Πανσέληνος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!


Την ζωή μας πίσω, αλλά με νέα δεδομένα, προσπαθούμε να πάρουμε όλοι μας αυτές τις ημέρες.

Την εβδομάδα προσαρμογής έρχεται να φωτίσει όσο πιο έντονα γίνεται η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, ένα ζώδιο που έχοντας ως κυβερνήτη τον Πλούτωνα, είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον θάνατο του παλιού και φθαρμένου, την αναγέννηση και το μετασχηματισμό.

Η Πανσέληνος του Μαΐου  για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στη 17ο 20’ του Σκορπιού στις 13:45 μ.μ.,  έτσι αυτό που στην ουσία θα δούμε, και εξαιτίας της πανδημίας είναι, να αποκτούμε νέες συνήθειες αφήνοντας για λίγο πίσω μας κάποιες παλιές , θα μας ωθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας και να δώσουμε αξία σε απλά πράγματα που μέχρι πριν τα περιοριστικά μέτρα θεωρούσαμε δεδομένα,  και  όλο αυτό το χρονικό διάστημα στερηθήκαμε.

Το ζώδιο του Σκορπιού, επίσης, είναι συνδεμένο με τον έλεγχο, το σεξ και το χρήμα ,  πράγμα που σημαίνει ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν στις ερωτικές μας σχέσεις αφού θα γίνουμε πιο προσεχτικοί, ενώ στον οικονομικό στίβο θα υπάρξουν πολλές αλλαγές όχι μόνο μέσα από οικονομικές παρεμβάσεις και στροφή σε νέες οικονομικές δραστηριότητες αλλά και μέσα από  οικονομικές συμφωνίες οι οποίες μπορεί να μας εκπλήξουν στο μέλλον είτε θετικά είτε αρνητικά.

Η Πανσέληνος  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόου) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου είναι στην 28ο 11’ του επίσης Σταθερού  Λιονταριού, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη δημιουργικότητα, τον έρωτα, την αυτοέκφραση αλλά και την επιβολή.

Το γεγονός ότι η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στον άξονα της αντίληψης (επικοινωνίας- διδασκαλίας- επέκτασης) 3ο – 9ο, σηματοδοτεί την επιστροφή μας σε μια νέα καθημερινότητα, στην οποία θα αλλάξουμε όχι μόνο την συμπεριφορά μας κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, αλλά και το γεγονός ότι θα χρησιμοποιούμε τόσο στην  δουλειά μας όσο και στην εκπαίδευση περισσότερο την τεχνολογία.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ήλιο μας βοηθάει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία αλλά και στον τρόπο που θα λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας, παρόλο που τα νέα δεδομένα μπορεί στην αρχή να μας προκαλούν νευρικότητα και συναισθηματική φόρτιση.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία εξιδανικεύσεων αλλά πιθανόν και εξαπατήσεων τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις, γι’ αυτό καλό θα ήτανε αυτές τις ημέρες να μην επενδύουμε πολλά στις υποσχέσεις που μας δίνονται. Η ανάγκη μας όμως, να δούμε την ζωή μας με μεγαλύτερη αισιοδοξία  ενισχύεται και από την όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα.

Ένα ακόμα στοιχείο αυτής της Πανσελήνου είναι η ευαισθησία με την οποία θα προσεγγίσουμε τους άλλους και τις καταστάσεις γύρω μας, και η επιθυμία μας να έλθουμε ακόμα πιο κοντά και να δώσουμε μια άλλη διάσταση στην ερωτική μας ζωή, για αυτή μας την στάση υπεύθυνη θα είναι η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα.

Από την άλλη , αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας είναι μια βιασύνη και μια ανυπομονησία, η όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ωροσκόπο, μας ωθεί να πάρουμε πρωτοβουλίες τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες μας και να διεκδικήσουμε και πάλι τον / την ερωτικό /ή μας σύντροφο και να βάλουμε σε νέες βάσεις την επαγγελματική μας δράση.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την σύνοδο Πλούτωνα – Δία θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους την δημιουργικότητα μας και τον ερωτισμό μας, άλλωστε , πάντα μέσα από τις περίεργες και αντίξοες καταστάσεις εξελισσόμαστε.

Ενώ η όψη τριγώνου που εξακολουθεί να σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη λειτουργεί ευεργετικά τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο στις επαγγελματικές, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία.

Αστρικά, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 23ο 11’ του Ζυγού σε όψη αντίθεσης με την τροπική Έριδα και τετραγώνου με τον τροπικό Πλούτωνα, ενώ ο αστρικός Άρης είναι σε όψη συνόδου με τον τροπικό Κρόνο, γεγονός που απαιτεί από εμάς να συνεχίσουμε να είμαστε προσεχτικοί και με αρκετούς περιορισμούς σε ότι αφορά το θέμα του Κορωνοϊού. Ενώ, σε ότι αφορά τα νέα γύρω από την μάχη που δίνει η επιστήμη, τα βήματα μπορεί να είναι  μικρά θα είναι όμως πολύ σημαντικά.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Η προσαρμογή μας στην νέα πραγματικότητα όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι , άλλωστε η επιβίωση και η εξέλιξη στην φύση δεν γίνεται από τον πιο μεγαλόσωμο, αλλά από αυτόν που είναι πιο προσαρμοστικός και ανθεκτικός στις αντιξοότητες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τις φοβίες σας τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για την ερωτική σας ζωή θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Επειδή όμως τα τελευταία χρόνια έχετε περάσει πολλά και έχετε βγει πολλές φορές νικητές, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αφού θα υπάρξουν δίπλα σας άνθρωποι να σας στηρίξουν. Το αποτέλεσμα θα είναι να νιώσετε και πάλι δυνατοί αλλά και ιδιαίτερα επιθυμητοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι.
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Σκορπιού θα φωτίσει τις αδυναμίες που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας με τον /την σύντροφο σας και με τους συνεργάτες σας. Στο χέρι σας είναι αν θα επιλέξετε να δουλέψετε πάνω σε αυτές και να τις βελτιώσετε ή να δώσετε ένα οριστικό τέλος, και να προχωρήσετε παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νέα δεδομένα στο χώρο της εργασίας σας θα σας ωθήσουν να προσαρμοστείτε σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας προβληματίζει γιατί για άλλη μια φορά θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, με την προϋπόθεση ότι δεν θα πέσετε στην παγίδα της εξιδανίκευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την πιο δημιουργική σας πλευρά θα φωτίσει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού. Αυτές τις ημέρες θα έχετε την δυνατότητα να αναπτύξετε στους δικούς σας ανθρώπους ένα φιλόδοξο σχέδιο σας το οποίο είχατε βάλει σε κατάσταση αναμονής, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας με τον / την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτές τις ημέρες θα βρεθούν οι οικογενειακές σας σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού θα σας ωθήσει να δείτε με πιο καθαρή ματιά το είδος της σχέσης που έχετε με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και πόσο αυτή επηρεάζει την υπόλοιπη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                                                                                                                                                

Σε νέους ρυθμούς θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε εσείς οι Παρθένοι. Η νέα καθημερινότητα και οι αλλαγές που θα προκύψουν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν λίγο άγχος στην αρχή, ωστόσο, πολύ σύντομα θα καταφέρετε να βρείτε τα πατήματα σας και να ξεχωρίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Από την μια πλευρά η επιθυμία σας να επιστρέψει η ζωή σας σε κανονικούς ρυθμούς και από την άλλη πλευρά η ανάγκη σας να κάνετε πιο όμορφη και αρμονική και πάλι τη ζωή σας είναι πιθανό να σας παρασύρει σε αγορές προϊόντων που πιθανό να μην είναι απαραίτητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας και να διεκδικήσετε τα θέλω σας, η προσπάθεια σας αυτή δεν θα είναι ανώδυνη καθώς θα εισπράξετε τις αντιδράσεις των αγαπημένων σας προσώπων αλλά και της οικογένειας σας. Το θετικό είναι ότι εσείς δεν θα φύγετε από το στόχο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην πιο κρυφή και ευαίσθητη πλευρά σας θα ρίξει φως η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού. Μην φοβάστε το αύριο, αλλά προσπαθήστε να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις νέες αλλαγές που θα υπάρξουν σύντομα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην κοινωνική σας ζωή θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Άλλωστε και για εσάς, όπως και για όλους μας, το προηγούμενο δίμηνο ήταν καθοριστικό, αφού σας βοήθησε να δείτε πιο καθαρά ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι και πια άτομα θέλετε να συνεχίσουν να υπάρχουν στην ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μέλλον της καριέρας σας, σας απασχολεί πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο. Το που θέλετε να φτάσετε και ο τρόπος να τον πετύχετε, απαιτεί από εσάς να αλλάξετε ριζικά την εικόνα σας. Η επιτυχία είναι δεδομένη, με την προϋπόθεση ότι θα τολμήσετε να κάνετε τα νέα βήματα.

ΙΧΘΥΣ

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία αρχίζετε να βλέπετε το μέλλον εσείς οι Ιχθύες. Αυτές τις ημέρες άλλωστε, θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με φίλους τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να είστε ευέλικτοι και να στηρίζεστε αποκλειστικά και μόνο στις δικές σας δυνάμεις.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!