Ερμής στους Διδύμους, Και πως θα μας επηρεάσει !!!


Μετά από ένα χρονικό διάστημα όπου κυριάρχησε το θολό τοπίο, η εσωστρέφεια και οι αυστηροί κανόνες, ήρθε η στιγμή να γίνουμε και πάλι πιο δραστήριοι και ουσιαστικά πιο επικοινωνιακοί.

Υπεύθυνος για όλα αυτά, δεν είναι άλλος, από τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, ο οποίος τα ξημερώματα της 12/05 και συγκεκριμένα στις 00:57 π.μ. θα κάνει την είσοδο του στον φυσικό του χώρο, δηλαδή στο ζώδιο των Διδύμων.

Η παρουσία του στο ζώδιο των Διδύμων θα μας βοηθήσει να γίνουμε και πάλι εξωστρεφείς,  επικοινωνιακοί και δραστήριοι, με έντονη κινητικότητα, και θα μας βοηθήσει να πλασάρουμε με καλύτερο τρόπο, τόσο τις γνώσεις που είχαμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα όσο και τα επιτεύγματα μας, ενώ θα  επιστρέψει η διάθεση μας για κοινωνικό σχολιασμό, δηλαδή, για κουτσομπολιό. Άλλωστε στην ζωδιακή περιοχή των Διδύμων, το κυρίαρχο στοιχείο είναι η μετάδοση της πληροφορίας και της γνώσης προς όλες τις πλευρές.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι. . ότι θα αρχίσει σταδιακά να επανέρχεται η κοινωνική μας ζωή, ενώ θα αυξηθούν και οι μετακινήσεις μας, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Η ανάγκη για καλές δημόσιες σχέσεις θα επανέλθει και πάλι στην ζωή μας, θα μάθουμε να είμαστε πιο ευέλικτοι και θετικοί στις νέες ιδέες,  ενώ, θα κρατήσουμε σε αρκετές περιπτώσεις τους νέους τρόπους επικοινωνίας και εργασίας που αναγκαστήκαμε να υιοθετήσουμε.

Το ταξίδι του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει στις 12/05 και θα ολοκληρωθεί στις 28/05 στις 21:06 μ. μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα σχέδια τους για το μέλλον και να φλερτάρουν,  ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) θα ξεκινήσει μια περίοδος με πολλές συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο των Διδύμων , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 12/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (1ο 57’), η οποία θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να αναδείξουν τις οργανωτικές τους ικανότητες.
  • Στις 22/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη(20ο 12’), θα βοηθήσει να εκφράσουν με ιδιαίτερη ευκολία και γλυκό τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 22/05 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (20ο 42’), θα είναι υπεύθυνη για ψέματα και παρανοήσεις στην επικοινωνία των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα θα υπάρχει από εδώ και στο εξής στη ζωή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο για να διαφημίσετε τις ικανότητες σας κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να χρειαστεί να περάσετε και αρκετό χρόνο στο αυτοκίνητο σας καθώς θα πρέπει να κινήστε από το ένα σημείο στο άλλο για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επανεκκίνηση συζητήσεων που είχαν σταματήσει απότομα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς, αφού θα έχετε την ευκαιρία να τις ολοκληρώσετε με τους καλύτερους για εσάς όρους, και να βάλετε τις βάσεις για την επαγγελματική σας άνοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χαρά σας είναι μεγάλη αφού η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας σημαίνει για εσάς ότι ήρθε η ώρα όχι μόνο να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας, αλλά και να δείξετε για άλλη μια φορά τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι λέξεις που θα σας χαρακτηρίζουν για το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι εσωστρέφεια και παρασκήνιο, αφού κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα προχωρήσετε σε παρασκηνιακές κινήσεις  και μυστικές συζητήσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα την ερωτική  σας ζωή, καθώς για αρκετούς, αυτή θα τη σηματοδοτήσει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονης κοινωνικής ζωής και εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Αυτό σημαίνει ότι , μετά από το ιδιαίτερα πιεστικό διάστημα που προηγήθηκε, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και να γνωρίσετε άτομα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας από εδώ και στο εξής θα βρεθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και ο τρόπος που θα τα αναπτύξετε θα τραβήξουν την προσοχή των συνομιλητών σας, ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας έστω και αν πιστεύετε ότι δεν είναι η κατάλληλη συγκυρία.

ΖΥΓΟΣ

Με αισιοδοξία κοιτάτε μπροστά εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αρχίσετε να σκέφτεστε μέσα σας την προοπτική ενός μελλοντικού επαγγελματικού ταξιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Σκορπιοί. Από την μια πλευρά θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία), ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλη η προσοχή σας από εδώ και στο εξής θα είναι στραμμένη στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Οι συζητήσεις που θα έχετε τόσο με τους αγαπημένους σας όσο και με τους συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο ευχάριστη θα γίνει η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής στο χώρο της εργασίας σας, αφού εκτός από τις νέες υποχρεώσεις, θα βελτιωθεί η σχέση σας με τους συναδέλφους σας, έστω και αν χρειαστεί να γίνετε κάποιες φορές πιεστικοί. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση επιστρέφουν στην ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με χαρά τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο το φλερτ θα μπει δυναμικά και πάλι στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Στην προσπάθεια σας να βρείτε λύσεις, είναι πιθανό να αναλωθείτε σε ατελείωτες συζητήσεις, το σίγουρο όμως είναι ότι οι λύσεις που θα βρείτε θα είναι πολύ έξυπνες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συνεχίσετε να εργάζεστε για λίγο καιρό ακόμα από το σπίτι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u