Ανάδρομος Δίας στον Αιγόκερω, Και πως θα μας επηρεάσει !!!


Ο πλανήτης της τύχης Δίας, έχοντας διανύσει σχεδόν όλο το ζώδιο του Αιγόκερω στις 16/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 27ο 14’ και μέσα στους επόμενους 4 μήνες , δηλαδή, μέχρι τις 12/09 θα φτάσει στην 17ο 24’ όπου μπει σε στάση για να ξεκινήσει και πάλι να κινείται σε ορθή πορεία από τις  14/09 από την 17ο 24’.

Όπως συμβαίνει σε κάθε ανάδρομη πορεία, έτσι και σε αυτή, μας δίνεται η δυνατότητα να ξαναδούμε τις υποθέσεις που μας αφορούν, να επαναπροσδιορίσουμε τις φιλοδοξίες μας, να οργανώσουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο την καριέρα μας εστιάζοντας σε λεπτομέρειες που είτε μας είχανε διαφύγει είτε δεν είχαμε προσέξει.

Επίσης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρουν οι κυβερνήσεις σε θέματα διοίκησης, των ακινήτων, των μεγάλων οικονομικών συμφωνιών, των εργασιακών αλλά και σε θέματα υγείας, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την πανδημία του Κορωνοϊού θα έχουμε σημαντικά νέα για την καταπολέμηση της.

Όμως, και ως ανάδρομος, ο πλανήτης της τύχης συνεχίζει να μας βοηθά. Στις 18/05 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο ( 27ο 13’), θα φέρει τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του την εύνοια του θα την δεχτούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι), ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους) παρόλο που μπορεί να τους παρασύρει σε υπερβολές, συνεχίζει να τους προστατεύει.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας κατά την ανάδρομη πορεία του θα είναι:

Με τον Ήλιο

  • Στις 14/07 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο (22ο 20’), θα μεγεθύνει τις επιθυμίες και θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να αποφύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
  • Στις 09/09 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο (17ο 25’), θα δώσει εύνοια σε όλους τους τομείς της ζωής στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Με την Αφροδίτη

  • Στις 25/08 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη ( 17ο 57’), θα παρασύρει σε αποφάσεις οικονομικού ρίσκου τους εκπροσώπους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Με τον Άρη

  • Στις 20/06 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Άρη (25ο 13’), θα βοηθήσει τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, αλλά και τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πάρουν ρίσκα.
  • Στις 04/08 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (19ο 36’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα σε υπερεκτίμηση των δυνάμεων τους.

Με τον Ποσειδώνα

  • Στις 27/ 07 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 39’), θα ωθήσει τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους αλλά τους  Παρθένους και τους Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Με τον Πλούτωνα

  • Στις 30/ 06 ο ανάδρομος Δίας θα σχηματίσει για δεύτερη φορά όψη συνόδου με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 07’), θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να ξαναδούν τους φιλόδοξους στόχους που έχουν βάλει και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις για να τους πετύχουν με τα αντίστοιχα οικονομικά αποτελέσματα.

Η ανάδρομη πορεία  του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει για τους

ΚΡΙΟΣ

Την δυνατότητα να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε εσείς οι Κριοί. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο 4 μηνο για να βελτιώσετε στην εικόνα σας και μην απογοητεύεστε εάν τα πράγματα δεν έχουν γίνει, μέχρι τώρα, όπως τα περιμένατε, γιατί η επιτυχία έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε μικρές αναθεωρήσεις θα προχωρήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να αλλάξετε αρκετά από τα μελλοντικά σας πλάνα, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές τόσο σε θέματα Σπουδών όσο και σε θέματα δουλειάς θα είναι προς όφελος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες θα έχετε τους επόμενους μήνες εσείς οι Δίδυμοι. Ωστόσο, πριν προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες,  καλό θα ήταν να έχετε σε ετοιμότητα και ένα δεύτερο εναλλακτικό σχέδιο.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ελλείμματα μιας επαγγελματικής συνεργασίας έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Δία απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε τους νέους σας συνεργάτες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν σημαντικά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναδείτε την σχέση σας με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Η ανάγκη σας να ξεχωρίσετε στο χώρο της εργασίας σας , σας ώθησε να αναλάβετε πολλές ευθύνες. Αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να διώξετε από πάνω σας μερικές από αυτές. Ενώ, σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την φυσική σας κατάσταση, θα πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην καλή σας τύχη έχετε επαναπαυτεί αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Για να συνεχίσετε να την έχετε θα πρέπει να κάνετε και εσείς κάτι, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας πριν υλοποιηθεί, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι ερωτικοί πειρασμοί θα είναι πολλοί, γι’ αυτό μην βιαστείτε να αποφασίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη φορά εσείς οι Ζυγοί, και αυτό γιατί είναι πιθανό να ξαναβγούν στην επιφάνεια θέματα τα οποία θεωρούσατε ότι έχετε λύσει. Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξανασκεφτείτε την πιθανότητα εκμετάλλευσης ενός ακινήτου, ενώ άλλοι είναι πιθανό να συνεχίσετε να εργάζεστε από το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σας να διαφημίσετε σωστά τον εαυτό σας είναι μεγάλη. Αυτό μπορεί άλλους να τους οδηγήσει σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ενώ άλλους μπορεί να τους ωθήσει να πάρουν την απόφαση και να ξεκινήσουν κάποια σεμινάρια τα οποία θα ενισχύσουν τα επικοινωνιακά τους ταλέντα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδα, τα θέματα ενός φίλου ή ενός συγγενικού προσώπου θα σας απασχολήσουν αρκετά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις νέες οικονομικές σας συνεργασίες θα πρέπει να είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες, γιατί είναι πιθανό οι συμφωνίες που θα κάνετε να μην υλοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά μπορείτε να ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία με ένα παλιό σας συνεργάτη. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να πάρετε χρήματα που σας οφείλουν. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα δείτε με άλλα μάτια μια ερωτική ιστορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε μέσα στο επόμενο 4μηνο που θα είναι ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο σας. Και αν ορισμένοι από εσάς δεν έχετε δει τα δώρα του, μην βιάζεστε, μιας και σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε μερικές από τις επιθυμίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια μικρή επανάληψη θα κάνετε εσείς οι Υδροχόοι. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε με προσοχή τα σχέδια και τα όνειρα σας για το μέλλον λίγο πριν τα υλοποιήσετε. Αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό αφού σας δώσει και την δυνατότητα να πετάξετε από την ζωή σας ότι δεν χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΣ

Πιο επιλεκτικοί θα γίνετε εσείς οι Ιχθύες. Μπορεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα να ενθουσιαστήκατε με ορισμένα άτομα από το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να δείτε με ποιους πραγματικά ταιριάζετε και με ποιους μπορείτε να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Άρη – Δία, Εντάσεις και εκρήξεις θυμού !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αίσθηση που έχουμε όλοι μας , αυτές τις ημέρες, είναι ότι καθόμαστε πάνω σε μια βό ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, γι ...

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u