Τετράγωνο Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!


Η ανάγκη μας να νιώσουμε και πάλι ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τους περιορισμούς που εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα στη ζωή μας, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να ηλεκτρίζεται πολύ εύκολα και να ανεβαίνουν οι τόνοι με κάθε αφορμή.

Κορύφωση αυτής της έντασης φαίνεται ότι θα έχουμε στις 11/05 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου (28ο 44’) λίγο πριν και οι δύο αυτοί πλανήτες αποχωρήσουν από τον Σταθερό Σταυρό.

Αυτό που θα παρατηρήσουμε όλοι μας αυτές τις ημέρες είναι , να δημιουργούνται εντάσεις, οι συζητήσεις να καταλήγουν σε τσακωμούς καθώς όλοι θα εμμένουν στις απόψεις τους, αυτό που θα κυριαρχήσει είναι ο εγωισμός, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και αρκετά μικροατυχήματα είτε κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας, είτε όταν χρησιμοποιούμε αιχμηρά αντικείμενα εξαιτίας της βιασύνης και τις απροσεξίας μας.

Γι’ αυτό το λόγο, εάν θέλουμε να αποφύγουμε καταστάσεις για τις οποίες μετά θα μετανιώσουμε καλό είναι να προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Εάν για κάτι φημίζεστε εσείς οι Κριοί είναι για τον ορμητικό σας χαρακτήρα, αυτές τις ημέρες όμως, επειδή η κατάσταση θα είναι αρκετά τεταμένη, καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον που αγγίζουν ευαίσθητα θέματα, γιατί στην προσπάθεια σας να τους πείσετε ότι εσείς έχετε δίκιο είναι πιθανό να έρθετε σε ρήξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε άκαμπτες και εγωιστικές συμπεριφορές είναι πιθανό να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης μιας και καμία από τις δύο πλευρές δεν θα κάνει ένα βήμα πίσω από τις θέσεις του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετό άγχος για το μέλλον έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό θα είναι και η αιτία που μπορεί να οδηγηθείτε σε νευρικά ξεσπάσματα για ασήμαντες αφορμές, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες είναι οι οικονομικές σας συνεργασίες. Εάν δεν θέλετε να ακούσετε πράγματα που θα σας δυσαρεστήσουν για αυτές, καλό θα ήταν να αποφύγετε να συζητήσετε με φίλους αυτά τα θέματα γιατί οι απόψεις τους και οι αλήθειες που θα σας πουν δεν θα σας αρέσουν.

ΛΕΩΝ

Σε θέση μάχης τόσο στην δουλειά όσο και στις σχέσεις σας είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη, κάθε συζήτηση που θα ξεκινά και θα αφορά είτε το μέλλον μιας συνεργασίας είτε μιας σχέσης μπορεί να καταλήγει σε καυγά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στο χώρο της εργασίας σας είναι πολλές και ο χρόνος σας πιέζει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συμπεριφέρεστε με απότομο τρόπο σε όσους συναδέλφους σας προσπαθήσουν να σας βοηθήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις και εσείς δεν ταιριάζετε καθόλου, αυτές τις ημέρες όμως θα αναγκαστείτε να υποστηρίξετε με έντονο τρόπο τα σχέδια και τις επιλογές σας. Και μπορεί όλη αυτή η κατάσταση να σας γεμίσει ανασφάλεια, να είστε σίγουροι όμως ότι στο τέλος αυτή η σύγκρουση θα είναι προς όφελος σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας έχουν απορροφήσει όλη σας την ενέργεια, με αποτέλεσμα ο/ η σύντροφος σας να νιώθει ότι δεν του δίνετε την προσοχή που χρειάζεται. Γι’ αυτό μη σας φανεί παράξενο αν αυτές τις ημέρες εκφράσει την δυσαρέσκεια του με έντονο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα μαχητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες στο χώρο της εργασίας σας  εσείς οι Τοξότες. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με τους συναδέλφους σας θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας με πολύ έντονο τρόπο, ωστόσο καλό θα ήτανε να αποφύγετε να είστε αγενής απέναντι σε όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη από τη δική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία σας να προστατεύσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους πολλές φορές σας παρασύρει σε υπερβολές. Αυτές τις ημέρες προσπαθήστε να μην είστε καταπιεστικοί με τους αγαπημένους σας γιατί το πιθανότερο είναι η αντίδραση τους να είναι η αφορμή για πολλούς καυγάδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τολμηροί και ιδιαίτερα αποφασιστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Αυτές τις ημέρες όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη από το ζώδιο σας, η τολμηρή σας στάση θα είναι η αφορμή να έρθετε σε ρήξη με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Το μυαλό σας αυτές τις ημέρες είναι στραμμένο στα μελλοντικά σας σχέδια με αποτέλεσμα να επηρεάζεται αρκετά η συγκέντρωση σας. Προσοχή λοιπόν όταν οδηγείτε ή όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα ώστε να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις εξαιτίας της αφηρημάδας σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, Υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η λαχτάρα μας για επικοινωνία αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u