Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Πετυχαίνοντας εύκολα τους στόχους σας !!


Αυτό που όλοι μας έχουμε ανάγκη αυτές τις ημέρες, εκτός από θετικές ειδήσεις, είναι και ευκαιρίες για προωθήσουμε την δουλειά μας.

Την ευκαιρία αυτή θα μας την προσφέρει απλόχερα η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει στις 17/05 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που πραγματοποιείται ανάμεσα σε αυτά τα δύο γήινα ζώδια, θα έχουμε πολύ σημαντικές ευκαιρίες υλοποίησης των επαγγελματικών και οικονομικών μας σχεδίων, θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο που αυτή τη φορά θα ακολουθήσουμε πιο εύκολα μονοπάτια.

Θα έχουμε ανέλπιστη βοήθεια από ισχυρά πρόσωπα, θα δούμε με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον μας καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά μας είναι πιο ευοίωνες από ότι περιμέναμε, η επιτυχία θα έρθει με λιγότερο κόπο, θα ενισχύσει την λάμψη μας, ενώ τα κέρδη που θα έχουμε στο τέλος θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που περιμέναμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευοίωνες είναι οι προοπτικές που ανοίγονται για εσάς τους Κριούς. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα δώσουν πολύ σύντομα μια ώθηση στην καριέρα σας έχοντας στο πλάι σας ισχυρά πρόσωπα, ενώ εξίσου θετικά θα είναι τα μηνύματα και για το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Λίγο πριν ο Ήλιος αποχωρήσει από το ζώδιο σας, σας κάνει ένα απίστευτο δώρο. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις σε μια Νομική ή γραφειοκρατική υπόθεση, ενώ παράλληλα σας φέρνει μεγάλες υποσχέσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι ιδέες και έτοιμοι να μπείτε μπροστά είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το μόνο σας άγχος είναι τα οικονομικά σας, αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή του τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε τόσο σε ευνοϊκές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους, όσο και σε μια πολύ θετική νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας φέρει άμεσα ευχάριστα μηνύματα για το πορτοφόλι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ευκαιρία να προχωρήσετε σε μια πολύ τυχερή νέα συνεργασία με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Αφήστε λοιπόν στην άκρη του συναισθηματισμούς και τις προσκολλήσεις με παλιές συνεργασίες και κοιτάξτε μπροστά.

ΛΕΩΝ

Για να πετύχετε εκτός από σκληρή δουλειά χρειάζεται και λίγη τύχη. Η τύχη σας χτυπάει με πολύ έντονο τρόπο την πόρτα αυτές τις ημέρες, βοηθώντας σας να πάρετε πρωτοβουλίες και φέρνοντας σας ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πολύ όμορφα χρώματα σχηματίζεται το μέλλον της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Ταύρο με τον ανάδρομο Δία από το  φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα σας φέρει εκτός από λάμψη, ένα νέο έρωτα ο οποίος θα αλλάξει ουσιαστικά την πορεία της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ θετικές είναι οι προοπτικές που ανοίγονται για τα οικονομικά σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις σε μια οικονομική υπόθεση που σας απασχολούσε καιρό, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε και μια επαγγελματική δραστηριότητα και μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η σεξουαλική σας διάθεση αυτές τις ημέρες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ σημαντικές συναντήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ τυχερή συνεργασία η οποία θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Επίσης αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε και ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την δυνατότητα να εδραιώσετε την θέση σας στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Και αυτό θα γίνει μέσα από μια μεγάλη επιτυχία στο χώρο της δουλειάς σας η οποία θα σας βοηθήσει να τραβήξετε τα βλέμματα και να αποκτήσετε την εύνοια των προϊσταμένων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι ένα φιλόδοξο σχέδιο σας που θα βάλετε σε εφαρμογή αυτές τις ημέρες θα σας φέρει σημαντικά κέρδη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας αναστατώσει ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μεγάλα όνειρα για το μέλλον της οικογένειας σας κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Τα όνειρα αυτά όμως θα έχετε την δυνατότητα να τα πραγματοποιήσετε με μεγαλύτερη ευκολία από ότι φαντάζεστε αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις σωστές ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΣ

Κάτω από την ομπρέλα προστασίας πολύ σημαντικών προσώπων θα βρεθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα σας ανοίξει το δρόμο για να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια με την βοήθεια ισχυρών προσώπων που πιστεύουν στις δυνατότητες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!