Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, Ακολούθησε τα όνειρά σου !!!


Υπάρχουν στιγμές που οι αποφάσεις που παίρνουμε δεν βασίζονται στην ψυχρή λογική αλλά ακολουθούν την φωνή της διαίσθησης μας, και άλλες που η διαίσθηση μας, μας βοηθάει να επιλέξουμε ανάμεσα από δύο πολύ σωστά δομημένες καταστάσεις.

Αυτές τις ημέρες, και λίγο πριν την Έκλειψη Σελήνης, η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον οργανωτικό και μετρημένο Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο 24’), θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, με οδηγό την διαίσθηση μας, θα μας ωθήσει να οραματιστούμε το μέλλον μας, θα μας βοηθήσει να συμπεριφερθούμε με τρυφερότητα και γλυκύτητα στους αγαπημένους μας, θα ενισχύσει τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα, ενώ θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα πιο ήρεμα και χαλαρά.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Παρορμητικού  Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς , Αιγόκερους) και τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου ή όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Κι όμως τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα για εσάς τους Κριούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οραματιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον και το που θέλετε να φτάσετε, και η ευχή σας θα γίνει πραγματικότητα. Όχι μόνη της, αλλά και με δουλειά, πειθαρχία και αφοσίωση στους στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε νέα μονοπάτια θέλετε να περπατήσετε εσείς οι Ταύροι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έμπνευση και κάποιον να σας παροτρύνει να ξεκινήσετε, σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο με την στάση του θα σας εμπνεύσει να κυνηγήσετε με αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα σας δίνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό που σίγουρα εισπράττουν όσοι σας βλέπουν είναι αυτοπεποίθηση, σιγουριά και έντονο αισθησιασμό. Άλλωστε, αυτά δεν αποτελούν και τα κύρια συστατικά της επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων πριν προχωρήσετε σε μια νέα σχέση ή συνεργασία, ακούστε τη φωνή της διαίσθησης σας που σας λέει ότι ορισμένα άτομα δεν είναι όπως φαίνονται.

ΛΕΩΝ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει στη δουλειά σας εσείς οι Λέοντες, ενώ είναι πιθανό να σας ζητηθεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ακούγοντας την εσωτερική σας φωνή θα καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να δείξετε σε όλους ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να εκφράσετε τον πλούτο που έχετε μέσα σας είτε μέσω της Τέχνης, είτε δείχνοντας στους αγαπημένους σας την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά που τόσο καλά κρύβετε στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που αγαπάτε είναι η αρμονία και ισορροπία γύρω σας. Μια αλλαγή στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας ή μια μικρή παρέμβαση στο χώρο της εργασίας σας θα είναι αρκετή για να δώσει μια πινελιά ομορφιάς στην καθημερινή σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό όμως είναι κάτι που σας αρέσει, αφού σας δίνει την ευκαιρία να διαφημίσετε σε όλους τις επιτυχίες σας και να νιώσετε δημιουργικοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό που εκπέμπετε σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας είστε εσείς οι Τοξότες, και αυτό προσπαθείτε να τους το δείξετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε, στην προσπάθεια σας να τους κάνετε όσο πιο χαρούμενους μπορείτε, είναι να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστές στα πλανητικά δρώμενα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη το αυστηρό σας πρόσωπο και να δείξετε σε όλους την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Μια ιδέα ή ένα όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα αν πιστέψετε σε αυτό και προετοιμαστείτε σωστά.

ΙΧΘΥΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ποσειδώνας σας έχει προικίσει με έντονη διαίσθηση την οποία όσες φορές ακούτε βγαίνετε κερδισμένοι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να την ακούσετε για άλλη μια φορά και να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας από ορισμένα πρόσωπα του κοινωνικού σας κύκλου.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!