Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020


Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, έχουμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και να νιώσουμε και πάλι οικεία και ασφαλείς.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, αφού, εκτός από την απελευθερωτική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της, και την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι απαλλαγμένη από πολλά και πιεστικά γεγονότα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), έμφαση στην επικοινωνία θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ πιο ήρεμοι αλλά με στιγμές που θα νιώσουν συναισθηματικά πιεσμένοι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 24/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή θα κάνει πιο τρυφερούς και εκφραστικούς τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 25/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να πάρουν ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα εκπλήξουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Την Τρίτη 26/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Την Τετάρτη 27/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη και την επιθυμία να δουν φίλους και να περάσουν όμορφα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 28/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα ωθήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 29/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη θα δυσκολέψει τις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων).

Ενώ την Κυριακή οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα γεμίσουν με απίστευτη ενέργεια και δύναμη τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μη φοβάστε να πάρετε αποφάσεις που στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνονται ότι έχουν ρίσκο επειδή φοβάστε να αποχωριστείτε το παλιό, γιατί σε λίγο καιρό θα νιώσετε και πάλι σιγουριά και ασφάλεια με αυτές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!