Astro-Μηνύματα από 10/5 – 17/5/2020


Ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, την Τρίτη 12 Μαΐου, αφήνει το ζώδιο του Ταύρου και περνάει στο ζώδιο των Διδύμων. Μπαίνει στο φυσικό του περιβάλλον, αφού ο Ερμής είναι κυβερνήτης των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες μας θα αποκτήσουν ταχύτερους ρυθμούς.

Παράλληλα στο ζώδιο αυτό βρίσκεται και η Αφροδίτη, μόνο που τώρα θα ξεκινήσει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία της, στις 12 Μαΐου, αρχίζοντας από την 21 μοίρα. Η Αφροδίτη θα εξακολουθεί να κάνει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, που σημαίνει ότι, θα υπάρχουν εξιδανικεύσεις, ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες συναισθηματικής και όχι μόνο, φύσεως.

Ο πλανήτης Άρης εγκαταλείπει τον Υδροχόο και περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η δράση μας γίνεται εσωτερική και άρα οι τρόποι που αντιδρούμε κάθε φορά που χρειάζεται να δώσουμε μια μάχη, θα είναι περισσότερο συναισθηματικοί παρά λογικοί. Με άλλα λόγια, το συναίσθημά μας θα παρεμβάλλεται ή θα προπορεύεται της λογικής.

Ο Ήλιος που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, την Πέμπτη 14 Μαΐου, θα βρίσκεται σε όψη τριγώνου, με τον πλανήτη Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και προς το τέλος της εβδομάδας, θα τριγωνίσει και το Δία από το ίδιο ζώδιο, δίνοντας οικονομική εύνοια σε Ταύρους και Παρθένους, που είναι γεννημένοι κοντά στην 24η μοίρα των ζωδίων αυτών, ή επηρεάζει όσους έχουν πλανήτες ωροσκόπο ή σημεία, του γενέθλιου ωροσκοπίου τους, στις μοίρες αυτές.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, με το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους, θα έχετε καλύτερη συνεννόηση με τους άλλους,  ιδίως με ανθρώπους του εργασιακού σας χώρου αλλά και δικούς σας ανθρώπους. Την εβδομάδα αυτή επιδιώξτε να κάνετε κάποιες συναντήσεις και επαφές, που γνωρίζετε ότι μέσα από κει θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους και φιλοδοξίες σας. Άνθρωποι από το παρελθόν σας, έρχονται εκ νέου στη ζωή σας. Άτομα δηλαδή, που κάποια φεγγάρια της ζωής σας, βρεθήκατε στους ίδιους χώρους. Βάλτε σε μια ροή τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Κάντε καλύτερη διαχείριση και μη ξοδεύετε παραπάνω από των δυνατοτήτων σας.

*Ζυγοί, βελτιώνεται η διάθεσή σας και τώρα θα βρείτε το περιθώριο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Με επικοινωνιακή δεινότητα θα έρθετε σε επαφή με ευχάριστα άτομα, θα φλερτάρετε και θα δοκιμάσετε την ερωτική σας τύχη. Εξομαλύνονται κάποιες σχέσεις σας που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Ενώ ευνοούνται πάσης φύσεως επανασυνδέσεις με ανθρώπους που προέρχονται από το παρελθόν και που υπήρξαν ένα φεγγάρι στη ζωή σας. Δεν αποκλείονται μάλιστα και οι τυχαίες συναντήσεις με τέτοια πρόσωπα. Μεταβατική περίοδο θα περάσετε στον εργασιακό σας χώρο.

*Καρκίνοι, η νοσταλγία θα κάνει συχνά την παρουσία της τις ημέρες αυτές, και θα σας επηρεάζει συναισθηματικά. Ίσως να επιδιώξετε μια επαφή, με κάποιο άτομο που έχετε καιρό να συναντήσετε ή να μάθετε νέα του και που έπαιξε σημαντικό ρόλο ένα φεγγάρι στη ζωή σας. Τώρα θα προσπαθήσετε να διευρύνετε το κοινωνικό σας περιβάλλον, να κάνετε νέες γνωριμίες όπου σε κάποιους χώρους θα σας δοθεί η δυνατότητα, να προωθήσετε στόχους και φιλοδοξίες σας. Για να προχωρήσετε όμως σε οτιδήποτε θα χρειαστεί να διακρίνετε εκείνους που αξίζει να συμπορεύεστε και να αφήσετε εκείνους που τελικά αποδεικνύονται αναξιόπιστοι.

*Αιγόκεροι,  εξομαλύνεται η ροή της καθημερινότητάς σας και με μεγαλύτερη ευκολία κάποια σημαντικά για εσάς θέματα τώρα θα δρομολογηθούν, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, που λόγω των περιορισμών είχαν παγώσει ως προς την εξέλιξή τους. Με πιο καθαρό μυαλό, επαναξιολογείτε σημαντικά ζητήματα που είχαν προκύψει και σας προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ θα επαναξιολογήσετε τις συμπεριφορές και το ρόλο ορισμένων ανθρώπων όπως και τη στάση τους απέναντί σας. Κάποιους μάλιστα δεν αποκλείεται να τους βγάλετε εντελώς από τη ζωή σας, κυρίως εκείνους που φάνηκαν ανακόλουθοι σε ότι σας δήλωναν. Νέοι ή παλαιότεροι έρωτες, αναζωπυρώνονται.

Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

* Ταύροι,  δείξτε  λίγο παραπάνω προσοχή στον τρόπο που ξοδεύεστε την εποχή αυτή, γιατί θα έχετε την τάση να μην υπολογίζετε εύκολα τις δαπάνες σας. Κάποια χρήματα που κάνει να λαμβάνετε ίσως καθυστερήσουν στους χρόνους καταβολής τους. Θα έχετε όμως έσοδα από χρήματα που έχετε δανείσει και τώρα θα σας τα επιστρέψουν. Κάποιοι άνθρωποι που στηρίζεστε σε αυτούς, ίσως τώρα να αποδειχθούν αναξιόπιστοι και άρα θα χρειαστεί να διακόψετε σχέσεις μαζί τους, όσο και αν η παρουσία τους σας είναι απαραίτητη. Παρ όλα αυτά ευνοούνται οι νέες γνωριμίες και συνεργασίες.                                                                                                                                                                                                                                                                          Σκορπιοί, ενδιαφέρουσα εβδομάδα, θα είναι αυτή για εσάς, αφού από τις αρχές τις θα χρειαστεί να επαναξιολογήσετε σημαντικές σχέσεις σας, να έρθετε σε επαφή με έναν άνθρωπο που μεταξύ σας, υπήρξαν κενά συνεννόησης. Θα χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας διακρίνοντας τα πραγματικά του “θέλω” και αν κάποια από αυτά τα ζητήσετε από ένα άλλο άτομο, βρείτε το θάρρος την ηρεμία και τον τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί του, ώστε να δώσετε αν χρειάζεται αμοιβαίες εξηγήσεις. Το ερωτικό παρελθόν επανέρχεται φέρνοντας εξομολογήσεις. Μοιραίες αλλαγές έρχονται στη ζωή σας που θα την πάνε μπροστά.

*Λέοντες, την εβδομάδα αυτή, θα καταφέρετε να βάλετε την καθημερινότητά σας σε μία πιο σταθερή ροή, ενώ θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας φόρτιζαν με άγχος. Στα ζητήματα τα επαγγελματικά και της καριέρας σας, όπου κάποια θέματα λόγω των περιορισμών είχαν παγώσει, τώρα θα διαπιστώσετε ότι ξεκινούν εκ νέου και εξελίσσονται με τον τρόπο που επιθυμούσατε. Φίλοι και συνεργάτες, είναι στο πλευρό σας. Εάν κάποιοι στόχοι σας, διακρίνετε τώρα, ότι παρ όλη την άρση των περιορισμών, δεν αναπτύσσονται, ίσως να χρειαστεί να τους αναθεωρήσετε.

*Υδροχόοι, με την είσοδο του Ερμή στον τομέα του έρωτα της χαράς των παιδιών και της δημιουργίας, έχετε κάθε λόγο να χαρείτε την εβδομάδα αυτή. Ενώ παίζει πολύ δυνατά το σενάριο, μιας ερωτικής επανασύνδεσης, εάν την επιθυμείτε φυσικά. Λίγο παραπάνω εγωισμός θα διέπει τη συμπεριφορά σας και ίσως να χρειαστεί, να προσέξετε πως εκφράζεστε σε δικούς σας ανθρώπους. Να είστε προνοητικοί με τα οικονομικά σας γιατί μπορεί περί τα μέσα της εβδομάδας να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα, ή ζημιές που χρειάζεται να διορθωθούν. Αποφύγετε δαπάνες που γίνονται από καταναλωτισμό ή υπερβολή. Θα πιεστείτε από το εργασιακό σας περιβάλλον.

Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, από την Τρίτη και μετά, οι επικοινωνίες σας με τους άλλους ανθρώπους, ξεμπλοκάρουν και γεφυρώνετε αποστάσεις, σε κάποιες σχέσεις που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχτεί. Τώρα ο λόγος σας θα περνάει ευκολότερα και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τους στόχους σας, ή να διαπραγματευτείτε την εργασιακή σας θέση, στην περίπτωση που στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, συμβαίνουν τη στιγμή αυτή κάποιες ανακατατάξεις. Το παρελθόν επανέρχεται στη ζωή σας και αν επιθυμείτε μία ερωτική επανασύνδεση, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

*Τοξότες, εποχή σοβαρών αποφάσεων, θα είναι η περίοδος αυτή για τη ζωή σας. Ο τομέας των σχέσεων επηρεάζεται περισσότερο και εδώ είναι που θα κληθείτε να επανεξετάσετε αυτό που λέμε το “εγώ και οι άλλοι” αλλά οι σημαντικοί “άλλοι” και η αξία που έχει η ύπαρξή τους στη ζωή σας. Στο διάστημα αυτό, θα ευνοηθούν οι ερωτικές επανασυνδέσεις και αν αυτό είναι κάτι που θα το επιθυμούσατε, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να το προσπαθήσετε εκ νέου. Προσπαθήστε παράλληλα να μην υπερεκτιμάτε λόγια ανθρώπους και καταστάσεις αλλά ούτε και να περνάτε στο άλλο άκρο της υποτίμησης.

*Παρθένοι, υπάρχει πρόσφορο έδαφος ώστε να προωθήσετε κάποιους σημαντικούς στόχους και φιλοδοξίες σας, αρκεί να κάνετε τις κατάλληλες επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους, που γνωρίζετε, ότι έχουν τον τρόπο τη δύναμη και την προθυμία να σας βοηθήσουν. Κοινωνικό άνοιγμα ζητούν από σας οι ημέρες αυτές και να δοκιμάσετε την τύχη σας ακόμα και σε χώρους που μέχρι σήμερα δεν είχατε έρθει σε επαφή. Τις ημέρες αυτές, μπορεί να σας προταθεί μια εκ νέου συνεργασία, από ένα παλιό εργοδότη ή συνεργάτη σας, ανεξάρτητο απ το χώρο που εργάζεστε τώρα. Μη συμμετέχετε σε ανταγωνιστικά παρασκήνια.

*Ιχθύες, με αυξημένη ενεργητικότητα αλλά και ως ένα βαθμό ανυπομονησία, μπορεί να κινηθείτε παρορμητικά ως προς τους στόχους σας, χωρίς πριν να έχετε υπολογίσει αν υπάρχουν οι λεπτομέρειες της διαδρομής, ή οι βάσεις και οι προϋποθέσεις που χρειάζεται να εξασφαλίσετε ώστε να δρομολογηθούν. Η συμπεριφορά σας θα χαρακτηρίζεται από μια νευρικότητα, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πως οδηγείτε, ή χειρίζεστε αντικείμενα, αφού υπάρχει η περίπτωση να τραυματιστείτε ή να κάνετε άλλες ζημιές. Στο εργασιακό σας περιβάλλον χρειάζεται να ελέγξετε την κυκλοθυμία σας και να επιδείξετε πειθαρχία συνέπεια και υπομονή.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!