Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!


Μέσα από μια πιο αισιόδοξη ματιά προσπαθούμε να δούμε όλοι  το μέλλον μας και σταδιακά να κάνουμε τα επόμενα μας βήματα. Για να πετύχουν όμως χρειαζόμαστε έμπνευση αλλά και κάποιον να τονώσει την ψυχολογία μας λέγοντας μας τις κατάλληλες λέξεις τη σωστή στιγμή.

Την ημέρα της Πανσελήνου, στις 07/05, το ρόλο αυτό θα παίξει η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 23’).

Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου, θα δούμε το μέλλον μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που θα στηρίξουν τις προσπάθειες μας και θα μας δώσουν την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας, θα βάλουμε νέους υψηλούς στόχους, οδηγός μας στις αποφάσεις μας θα είναι η διαίσθηση μας, θα εκφραστούμε με πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ονειρευτεί .

Ενώ αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να έχουμε μέσω των ονείρων προμηνύματα, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχουμε θα προβάλουμε τα προτερήματα και τις επιτυχίες μας καλύπτοντας παράλληλα τις αδυναμίες μας, θα προβάλλουμε την πιο καλλιτεχνική μας πλευρά, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να προσφέρουμε προσωπικά μας αντικείμενα σε άλλους, για να αποφύγουμε τις δύσκολες καταστάσεις είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουμε κατά συνθήκη ψέματα, ενώ είναι πιθανό να αναβληθούν και μερικές προγραμματισμένες συναντήσεις.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά από τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού  τους Ταύρους και τους Σκορπιούς, ενώ από τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού τους Παρθένους και τους Ιχθύες  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί, καθώς αυτές τις ημέρες οι συζητήσεις που έχετε σχετικά με τα νέα οικονομικά ανοίγματα διαδέχονται η μια την άλλη. Αυτή τη φορά όμως θα τους εκπλήξετε, αφού οι αποφάσεις που θα πάρετε σχετικά με μια νέα οικονομική συνεργασία θα είναι με βάση την διαίσθηση σας και όχι την κοινή λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να βάλετε επιτέλους σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας. Και επειδή είναι πιθανό  κάποιες στιγμές να δειλιάσετε και να θέλετε να κάνετε πίσω, οι φίλοι σας θα είναι αυτοί που θα σας εμψυχώσουν να συνεχίσετε με θάρρος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτοι όνειρα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Τα όνειρά σας έχουν σχέση τόσο με το προσωπικό όσο και με το επαγγελματικό σας μέλλον. Για να μην μείνουν όμως μόνο όνειρα θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσετε να σχεδιάζετε και τα βήματα που πρέπει να κάνετε ώστε να υλοποιηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με αισιοδοξία και χαρά ετοιμάζεστε να προχωρήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Τα νέα σας πλάνα θα τα συζητήσετε με φίλους που εμπιστεύεστε και είστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα σας συνοδοιπόροι και θα στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες σας.

ΛΕΩΝ

Την ευκαιρία να αλλάξετε την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς, στο χώρο της εργασίας, θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό θα γίνει μόνο αν καταφέρετε να προβάλλετε σωστά τα προτερήματα και τις επιτυχίες σας και κρύψετε προσεχτικά τα ελαττώματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες συζητήσεις τόσο με φίλους όσο και με μελλοντικούς συνεργάτες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Κατά τη διάρκεια τους κλείστε τα αυτιά σας στα όμορφα λόγια και σε ότι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό και ακολουθήστε την διαίσθηση σας που άλλοτε θα σας προειδοποιεί και άλλοτε θα σας παροτρύνει.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα σας αρχίζει και πάλι να αποκτά έντονους ρυθμούς. Εσείς όμως νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις ικανότητες και είστε έτοιμοι να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει στο χώρο της εργασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να μπείτε δυναμικά μπροστά και να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η στάση σας θα αποτελέσει παράδειγμα για τους συνεργάτες σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον / στην ερωτικό σας σύντροφο την πιο ρομαντική και τρυφερή πλευρά του εαυτού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες δουλεύει ακατάπαυστα. Έτσι για άλλη μια φορά θα είστε εσείς που θα βρείτε εμπνευσμένες λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στο χώρο της δουλειάς και για άλλη μια φορά θα καταπλήξετε με την ευρηματικότητα σας τους συναδέλφους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έξυπνους και πρακτικούς τρόπους  για να εκφράσετε την δημιουργικότητα σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Αυτό σημαίνει ότι είστε πλέον έτοιμοι να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πείτε ένα μικρό και αθώο ψεματάκι στον / στην ερωτικό σας σύντροφο για να μην τον /την στεναχωρήσετε και χαλάσετε την όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα που υπάρχει μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σάρκα και οστά σε όνειρα και επιθυμίες που τόσο καιρό θέλατε και δεν τολμούσατε να κυνηγήσετε θα δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η χαρά σας θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αφού τα μέλη της οικογένειας σας θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά.

ΙΧΘΥΣ

Οι παρατηρήσεις σας και ο τρόπος που εκφράζεστε αυτή τη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα εύστοχες. Αυτές τις ημέρες όμως, εάν δεν θέλετε να πληγώσετε τους φίλους και τους συναδέλφους σας, καλό θα ήτανε να στρογγυλοποιείτε  λιγάκι τα πράγματα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!