Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/12 – 1/1/2023


Με πολλές υποσχέσεις θα ξεκινήσει η τελευταία εβδομάδα της χρονιάς, μια εβδομάδα που μας υπόσχεται ότι το πνεύμα των γιορτών θα γεμίσει τις καρδιές μας και θα βάλει τις βάσεις της νέας χρονιάς. Το σημαντικότερο πλανητικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω, λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, γεγονός που εάν εκμεταλλευτούμε σωστά, θα μας δώσει το χρόνο να επανεξετάσουμε με την ησυχία μας τα επόμενα σχέδια μας, πριν προχωρήσουμε στην υλοποίηση τους.

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή, αυτή την εβδομάδα, μοιράζεται δικαιωματικά στον Ερμή και την Αφροδίτη. Στα μέσα της εβδομάδας η συνάντηση, σε όψη εξάγωνου της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, θα γλυκάνει την ατμόσφαιρα που υπάρχει στις σχέσεις μας, ενώ στην συνέχεια η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ερμή, μας υπόσχεται ότι θα καταφέρουμε να εκφράσουμε με κάθε σοβαρότητα αλλά και τρυφερότητα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, ενώ θα βάλει την σφραγίδα της στη νέα χρονιά με την όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, ενισχύοντας το πάθος στις σχέσεις μας, αλλά και την επιθυμία μας να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο σε αυτές.

Η μερίδα του λέοντος αυτή την εβδομάδα ανήκει στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους και να μεταμορφώσουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή, ενώ παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να αναθεωρήσουν και κάποια από το σχέδια τους.

Ενώ ουδέτερη θα είναι, τόσο για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), όσο και για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς).

Τα Χριστούγεννα 25/12

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα επαναφέρει το καλό κλίμα στις οικογενειακές σχέσεις τόσο των Υδροχόων και των Λεόντων όσο και των Κριών και των Ζυγών, των πρώτων ημερών.

Την Δευτέρα 26/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και οι διαδοχικές όψεις που θα σχηματίσει, τετραγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό και συνόδου με τον Κρόνο, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και επικριτικά σχόλια τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, με αποτέλεσμα παροδικά να χαλάσει το γιορτινό κλίμα.

Την Τρίτη 27/12

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς, θα ενισχύσει την καλή διάθεση και την αισιοδοξία των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς), ενώ θα προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των υπόλοιπων εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες).

Την Τετάρτη  28/12

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική πλευρά τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ιχθύων και των Παρθένων που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου, και θα επαναφέρει το καλό κλίμα στη σχέση τους με τον σύντροφο τους.

Την Πέμπτη 29/12

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση, βοηθώντας τους εκπροσώπους τους Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Παρασκευή 30/12

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων) του 1ου δεκαημέρου, εξαιτίας διάφορων εξωτερικών εμποδίων. Ενώ την ίδια ημέρα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα τους εγκαινιάσει μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων, το οποίο όμως εάν εκμεταλλευτούν σωστά θα είναι προς όφελος τους.

Το Σάββατο 31/12

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Ερμή, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να πουν πράγματα που δεν πρέπει στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα και τέλη του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Πρωτοχρονιά

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται έντονες ερωτικές στιγμές αλλά και ένα μοιραίο έρωτα στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει με αγάπη και χαρά τις καρδίες μας!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!