Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/12 – 1/1/2023


Με πολλές υποσχέσεις θα ξεκινήσει η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς, μια εβδομάδα που μας υπόσχεται ότι το πνεύμα των γιορτών θα γεμίσει τις καρδιές μας και θα βάλει τις βάσεις της νέας χρονιάς. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, γεγονός που εάν εκμεταλλευτούμε σωστά, θα μας δώσει το χρόνο να επανεξετάσουμε με την ησυχία μας τα επόμενα σχέδια μας, πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους.

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, αυτή την εβδομάδα, μοιράζεται δικαιωματικά στον Ερμή και την Αφροδίτη. Στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση, σε όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις σχέσεις μας, ενώ στην συνέχεια η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα καταφέρουμε να εκφράσουμε με κάθε σοβαρότητα αλλά και τρυφερότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ενώ θα βάλει την σφραγίδα της στη νέα χρονιά με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας το πάθος στις σχέσεις μας, αλλά και την επιθυμία μας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο σε αυτές.

Η μερίδα του λέοντος αυτή την εβδομάδα ανήκει στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους και να μεταμορφώσουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να αναθεωρήσουν και κάποια από το σχέδια τους.

Ενώ ουδέτερη θα είναι, τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Τα Χριστούγεννα 25/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα επαναφέρει το καλό κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις τόσο των Υδροχόων και των Λεόντων όσο και των Κριών και των Ζυγών, των πρώτων ημερών.

Την Δευτέρα 26/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό και συνόδου με τον Κρόνο, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και επικριτικά σχόλια τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα παροδικά να χαλάσει το γιορτινό κλίμα.

Την Τρίτη 27/12

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των υπόλοιπων εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Την Τετάρτη  28/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, και θα επαναφέρει το καλό κλίμα στη σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Την Πέμπτη 29/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση, βοηθώντας τους εκπροσώπους τους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Παρασκευή 30/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας διάφορων εξωτερικών εμποδίων. Ενώ την ίδια ημέρα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα τους εγκαινιάσει μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων, το οποίο όμως εάν εκμεταλλευτούν σωστά θα είναι προς όφελος τους.

Το Σάββατο 31/12

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να πουν πράγματα που δεν πρέπει στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα και τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Πρωτοχρονιά

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και ένα μοιραίο έρωτα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει με αγάπη και χαρά τις καρδίες μας!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!