Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 29/8 – 5/92021


Την οδό της διπλωματίας, μας ωθεί να ακολουθήσουμε η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ενός μήνα που θα μείνει στην μνήμη μας ως, εξαιρετικά καυτός.

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, στο ξεκίνημα της εβδομάδας και η πολύμηνη παραμονή του σε αυτό, θα μας βοηθήσει γίνουμε πιο ευέλικτοι και διπλωμάτες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, και να επαναφέρουμε την ισορροπία στις περισσότερες από αυτές.

Ωστόσο, στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, καθώς, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να διαψεύσει για άλλη μια φορά της προσδοκίες μας, ή να βγάλει στην επιφάνεια φαινόμενα θρησκευτικού φανατισμού.

Ενώ, στο τέλος της εβδομάδας η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε την ζωή μας και να τακτοποιήσουμε τις υποθέσεις που έχουμε σε εκκρεμότητα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) τα οποία θα έχουν την δυνατότητα όχι μόνο να προωθήσουν τα σχέδια τους αλλά να προχωρήσουν και σε σημαντικές αποφάσεις και συμφωνίες οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Ενώ από την άλλη πλευρά, μια περίοδο έντονων συζητήσεων, όπου θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν την διπλωματική οδό, στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις ξεκινά για τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Επίσης, ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί), ενώ τα μάτια τους δεκατέσσερα, ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης ή να μην παρασυρθούν από αυταπάτες,  θα πρέπει για άλλη μια φορά να έχουν τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 29/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ερμή από το ζώδιο της Παρθένου θα ωθήσει  τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) να εκφράσουν ελεύθερα τα συναισθήματα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την Δευτέρα 30/08

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και θα τους βοηθήσει να προωθήσουν με ευκολία τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια.  Ενώ, τα υπόλοιπα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν την διπλωματική οδό, και να κάνουν αν χρειαστεί και τις αναγκαίες υποχωρήσεις, στην προσπάθεια τους να δώσουν λύσεις στις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις.

Την Τρίτη 31/08

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα ενισχύσει την γοητεία των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 01/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα βοηθήσει να βρουν εύκολες λύσεις τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Πέμπτη 02/09

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να διαψεύσει τις προσδοκίες ή να δημιουργήσει αυταπάτες στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 03/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα  από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα ωθήσει να ασκήσουν πιεστικό έλεγχο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το Σάββατο 04/09

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα πιέσει συναισθηματικά τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Ενώ την Κυριακή 05/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για διαπροσωπικές τους σχέσεις και να οργανώσουν σωστά τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 2ο μισό του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Ο δρόμος για να επαναφέρουμε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις μας και να βγούμε κερδισμένοι είναι μέσο της διπλωματίας, χωρίς συγκρούσεις και εντάσεις θα καταφέρουμε να οργανώσουμε σωστά τα επόμενα βήματα μας.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα και ένα όμορφο φθινόπωρο!!!

Παπουτσή Πηνελόπη



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια ημέρα για νέες αρχές . Αναζητήστε τρόπου ...

Oroskopos.tv

Τι αλλαγές θα φέρει στην ζωή μας η Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού στις 24/4

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος στο ζώδιο του σκορπιού Το κλείσιμο ενός κύκλο σηματοδοτεί η Πανσέληνος ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 23 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εστιάσετε στους στόχου ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τις σκέψεις κα ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 21-28 Απριλίου, μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου !

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο   ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Πανσέληνο στον Σκο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!