Σύνοδος Ερμή-Ανάδρομης Αφροδίτης, Παλιά και νέα φλερτ …


Την αφορμή για να εκφράσουμε όσο πιο γλαφυρά γίνεται τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας ψάχνουμε αυτές τις ημέρες όλοι μας, η ανάγκη μας για επικοινωνία είναι τόσο μεγάλη που θα το κάνουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Την ώθηση για να εκφραστούμε ελεύθερα θα μας την δώσει η όψη συνόδου που θα σχηματίσει στις 22/05 ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων (20ο 12’).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις και τα επιχειρήματα μας τόσο προφορικά όσο και γραπτά, η διάθεση μας για φλερτ θα είναι πολύ έντονη, με ιδιαίτερη χαρά θα δούμε τις απόψεις να γίνονται αποδεκτές και την δημοτικότητα μας να αυξάνεται κατακόρυφα, θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε νέες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα έχουμε την δυνατότητα να ξεφύγουμε με ιδιαίτερη ευελιξία από δύσκολες καταστάσεις, είναι πιθανό να ασχοληθούμε και με ερωτικά κουτσομπολιά, ενώ δεν θα διστάσουμε να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας στον/ στην ερωτικό μας σύντροφο.

Η όψη συνόδου του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η επιστροφή στην καθημερινότητα και στους παλιούς γρήγορους ρυθμούς σας γεμίζει χαρά μιας και είστε κατ’ εξοχήν άνθρωποι της δράσης. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις όπου θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε τα επιχειρήματα σας με μεγάλη ευκολία και την δημοτικότητα σας να αυξάνεται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στον / στην σύντροφο σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις για νέες οικονομικές συνεργασίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες πριν ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή τη φορά θα δείξετε την αγάπη σας και με λόγια στο ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτές τις ημέρες είναι στραμμένα επάνω σας, μιας και όλα τα σημαντικά γεγονότα πραγματοποιούνται στο ζώδιο σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα υπερτονίσει το ταλέντο σας στην επικοινωνία, κάνοντας τον λόγο σας πιο τρυφερό και εκφραστικό, με αποτέλεσμα να μαγέψετε τα άτομα που θα γνωρίσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μυστικές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε συμφωνίες που αφορούν τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα τις οποίες κρατάμε κρυφές από τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του και πάλι στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες συναντήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Κατά τη διάρκεια των κοινωνικών επαφών σας θα ξεχωρίσετε με την ευγένεια, το χιούμορ και την πρωτότυπες ιδέες σας, ενώ θα γοητευτείτε από ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, η οποία θα βάλει τις βάσεις μιας μελλοντικής επιτυχίας.

ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους που βρίσκονται μακριά θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί στους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, αρκετοί από εσάς αρχίζετε να σκέφτεστε τις διακοπές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Για να πετύχετε όμως τις συμφωνίες που Θέλετε εκμεταλλευτείτε την ικανότητα που έχετε να μαγεύετε τους άλλους με το λόγο και την γοητεία σας, την οποία θα την χρησιμοποιήσετε και στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ηρεμία και η καλή επικοινωνία επιστρέφει στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις που θα έχετε τόσο με τον /την ερωτικό σας σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας  θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες, ενώ αρκετοί από εσάς θα κάνετε και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ανάλαφρη και ευχάριστη έχει γίνει η καθημερινότητα σας, ιδιαίτερα στο χώρο της εργασίας σας, το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τους συναδέλφους είναι πολύ καλό και οι εντάσεις ανήκουν πια στο παρελθόν, με αποτέλεσμα και η απόδοση όλων σας να έχει βελτιωθεί. Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξουν και έντονο φλερτ με ένα/μια συνάδελφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χαρά της ζωής είστε αυτές ημέρες εσείς οι Υδροχόοι, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τον εαυτό σας και να εκφραστείτε ελεύθερα στους φίλους σας, ενώ δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε με ιδιαίτερη τόλμη το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΥΣ

Με ιδιαίτερη χαρά θα δείτε αυτές τις ημέρες την ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τα συγγενικά σας πρόσωπα να βελτιώνεται και στις σχέσεις σας να υπάρχει καλή επικοινωνία. Σε ότι αφορά την ακίνητη σας περιουσία, θα προχωρήσετε σε συζητήσεις που αφορούν την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Άρη , αποφύγετε καυγάδες και αντιπαραθέσεις

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα γεγονότα και οι αποφάσεις των τελευταίων ημερών έχουν επηρεάσει την ζωή όλων μα ...

Ο ‘Ηλιος στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος είναι η πηγή και η χαρά της ζωής μας, κάθε φορά που αλλάζει ζωδιακή περιοχή ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λέξη περιορισμός έχει αρχίσει να ακούγεται και πάλι πολύ έντονα στην καθημερινή ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/9 – 27/9/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Προάγγελος σημαντικών εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα για όλους μας, κατά τη δι ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Έμμονες ιδέες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αρκετά περίεργη είναι η ατμόσφαιρα αυτές τις ημέρες γύρω μας, από τη μια τα έντονα ...

Τρίγωνο ‘Ηλιου – Ανάδρομου Κρόνου, Η ώρα της ανταμοιβής !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η σκληρή δουλειά,  η αφοσίωση στους στόχους και το ταλέντο είναι τα στοιχεία που χρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u