Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/9 – 10/9/2023


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αρχίσουμε σταδιακά να ανακτάμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας. Τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα μας βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη τόσο στην συναισθηματική μας ζωή όσο και στο πορτοφόλι μας, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι όψεις, καθώς κατά τη διάρκεια της, θα πραγματοποιηθούν δύο από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούν όσοι επηρεάζονται από αυτή τη θετική συγκυρία. Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το επικοινωνιακό τους ταλέντο θα αναδείξουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ευχάριστα θα είναι τα νέα, σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ πιεστική, εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 03/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις φοβίες και  τις  συναισθηματικές ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να  παρασύρει σε πιεστικές συμπεριφορές προς τα οικεία τους  πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, ρίχνοντας τους τίτλους του τέλους σε μια περίοδο εμποδίων στην ερωτική μας ζωή, αναθεωρήσεων αλλά και αρκετών εξόδων, και θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα 04/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, και μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν, ενώ θα φέρει και τυχερές γνωριμίες, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης ο Δίας θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Τρίτη 05/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να  βρουν αντισυμβατικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας νέα ώθηση στις ερωτικές υποθέσεις των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 06/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημέρα, με πολλές συζητήσεις, αρκετές μετακινήσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την δυνατότητα να προβληθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Πέμπτη 07/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο της Παρθένου, θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 08/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, υπόσχεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες, τύχη αλλά και επιτυχία, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 09/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ισορροπία στην συναισθηματική μας  ζωή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται, ενώ οι ευκαιρίες θα μας χτυπήσουν την πόρτα. Στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο από 14-21 Απριλίου. Μάθε τι θα συμβεί την εβδομαδα αυτή.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Τον κρυμμένο μας δυναμισμό αλλά και την δυνατότη ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στους Διδύμους από 11/4 και ποια ζώδια θα ευνοηθούν

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στους Διδύμους Στις 11/04 στις 15.59 το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα που μπορεί να φέρει αναταραχές και προκλήσεις. Αντ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!