Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Κρόνου, Τα συστατικά της επιτυχίας !!!


Τα συστατικά της επιτυχίας είναι η σωστή οργάνωση και ο τρόπος που διαφημίζουμε τον εαυτό μας και την δουλειά μας, και πάνω από όλα η σωστή στιγμή.

Στις 22/05 λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Μήνα στο ζώδιο των Διδύμων θα πραγματοποιηθεί μια όψη, η οποία μπορεί να δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό για να πετύχουμε τους στόχους μας .

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Κρόνο από ζώδιο του Υδροχόου (1ο 51’), θα μας βοηθήσει να συμπεριφερθούμε με ωριμότητα, να αναλάβουμε ευθύνες, να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα που μας απασχολούν με υπευθυνότητα, να δείξουμε ότι τα λόγια μας συνάδουν με τις πράξεις μας, και το πιο σημαντικό είναι, ότι θα δικαιώνει την  σκληρή δουλειά και την στάση που κρατήσαμε απέναντι στις ιδιαίτερα απαιτητικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τις θετικές συγκυρίες αυτών των ημερών πρέπει να εκμεταλλευτείτε εσείς οι Κριοί, αφού θα έχετε την δυνατότητα να δείξετε σε όλους ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν με την υπεύθυνη στάση που κρατάτε τόσο στη δουλειά σας όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Άλλωστε όλοι ξέρουν πως είστε από τους ανθρώπους που τα λόγια τους συνάδουν με τις πράξεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε γερά θεμέλια χτίζετε την καριέρα σας εσείς οι Ταύροι. Μπορεί οι ευθύνες που έχετε αναλάβει να είναι πολλές  χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή, να είστε σίγουροι όμως ότι η προσπάθεια σας δεν θα πάει χαμένη και σύντομα θα δικαιωθείτε τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα διαφορετικό πρόσωπο θα δείξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Αυτό που όλοι γνωρίζουν είναι το ταλέντο σας στην επικοινωνία, με μεγάλη χαρά όμως θα διαπιστώσουν ότι δεν φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες και να πάρετε ώριμες αποφάσεις τόσο στην δουλειά σας όσο και στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ώριμες αποφάσεις για το μέλλον σας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Μπορεί να δυσκολεύεστε να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν και το άγνωστο να σας φοβίζει και να σας γεμίζει ανασφάλεια, θα πρέπει όμως να έχετε στο νου σας ότι τώρα είναι η στιγμή για να κάνετε τα επόμενα σας βήματα και να είστε σίγουροι ότι η προνοητικότητα σας θα επιβραβευθεί.

ΛΕΩΝ

Το θαυμασμό των φίλων σας θα εισπράξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες, η αξιοπιστία σας και η υπεύθυνη στάση που κρατάτε τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες είναι το διαβατήριο προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε ανάμεσα στους συναδέλφους σας είναι η μεθοδικότητα σας και ο τρόπος με τον οποίο οργανώνετε τη δουλειά σας. Να είστε λοιπόν έτοιμοι, γιατί αυτό το ταλέντο σας θα επιβραβευθεί από τους προϊσταμένους σας με νέες ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Η χαρά σας είναι μεγάλη αφού μετά από πολύ δουλειά και αρκετές αντιξοότητες ήρθε η στιγμή να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Μπορεί και στο παρελθόν να είχατε προσπαθήσει, τώρα όμως είναι κατάλληλες οι συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την δυνατότητα να προχωρήσετε στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων απέναντι σε Τρίτους (π.χ. λογαριασμούς, Εφορία) θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι αυτή τη φορά θα καταφέρετε να είστε συνεπείς στις δεσμεύσεις που θα κάνετε, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας αποτελούν οι προσωπικές και οι επαγγελματικές σας σχέσεις στις οποίες πλέον δεν σας αρκεί μόνο η επικοινωνία, αλλά, αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να υπάρχει και σταθερότητα. Η επιθυμία σας αυτές τις ημέρες θα γίνει πραγματικότητα, αφού, τα προβλήματα που υπήρχαν θα εξαφανιστούν, ενώ οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν θα στηρίζονται σε γερές βάσεις,

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ τρέξιμο έχετε αυτές τις ημέρες στη δουλειά σας εσείς οι Αιγόκεροι, αφού οι συζητήσεις στο χώρο της εργασίας σας θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα απαιτούν από εσάς γρήγορες απαντήσεις. Τα δυνατά σας όπλα για να ανταπεξέλθετε με επιτυχία είναι τα όρια που θα βάλετε στους συναδέλφους σας και ο ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο θα αντιμετωπίσετε τα αιτήματα τους. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις είστε πάντα εσείς οι Υδροχόοι, η χαρά σας όμως αυτές τις ημέρες είναι μεγάλη αφού δεν θα μείνετε μόνο στην θεωρία, αλλά θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε άμεσα σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την ερωτική σας σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά αγχωμένοι με τις οικογενειακές σας υποθέσεις είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες, και αυτό γιατί απαιτούν από εσάς να βρείτε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Αφήστε λοιπόν στην άκρη την αναβλητικότητα και προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση ως παρατηρητής, με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u