Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Προσοχή στις εξιδανικεύσεις !!!


Μέσα σε λίγες ημέρες πραγματοποιείται για 2η φορά η όψη τετράγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 20/05 (20ο 40’), είχε προηγηθεί στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 03/05, αυτή τη φορά η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα στην ανάδρομη πορεία της.

Τι πρέπει να προσέξουμε όλοι μας κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, που,  εκτός από τον ρομαντισμό κρύβει και αρκετά θολά σημεία.

Ξεκινώντας από τις σχέσεις, είτε αυτές είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές καλό θα ήτανε να αποφύγουμε να τις εξιδανικεύουμε, ενώ παράλληλα, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα γιατί είναι πιθανό να πέσουμε θύματα οικονομικής εξαπάτησης είτε από δικούς μας ανθρώπους ή από άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε  επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις που μας δίνουν και να μην αφήνουμε, όσο είναι εφικτό, τρίτα πρόσωπα να μας δημιουργούν υπερβολικές προσδοκίες.

Επίσης , ας προσπαθήσουμε να μην υπερεκτιμούμε τον εαυτό μας και τις δυνατότητες μας και να μην δώσουμε υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είμαστε συνεπείς, ενώ στον έρωτα είναι πιθανό οι επιθυμίες μας να μην μας επιτρέπουν να δούμε ξεκάθαρα τόσο τον πραγματικό εαυτό όσο και τις πραγματικές προθέσεις του άλλου.

Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης  Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 10 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Σε μικρά κατά συνθήκη ψέματα μπορεί να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και αυτό θα το κάνετε όχι γιατί θέλετε να βλάψετε τους άλλους, αλλά γιατί στην προσπάθεια σας να μην τους πληγώσετε είναι πιθανό να πείτε τις αλήθειες πιο ωραιοποιημένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ καλές οικονομικές προτάσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, καλό θα ήτανε, πριν προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες,  να τις μελετήσετε με προσοχή γιατί φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να εξιδανικεύσετε ένα άτομο που μόλις τώρα γνωρίσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασικός σας στόχος αυτή τη χρονική περίοδο είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα προσπαθήσετε να μεγεθύνετε τις ικανότητες σας και να μειώσετε ή να καλύψετε τα τρωτά σας σημεία. Ωστόσο, καλό θα ήτανε να μην το παρακάνετε εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε τόσο στην δουλειά σας όσο και στους ισχυρούς σας φίλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά σας είστε έτοιμοι να κάνετε εσείς οι Καρκίνοι. Και επειδή αρκετές φορές στο παρελθόν έχετε απογοητευτεί, καλό θα ήταν να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πέσει θύματα εξαπάτησης από συνεργάτες σας. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να απολαύσει έντονες ερωτικές στιγμές.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό γιατί στην ανάγκη σας να ικανοποιήσετε το εγώ σας, θα δώσετε προσοχή μόνο στους επαίνους και όχι στην κριτική που θα σας ασκήσουν οι φίλοι σας. Αυτό που θα πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι ότι μέσα από την αυστηρή κριτική γινόμαστε καλύτεροι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη καριέρα σας έχετε διοχετεύσει όλη σας την ενέργεια, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Οι επαγγελματικές συζητήσεις που έχετε αυτές τις ημέρες σας έχουν ενθουσιάσει, ωστόσο, καλό θα ήτανε μέχρι να υλοποιηθούν να προσπαθήσετε να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τις προσωπικές σας σχέσεις, τις οποίες έχετε εξιδανικεύσει.

ΖΥΓΟΣ

Έντονες τάσεις φυγής, θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Στην προσπάθεια σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πιθανό να παραβλέψετε σημαντικά πράγματα, είτε να φανείτε ασυνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Στην προσπάθεια σας να δώσετε σχήμα και μορφή στα δημιουργικά σας σχέδια είναι πιθανό να αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Ενώ σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε διάφορα ερωτικά καλέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα από τα τρωτά σας σημεία είναι ότι εμπιστεύεστε πολύ εύκολα. Αυτή την αδυναμία σας είναι πιθανό να εκμεταλλευτούν οι δικοί σας άνθρωποι, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας, οι οποίοι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γίνει το δικό τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για άλλη μια φορά, έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας με αποτέλεσμα να πιέζεστε πάρα πολύ. Γι’ αυτό το λόγο θα αναγκαστείτε να βρείτε δικαιολογίες για να πάρετε μια μικρή παράταση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναγκαστείτε να κολακεύσετε και συναδέλφους σας τους οποίους δεν εκτιμάτε τόσο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να παρασυρθείτε στην δίνη ενός έρωτα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, πριν αφεθείτε ολοκληρωτικά θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι και το άλλο πρόσωπο έχει τα ίδια ακριβώς συναισθήματα με εσάς.

ΙΧΘΥΣ

Έτοιμοι να θυσιαστείτε για τους αγαπημένους σας είστε εσείς οι Ιχθύες. Ωστόσο, πριν αφήσετε πίσω τις δικές σας επιθυμίες για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των συγγενικών σας προσώπων θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν ότι κάνετε για αυτούς.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u