Ο Ήλιος στο ζώδιο των Διδύμων,Και πως θα μας επηρεάσει !!!


Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας αρχίζουν και πάλι να επανέρχονται στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς, οι μετακινήσεις να αυξάνονται και η διάθεση μας να βελτιώνεται. Σε όλο αυτό το σκηνικό πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η μετακίνηση του Ήλιου στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.

Ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το ταξίδι του στο ζώδιο του Ταύρου στις 20/05 και στις 16:49 θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 21/06 στις 00:44 π.μ..

Κατά τη διάρκεια της παραμονή του, θα δούμε να βελτιώνεται η επικοινωνία, η οποία πλέον θα πάψει να είναι μόνο μέσα από το τηλέφωνο ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θα γίνει πιο προσωπική, θα αυξηθούν οι μετακινήσεις μας όχι μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή δίνοντας μας μια μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας.

Θα ασχοληθούμε πιο πολύ με την προσωπική μας προβολή αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζουμε τον εαυτό μας, θα ασχοληθούμε με το μεταφορικό μας μέσο, θα προχωρήσουμε σε αγορές νέου και ποιο προηγμένου τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, θα συναντήσουμε μετά από καιρό τους φίλους και τους κοντινούς μας συγγενείς, θα αυξηθούν οι κοινωνικές μας επαφές διευρύνοντας έτσι τον κοινωνικό μας κύκλο, ενώ αρκετοί από εμάς θα αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, άλλωστε, το ζώδιο των Διδύμων εκτός από την επικοινωνία είναι άμεσα συνδεδεμένος και με την εκπαίδευση.

Το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η διάδοση της πληροφορίας καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν στιγμές όπου τα νέα που θα ακούμε θα είναι παραπλανητικά.

Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) στους οποίους θα δώσει την ενέργεια αλλά και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να κυνηγήσουν τους στόχους τους, ενώ θα δυσκολέψει ή θα παρασύρει σε υπερβολές  τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων οι συναντήσεις που θα έχει θα είναι:

  • Στις 22/05 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο (1ο 51’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα να πάρουν ώριμες αποφάσεις και να ενισχύσουν την αξιοπιστία τους.
  • Στις 22/05 θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα (2ο 04), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) των πρώτων ημερών καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
  • Στις 03/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη (13ο 36’), θα βγάλει στην επιφάνεια των ερωτισμό των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 05/06 θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης (15ο 34’), θα ωθήσει σε αλλαγές τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σχέσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 06/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη ( 16ο 32’), θα βγάλει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές ενώ μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/06 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (20ο 55’), θα παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και εξαπατήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσων έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει:

ΚΡΙΟΣ

Η ζωή σας αρχίσει να αποκτά και πάλι τους ρυθμούς που σας αρέσουν, δηλαδή έντονους. Η καθημερινότητα σας από εδώ και στο εξής θα είναι γεμάτη με πολλές συζητήσεις, τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες, θα έχετε αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, θα ψάξετε για νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αρχίσετε να σκέφτεστε και τις διακοπές σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική και για να ανανεώσετε το τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Πιο σοβαρά θα ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Αρχικά, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα έξοδα σας, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είστε συνεπείς και στις οικονομικές υποχρεώσεις. Το θετικό όμως είναι ότι θα καταφέρετε για άλλη μια φορά να δείξετε στους άλλους τι πραγματικά αξίζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη θα είναι η φετινή γενέθλια χρονιά σας. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, θα είναι πολύ σημαντική, αφού κατά τη διάρκεια της θα μπουν οι πρώτες και σταθερές βάσεις για τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα στα οποία θα προχωρήσετε τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα επαγγελματικά σας μέσα στη χρονιά. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσωστρεφείς αλλά παράλληλα δημιουργικοί θα είστε εσείς οι Καρκίνοι, και αυτό γιατί η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βάλει στην διαδικασία όχι μόνο να οραματιστείτε το μέλλον σας, είτε αυτό αφορά την επαγγελματική σας πορεία είτε την προσωπική σας ζωή, αλλά να προχωρήσετε και πολύ σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα πρέπει να κρατηθούν μυστικές από τους συνεργάτες σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον/την ερωτική σας σύντροφο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες, αφού η κοινωνική σας ζωή θα αποκτήσει και πάλι ενδιαφέρον. Οι συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, όχι μόνο θα σας ενθουσιάσουν, αλλά θα παίξουν και πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προτεραιότητα στην καριέρα σας θα δώσετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι. Έτσι το επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προχωρήσετε σε πετυχημένες συνεργασίες οι οποίες θα αλλάξουν ουσιαστικά την εικόνα σας, ενώ, όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας, έστω και αν αυτή τη στιγμή οι συνθήκες δεν μοιάζουν ιδανικές.

ΖΥΓΟΣ

Με αισιοδοξία και γεμάτοι ενέργεια είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τους μελλοντικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα  νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ αρκετοί από εσάς θα πάρετε τις οριστικέ σας αποφάσεις για θέματα Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να οργανώσετε είτε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τάξη στις οικονομικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να βάλετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Σκορπιοί. Με ιδιαίτερη ευκολία θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προχωρήσετε σε πολύ βαθιά ενδοσκόπηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων θα ρίξει η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία τόσο στις προσωπικές σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και στη δημιουργία νέων σχέσεων στις οποίες το κύριο στοιχείο τους θα είναι η καλή επικοινωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλή δουλειά και νέες ευθύνες θα έχετε από εδώ και στο εξής εσείς οι Αιγόκεροι, Για να καταφέρετε όμως να ανταπεξέλθετε σε αυτές με επιτυχία, θα πρέπει να φροντίσετε σωστά τον εαυτό σας, την διατροφή σας αλλά και την φυσική σας κατάσταση, και γιατί όχι να υιοθετήσετε και νέα διατροφικά μοντέλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο και η καλή σας διάθεση επιστρέφουν και πάλι στην ζωή σας.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα αφυπνίσει την επιθυμία να δημιουργήσετε, να διασκεδάσετε, και να ερωτευτείτε. 

ΙΧΘΥΣ 

Με το χώρο του σπιτιού σας και τις οικογενειακές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο ενεργά εσείς οι Ιχθύες. Είτε γιατί  υπάρχουν θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, είτε γιατί ένα συγγενικό σας πρόσωπο χρειάζεται την βοήθεια σας, εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Συμβιβασμοί στις σχέσεις …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε λίγους ανθρώπους αρέσει να ζουν κάτω από κανόνες, όρια ή να αναλαμβάνουν υποχρε ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Δία, Η επιτυχία μας κλείνει πονηρά το μάτι !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις στιγμές που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα, ιδιαίτερα στον έρωτα,  αναζ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/10 – 31/10/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Επικοινωνιακή και αρκετά ευχάριστη θα είναι η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ε ...

Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, είχε πολύ δυνατές στιγμές, αλλά ...

Τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, Προσοχή στις εντάσεις ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η αντίδραση μιας στιγμής  είναι αρκετή για να αλλάξει την ροή της ζωή μας, είναι όμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u