Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους


Με τον πιο ευχάριστο τρόπο θα αποχαιρετήσουμε την φετινή άνοιξη και θα υποδεχτούμε, ένα καυτό, από ερωτικής πλευράς, καλοκαίρι.

Στις 30/05 και συγκεκριμένα στις 14:30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους  Διδύμους στην 09ο 03’,  ένα ζώδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επικοινωνία, την μετάδοση της πληροφορίας, τα Μ.Μ.Ε, τις μετακινήσεις, την βασική εκπαίδευση, τα παιδιά αλλά και τον κοντινό κοινωνικό μας κύκλο. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 25ο 18’ της Παρθένου, θα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη  των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) για επικοινωνία.

Η Νέα Σελήνη του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο του χάρτη, θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε με τα θέματα που αφορούν την Ανώτερη Εκπαίδευση, το εξωτερικό, τις διεθνείς σχέσεις, τα ταξίδια, τα Μ.Μ.Ε, αλλά και με την Δικαιοσύνη, όπου το πιθανότερο είναι σύντομα να έχουμε σημαντικές εξελίξεις. Παράλληλα, όμως θα ξυπνήσει το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας, το οποίο έχει όρεξη για διασκέδαση, χαρά, γνώση και νέες εξερευνήσεις.

Η όψη συνόδου του Άρη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού που προηγήθηκε, μας προτρέπει να πάρουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, ενώ ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στις συνεργασίες μας. Από την άλλη πλευρά μπορεί να πυροδοτήσει και πολλές εντάσεις.

Η όψη εξάγωνου  που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα θα μας βοηθήσει να βρούμε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που μας απασχολούν, χωρίς βιασύνη και πάντα ακολουθώντας την φωνή της διαίσθησης μας.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Κρόνο, απαιτεί από εμάς μεγαλύτερη σοβαρότητα, στον τρόπο που μεταφέρετε η πληροφορία, παράλληλα όμως, μιας και διανύουμε περίοδο σχολικών, εισαγωγικών και Πανεπιστημιακών εξετάσεων, θα ενισχύσει το άγχος των υποψήφιων. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο, εξαιτίας εξωγενών παραγόντων, είναι πιθανό να έχουμε και περιορισμό των μετακινήσεων.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα μας βοηθήσει να μείνουμε εστιασμένοι στους στόχους μας, ενώ δεν θα διστάσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δυνατά μας όπλα, όπως είναι ο μαγνητισμός και η γοητεία μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Ενώ, η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ωροσκόπο θα ενισχύσει τα αντανακλαστικά μας και θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τι σκέφτονται στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι άλλοι.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 14ο 53’ του Ταύρου, και θα επηρεάσει πολύ έντονα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του  2ο δεκαημέρου. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 1ο 08’ της Παρθένου. Στην σύνθεση των δύο χαρτών οι  πιο σημαντικές όψεις είναι η σύνοδος της Αστρικής Αφροδίτης με την Τροπική σύνοδο Άρη – Δία η όποια θα βάλει φωτιά στην ερωτική μας ζωή, ενώ η σύνοδος της Αστρικής Νέας Σελήνης με τον Τροπικό Ουρανό θα φέρει ξαφνικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στα επαγγελματικά των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης  του Μαΐου είναι:

Aλλάζω τον τρόπο που επικοινωνώ τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου, ενώ ετοιμάζομαι για ένα έντονα ερωτικό καλοκαίρι

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Μαΐου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις και αρκετά ταξίδια θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς  οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσετε με δυναμικό τρόπο τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, θα έχετε και αρκετά ταξίδια στα οποία θα συνδυάσετε την δουλειά με την αναψυχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις οικονομικές σας συμφωνίες θα ξαναδείτε  εσείς  οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τις λεπτομέρειες μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, η οποία όταν ολοκληρωθεί, εκτός από την οικονομική επιβράβευση, θα σας βοηθήσει να κάνετε και το επόμενο βήμα στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ανοίγει στην ζωή σας. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  σας υπόσχεται ότι στην ζωή σας πολλά πράγματα σύντομα θα αλλάξουν. Σε άλλους μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για δυναμικά ξεκινήματα στην δουλειά τους, ενώ για άλλους ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετό άγχος έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, ενισχύσει το άγχος σας για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ αρκετοί από εσάς στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να πετύχετε τα σχέδια σας είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να κόψετε κακές συνήθειες, ενώ θα είστε επιρρεπείς και στους κρυφές ερωτικές ιστορίες.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες γνωριμίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι ο φιλικός και κοινωνικός κύκλος πολύ σύντομα θα διευρυνθεί, ενώ για αρκετούς θα ανοίξει τον δρόμο για να ασχοληθούν με διάφορες κοινωνικές δράσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από την παρέα των φίλων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τους επαγγελματικούς σας στόχους θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να πετύχετε τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ όσοι είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Με χαρά και αισιοδοξία ατενίζετε το μέλλον σας  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε νέους τρόπους για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ οι νεότεροι, θα έχουν το μυαλό τους στις εισαγωγικές εξετάσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε νέες οικονομικές συνεργασίες είστε έτοιμοι να προχωρήσετε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα προχωρήσετε  νέες συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να φαίνονται αρκετά τολμηρές, ενώ παράλληλα θα βρείτε τρόπους να τακτοποιήσετε και τις παλιές σας εκκρεμότητες. Σε  προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, επίσης αρκετοί από εσάς θα κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις διαπροσωπικές της σχέσεις θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην δουλειά σας, με νέες τολμηρές και αρκετά πετυχημένες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνουν την σχέση τους με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες ευθύνες θα έχετε στην δουλειά σας αυτή τη χρονική  περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, με αφορμή κάποιες ανακατατάξεις που θα προκύψουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε την απόφαση να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα συνάδελφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χαρούμενοι, δημιουργικοί και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τον δυναμισμό, την αισιοδοξία και την διάθεση για να δημιουργήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα παθιασμένο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, έχοντας ως έδρα το σπίτι σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρa

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!