είστε θετικοί στις προοπτικές νέων.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ για άλλη μια φορά η επιβράβευση θα έρθει με την ανάληψη νέων ευθυνών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το χαμόγελο επανέρχεται και πάλι στα χείλη σας, και αυτό γιατί θα εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να αναπτύξετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα κάνει δειλά την εμφάνιση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε γύρω από τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας, ενώ με ιδιαίτερο δυναμισμό θα προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα της οικογένειας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε λιγάκι τον τρόπο εργασίας σας δουλεύοντας από το σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας σας θα έχετε εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις θέσεις σας, ενώ άλλοι είναι πιθανό να αλλάξουν την ατζέντα τους και να κάνουν το  πρόγραμμα τους πιο ευέλικτο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικές ειδήσεις θα έχετε τις επόμενες ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία και είχαν σταματήσει θα ολοκληρωθούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΣ

Η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο σας μόνο ευχάριστη θα είναι για εσάς τους Ιχθύες. Πλέον είστε έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα νέα σχέδια σας, ενώ οι θέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνονται αποδεκτές από όλους με μεγάλη ευκολία. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την γνωστή σας αναβλητικότητα και μπείτε σε δράση.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, Εκφράστε τα συναισθήματά σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή μας είναι ο εγωισμός, ιδιαίτε ...

Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, Αλλαγές στην ζωή μας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Νέα δεδομένα και σημαντικές αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας ο Ιούλιος με την πρώτη κα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u