Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Κρόνου, Η επιτυχία βρίσκεται στην οργάνωση !!!


Αυτό που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε αυτή τη χρονική περίοδο είναι να οργανώσουμε την καθημερινότητα μας όσο πιο καλά μπορούμε, ώστε να βρούμε γρήγορα τα πατήματα μας και να συνεχίσουμε την ζωή μας και γιατί όχι να την κάνουμε ακόμα καλύτερη.

Αυτό θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο στις 12/05 μιας και η πρώτη όψη που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους θα είναι όψη τριγώνου με τον Κρόνο, ο οποίος μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόο (1ο 57’).

Κάτω από την επιρροή  της όψης θα έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα μας με ιδιαίτερα ευέλικτο τρόπο, θα αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις γύρω μας με ρεαλισμό, θα έχουμε την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως οι οποίες ήταν σε εκκρεμότητα για καιρό, ενώ θα έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε αξία αλλάζοντας χρήση σε παλιά αντικείμενα ή σε ένα παλιό μεταφορικό μέσο.  

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα τις 2 πρώτες ημέρες, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το κλειδί της επιτυχίας σας αυτές τις ημέρες είναι η σοβαρότητα και η συνέπεια σας. Αυτά τα στοιχεία σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και την εύνοια σημαντικών ανθρώπων από φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίοι  μελλοντικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχεδίων.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια περίοδος πολύ σημαντικών συζητήσεων ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις γύρω από μια οικονομική συνεργασία και να είστε σίγουροι ότι με αυτή θα βάλετε τα θεμέλια της επαγγελματικής σας εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αρχίσετε να βάζετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας , και τι καλύτερο αφού όλο αυτό θα γίνει με την βοήθεια της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες ότι ξεκινήσετε θα είναι σωστά οργανωμένο και θα αναπτυχθεί πάνω σε γερές βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια περίοδος κρυφών συζητήσεων ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους και θα αφορούν κυρίως τις οικονομικές σας υποθέσεις και τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και τους φόβους που μπορεί να έχετε για το αύριο και τολμήστε να αλλάξετε κάποιους από τους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Μια πιο εξωστρεφής περίοδος ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η χαρά σας όμως θα είναι αυτές τις ημέρες μεγάλη καθώς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μέσα από φίλους πολύ σημαντικούς ανθρώπους, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε ισχυρές συμμαχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την καριέρα σας εσείς οι Παρθένοι . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με αποτελεσματικό τρόπο την δουλειά σας και να δείξετε σε όλους τους συναδέλφους σας ότι η επιτυχία έρχεται μετά από σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αναπτύξετε χωρίς φόβο τα σχέδια σας για το μέλλον και να μην διστάσετε να ζητήσετε , εάν χρειαστεί, την βοήθεια ατόμων που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αποφασίσετε να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον σας με τον / την ερωτικό/ ή σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε τάξη θα προσπαθήσετε να βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Εκμεταλλευτείτε τη θετική συγκυρία για να ρυθμίσετε με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχει ένα μέλος της οικογένειας σας απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Εφορία), ενώ αν χρειαστεί μη διστάσετε να είστε αυστηροί απέναντι του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με ιδιαίτερη σοβαρότητα θα αντιμετωπίσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις από εδώ και στο εξής εσείς οι Τοξότες. Η χαρά σας θα είναι μεγάλη αφού πλέον τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα και θα ξέρετε με ποιους όρους και προϋποθέσεις θα προχωρήσετε σε αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιστροφή στην δουλειά σας ξεκινά με νέες ευθύνες. Εσείς όμως είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα, γι’ αυτό και αν χρειαστεί δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά και αναλάβετε τα ηνία των δύσκολων υποθέσεων, οι οποίες για άλλη μια φορά θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε την υπεραξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε δημιουργικό οίστρο βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με προσοχή τα φιλόδοξα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με κάθε επισημότητα στον /στην σύντροφο σας τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Το θετικό είναι ότι οι λύσεις που θα βρείτε, μετά από πολύ σκέψη αλλά και σοβαρή μελέτη, θα είναι οριστικές.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Άρη – Δία, Εντάσεις και εκρήξεις θυμού !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αίσθηση που έχουμε όλοι μας , αυτές τις ημέρες, είναι ότι καθόμαστε πάνω σε μια βό ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, γι ...

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u