Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, Έρωτες απο το παρελθόν…


Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερης περιόδου που περάσαμε, ένας από τους τομείς που επηρεάστηκε περισσότερο, ήταν ο τομέας των σχέσεων. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων κατάφερε να μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας πιο πολύ στο επικοινωνιακό τους κομμάτι. Τώρα όμως έρχεται η σειρά των αναθεωρήσεων.

Στις  14/05 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων από την 21ο 50 και μέχρι τις 25/06 θα φτάσει στην 5ο 20’ όπου θα μπει σε στάση, και στις 26/06 θα ξεκινήσει και πάλι την  ορθή της πορεία από τις 5ο 21’.

Τι θα μας ωθήσει, όμως, να κάνουμε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της;

Η μαγική λέξη , η οποία άλλωστε παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο όταν ένας πλανήτης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, είναι το “ξανά “.  Αυτό σημαίνει,  ότι για τον επόμενο ενάμιση περίπου μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση, αλλά και το είδος της επικοινωνίας που θέλουμε να έχουμε με τον /την σύντροφο μας, να επανεξετάσουμε τις αποφάσεις που έχουμε πάρει στο παρελθόν είτε για την διακοπή είτε για την συνέχιση της ερωτικής μας σχέσης.

Είναι πιθανό να υπάρξουν επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το ερωτικό μας παρελθόν με τα οποία δεν είχε κλείσει ο κύκλος, ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση μας να υιοθετήσουμε και πάλι ένα στυλ στα μαλλιά και στον τρόπο που ντυνόμασταν παλαιότερα, ενώ εάν έχουμε χάσει βάρος μπορούμε να ξαναφορέσουμε αγαπημένα μας ρούχα από το παρελθόν τα οποία είναι και πάλι στην μόδα. Και μην ξεχνάτε, επειδή η Αφροδίτη είναι και δείκτης των οικονομικών μπορούμε να ζητήσουμε ή να μας επιστραφούν χρήματα που μας χρωστάγανε από το παρελθόν.

Υπάρχουν όμως και πράγματα που κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης καλό είναι να αποφύγουμε, όπως, να ξεκινήσουμε μια νέα σχέση ιδιαίτερα όταν το άτομο που μας προσεγγίσει μας λέει πράγματα που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, να βάλουμε νέους όρους στην σχέση μας με τον /την σύντροφο μας , να αλλάξουμε το στυλ μας,  ή να προχωρήσουμε σε οριστικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση προχωρώντας σε αισθητικές παρεμβάσεις τις οποίες καλό θα ήταν να αποφύγουμε όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης γιατί το πιθανότερο είναι το αποτέλεσμα να μην μας αρέσει.

Όπως και κατά τη διάρκεια της ορθής πορείας, έτσι και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης, πιο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Κριοί και οι Λέοντες, τα οποία θα συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύνοια της επαναπροσδιορίζοντας όμως παράλληλα τα θέλω τους, ενώ τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) τα πράγματα θα είναι λιγάκι μπερδεμένα.

Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 20/05 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (20ο 40’), θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν ερωτικές ψευδαισθήσεις στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 02/06 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (14ο 03’), θα διαψεύσει τις προσδοκίες  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 03/06 η ανάδρομη Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (13ο 36’), θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο εκφραστική πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας θα μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε εσείς οι Κριοί και αυτό γιατί η ορμή σας, καμιά φορά, μπορεί να τρομάξει τους φίλους και τους αγαπημένους σας, ενώ αυτό το χρονικό διάστημα είναι καλό για να επαναπροσδιορίσετε τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τους οικονομικούς όρους μια συνεργασίας θα πρέπει να δείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι, και αυτό γιατί κάποια πράγματα που σας υποσχέθηκαν δεν είχαν υλοποιηθεί, επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ζητήσετε χρήματα που σας χρωστάγανε από το παρελθόν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε ότι είχατε δώσει μεγαλύτερη αξία σε μια ερωτική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους, και αυτό γιατί τώρα που η ζωή αρχίζει να μπαίνει σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς, θα έχετε την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε κάποιες γνωριμίες που κάνατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα όσες έγιναν από  τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού και έντονων σκέψεων είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι, αφού από την μια πλευρά θα πρέπει να δείτε με προσοχή το σχεδιασμό της δουλειάς και των συνεργασιών σας, ενώ από την άλλη πλευρά ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του θα κάνει την επανεμφάνιση του στη ζωή σας με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο .

ΛΕΩΝ

Τις φιλικές σας σχέσεις θα φιλτράρετε με προσοχή το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Λέοντες. Και αυτό γιατί μπορεί να είχαν κερδίσει με το λαμπερό τους χαμόγελο κάποια άτομα την εύνοια σας, τώρα όμως ήρθε η στιγμή να δείτε αν πραγματικά αξίζει να αποτελούν μέρος της ζωής σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ σημαντικό θα είναι το επόμενο χρονικό διάστημα για την καριέρα σας, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε με προσοχή τα σχέδια σας, και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις. Σημαντική θα είναι η βοήθεια ανθρώπων από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία και εμπιστεύεστε.

ΖΥΓΟΣ

Τα σχέδια σας για το μέλλον θα δείτε με μεγαλύτερη προσοχή αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί, ιδιαίτερα σε ότι αφορά μια επανεκκίνηση στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείτε με προσοχή τα οικονομικά μεγέθη, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, όσοι από εσάς έχετε μια σχέση από απόσταση θα μπείτε στην διαδικασία να την ξαναδείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε επαναξιολόγηση των οικονομικών σας συνεργασιών θα προχωρήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Σκορπιοί. Με ιδιαίτερη προσοχή θα δείτε ποιες από αυτές αξίζουν να υπάρχουν και σε ποιες θα πρέπει να δώσετε οριστικό τέλος. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να ξαναδείτε τις οφειλές σας προς Τρίτους. Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, τα ερωτικά μπερδέματα από το παρελθόν θα συνεχιστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή για εσάς τους Τοξότες να επανεξετάσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αλλάξετε γνώμη για ένα χωρισμό και να αποφασίσετε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ για άλλους μπορεί να έφτασε η στιγμή να δώσουν ένα τέλος σε μια σχέση που έχει βαλτώσει. Το πιο σημαντικό όμως είναι, όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ανάδρομη κίνηση να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε υποσχέσεις αιώνιας αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας θα προσπαθήσετε να βρείτε το επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές. Σε ότι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση, καλό θα ήτανε κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης να αποφύγετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στο στυλ σας ή να προχωρήσετε σε αισθητικές παρεμβάσεις καθώς το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ενθουσιασμός των τελευταίων ημερών αρχίζει σταδιακά να καταλαγιάζει, αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής θα έχετε την δυνατότητα να δείτε με πιο καθαρή ματιά την ερωτική σας σχέση, και να διώξετε από πάνω την χρυσόσκονη με την οποία την είχατε στολίσει.

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε για άλλη μια φορά εσείς οι Ιχθύες. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα έχετε την ευκαιρία να επαναδιαπραγματευθείτε τη συμφωνία που έχετε κάνει για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου, ενώ σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας είναι πιθανό να προσπαθήσετε να μην είστε τόσο δοτικοί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!