Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/5 – 31/5/2020


Καθώς βαδίζουμε προς την τελευταία εβδομάδα του μήνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι, έχουμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών και να νιώσουμε και πάλι οικεία και ασφαλείς.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, αφού, εκτός από την απελευθερωτική όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό στο ξεκίνημα της, και την μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι απαλλαγμένη από πολλά και πιεστικά γεγονότα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), έμφαση στην επικοινωνία θα δώσουν οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), ενώ πιο ήρεμοι αλλά με στιγμές που θα νιώσουν συναισθηματικά πιεσμένοι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Κυριακή 24/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Ερμή θα κάνει πιο τρυφερούς και εκφραστικούς τους εκπροσώπους του  Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 25/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει τόσο τους Ιχθύες και τους Παρθένους όσο και τους Ταύρους και τους Σκορπιούς να πάρουν ξαφνικές αποφάσεις οι οποίες θα εκπλήξουν τους δικούς τους ανθρώπους.

Την Τρίτη 26/05 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα πιέσει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)

Την Τετάρτη 27/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη και την επιθυμία να δουν φίλους και να περάσουν όμορφα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).

Την Πέμπτη 28/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό θα ωθήσει σε ξαφνικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ την ίδια ημέρα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου για τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού (Σκορπιούς, Ιχθύες).

Την Παρασκευή 29/05 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους).

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με την ανάδρομη Αφροδίτη θα δυσκολέψει τις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων).

Ενώ την Κυριακή οι όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον ανάδρομο Πλούτωνα και τον ανάδρομο Δία θα γεμίσουν με απίστευτη ενέργεια και δύναμη τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Μη φοβάστε να πάρετε αποφάσεις που στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνονται ότι έχουν ρίσκο επειδή φοβάστε να αποχωριστείτε το παλιό, γιατί σε λίγο καιρό θα νιώσετε και πάλι σιγουριά και ασφάλεια με αυτές.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Τι σόι Astro-Αλχημίστρια είσαι, μου λένε μια μέρα, εάν δεν έχεις να μας πεις, τι ποτό τα ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα κάθε άλλο παρά αδιάφορη θα είναι για όλους μας, αυτό ...

Astro-Μηνύματα από 26/7 – 2/8/2020

In category Astrology News

Την αίσθηση της αμηχανίας βγάζει αστρολογικά η εβδομάδα αυτή. Ήδη συμβαίνουν γεγο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Με μεγαλύτερη ωριμότητα και με γνώμονα το καλό του συνόλου θα αρχίσουμε να αντιμετ ...

Astro-Μηνύματα από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Η εβδομάδα ξεκινά με την Νέα Σελήνη που γίνεται στην 28η μοίρα και 26’ του Καρκίνου. ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 19/7 – 26/7/2020

In category Astrology News

Κριέ Κάνε μια νέα αρχή, γιατί μπορείς. (Λέμε και καμιά μ@λ@κί@ που και που, για να σε ε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u