Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/5 – 5/6/2022


Με ιδιαίτερη χαρά θα αποχαιρετήσουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης και θα υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει πολλές όψεις, ωστόσο, είναι καθοριστικές αφού μας προετοιμάζουν για νέα ξεκινήματα, ενώ η κύρια πλανητική αλλαγή της, είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, στα τέλη της.

Το πιο εντυπωσιακό και καυτό γεγονός όμως , γίνεται στο  στο ξεκίνημα της, και δεν είναι άλλο, από την συνάντηση του Άρη και του Δία στο ζώδιο του Κριού, μια συνάντηση που μας προετοιμάσει για δυναμικά ξεκινήματα, καυτές συναντήσεις αλλά και έντονα ξεσπάσματα.

Ακολουθεί, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία ανοίγει τον δρόμο για  νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στην καριέρα μας, βοηθώντας μας να αλλάξουμε το τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων, ενώ στα τέλη της,  η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις για τις επαγγελματικές και τις οικονομικές μας υποθέσεις.

Την τύχη με το μέρος τους θα έχουν αυτή την εβδομάδα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ σε νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους θα μπορέσουν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού(Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Πιο ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ τις υπερβολές και τις εντάσεις θα πρέπει να αποφύγουν οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του Παρορμητικού  Σταυρού (Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι).

Την Κυριακή 29/05

Η συνάντηση του Άρη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές πρωτοβουλίες και προωθήσουν τα σχέδια τους οι εκπρόσωποι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου, ωστόσο, είναι πιθανό να παρασύρει σε έντονες έως εκρηκτικές αντιδράσεις τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους), των πρώτων ημερών.

Την Δευτέρα 30/05

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, θα ανοίξει τον δρόμο για να κάνουν μια δυναμική νέα αρχή τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην καριέρα τους, οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού  (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του  1ου δεκαημέρου.

Την Τρίτη 31/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να ενισχύσει τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Τετάρτη 01/06

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία, είναι πιθανό να παρασύρει σε υπερβολές και διατροφικές ατασθαλίες τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/06

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει να εκφράσουν τις πιο ανατρεπτικές τους σκέψεις, χωρίς να συναντήσουν αντιδράσεις, τόσο οι Ταύροι και οι Σκορπιοί όσο και οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 03/06

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να ασκήσουν πιεστικό έλεγχο στον σύντροφο τους οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου και θα μπει σε στάση.

Το Σάββατο 04/06

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και οι διαδοχικές όψεις  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη και τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την μαχητικότητα των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 1ου δεκαημέρου. Ωστόσο, το σημαντικό γεγονός της ημέρας θα είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Ενώ την Κυριακή 05/06

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα και ακραίες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Κάνω ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα στην ζωή μου χωρίς να φοβάμαι το ρίσκο, άλλωστε στη ζωή πετυχαίνει μόνον αυτός που τολμά.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Πηνελόπη Παπουτσή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!