Τρίγωνο Ερμή-Δία, Επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα …


Ένα από τα πράγματα που μας έμαθε το διάστημα που πέρασε είναι να μην αναβάλουμε τίποτα για αύριο, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες να επικοινωνήσουμε τις σκέψεις μας όταν αυτές μας παρουσιασθούν  και πάνω από όλα  με κάθε αφορμή να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μια τέτοια ευκαιρία μας δίνει το Σύμπαν στις 10/05 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (27ο 13’).

Κάτω από την επιρροή αυτής της τόσο ευνοϊκής όψης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε φίλους που έχουμε να συναντήσουμε καιρό, μέσα από τον φιλικό μας κύκλο θα έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε σε επικοινωνία με πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Θα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο να αναπτύξουμε τις θέσεις και τις ιδέες μας, θα έχουμε την δυνατότητα να κλείσουμε εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως που μας απασχολούν καιρό, οι ειδήσεις που θα ακούσουμε θα μας γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε ευχάριστες στιγμές, έστω και με την βοήθεια της τεχνολογίας, με αγαπημένους φίλους.

Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία θα είναι ιδιαίτερα θετικός για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με ιδιαίτερη φόρα έχετε ξεκινήσει και πάλι τις επαγγελματικές συζητήσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει σημαντική βοήθεια στα οικονομικά σας ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η παρουσία του Ερμή το τελευταίο χρονικό διάστημα σας έχει βοηθήσει να εκφραστείτε με ιδιαίτερη άνεση. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να αναπτύξετε τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία όταν υλοποιηθούν θα σας φέρουν με ιδιαίτερη ευκολία στην κορυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έξυπνες ιδέες έχετε αυτό το χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Αυτή τη φορά όμως νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και έτοιμοι να τις υλοποιήσετε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα φέρει αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ευκαιρία να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συζήτησης θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θαυμάζετε καιρό και οι οποίοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο μελλοντικά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Την δυνατότητα να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την γοητεία και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και να είστε σίγουροι ότι θα είστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες που διανύουμε είναι γεμάτες χαρά και ευχάριστες ειδήσεις  για εσάς τους Παρθένους. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε οριστικά υποθέσεις γραφειοκρατικής φύσεως οι οποίες σας ταλαιπωρούσαν για αρκετό καιρό, ενώ άλλοι, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από φίλους που βρίσκονται εκτός χώρας.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Αυτό το γεγονός θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πάρετε μια μεγάλη ανάσα, αλλά να νιώσετε και πάλι δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας και το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για εσάς τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, με τον Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή συνεργασία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τον/την σύντροφο σας και να περάσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τις επιτυχίες σας και να ανεβάσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Αφήστε λοιπόν τους ενδοιασμούς και προβάλετε την δουλειά σας με κάθε τρόπο. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε και θετικές ειδήσεις στα θέματα υγείας που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας είστε για άλλη μια φορά εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Δία από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα μεγαλεπήβολο επαγγελματικό σας σχέδιο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τον θαυμασμό σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την δύναμη που χρειάζεται για να κυνηγήσετε τα όνειρα σας θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Και επειδή είναι πιθανό να έχετε τις αμφιβολίες σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε την στήριξη της οικογένειας και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΙΧΘΥΣ

Πιο αποφασιστικοί από κάθε άλλη φορά είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Αυτό θα φανεί τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις όπου θα ξεδιπλώσετε με ιδιαίτερη ευκολία τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των ισχυρών σας φίλων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Άρη – Δία, Εντάσεις και εκρήξεις θυμού !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αίσθηση που έχουμε όλοι μας , αυτές τις ημέρες, είναι ότι καθόμαστε πάνω σε μια βό ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Ρομαντικές ιστορίες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες οι ανατροπές και οι εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη, γι ...

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u