Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 3/9 – 10/9/2023


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, θα ξεκινήσει η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αρχίσουμε σταδιακά να ανακτάμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία μας. Τα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας είναι η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα μας βοηθήσει να βάλουμε μια τάξη τόσο στην συναισθηματική μας ζωή όσο και στο πορτοφόλι μας, αλλά και η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Ταύρου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι όψεις, καθώς κατά τη διάρκεια της, θα πραγματοποιηθούν δύο από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούν όσοι επηρεάζονται από αυτή τη θετική συγκυρία. Ιδιαίτερα τυχερή θα είναι αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους).

Το επικοινωνιακό τους ταλέντο θα αναδείξουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς). Ευχάριστα θα είναι τα νέα, σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Ενώ πιεστική, εξαιτίας της παρουσίας του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 03/09

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις φοβίες και  τις  συναισθηματικές ανασφάλειες, με αποτέλεσμα να  παρασύρει σε πιεστικές συμπεριφορές προς τα οικεία τους  πρόσωπα, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, ρίχνοντας τους τίτλους του τέλους σε μια περίοδο εμποδίων στην ερωτική μας ζωή, αναθεωρήσεων αλλά και αρκετών εξόδων, και θα μπει σε στάση.

Την Δευτέρα 04/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, και μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς, ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται θετικές εξελίξεις στα ζητήματα που απασχολούν, ενώ θα φέρει και τυχερές γνωριμίες, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης ο Δίας θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Τρίτη 05/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό, θα βοηθήσει να  βρουν αντισυμβατικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα ξεκινήσει και πάλι την ορθή της πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, δίνοντας νέα ώθηση στις ερωτικές υποθέσεις των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Την Τετάρτη 06/09

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, υπόσχεται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημέρα, με πολλές συζητήσεις, αρκετές μετακινήσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την δυνατότητα να προβληθούν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου.

Την Πέμπτη 07/09

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο της Παρθένου, θα παρασύρει σε εγωιστικές συμπεριφορές και αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 08/09

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Ταύρου, μια από τις πιο τυχερές όψεις της χρονιάς, υπόσχεται να φέρει σημαντικές ευκαιρίες, τύχη αλλά και επιτυχία, στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 09/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, θα ανεβάσει τους τόνους και θα δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 10/09

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των τελευταίων ημερών.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Η ισορροπία στην συναισθηματική μας  ζωή αρχίζει σταδιακά να επανέρχεται, ενώ οι ευκαιρίες θα μας χτυπήσουν την πόρτα. Στο χέρι μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 24/9 – 1/10/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με ευκαιρίες καλή διάθεση και μια υπέρλαμπρη Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού, θα απο ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/9 – 24/9/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε αυτή την εβδομάδα, γιατί τα πράγματα γ ...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα πραγματοποιηθεί στις 15.09  στις 21ο 59΄και θα μας δώσει τ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 10/9 – 17/9/2023

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στους κανονικούς μας ρυθμούς, μας υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε σταδιακά αυτή την ...

Τρίγωνο Ήλιου – Δία και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τρίγωνο Ηλίου-Δία θα πραγματοποιηθεί στις 08.09 και θα φέρει σε πολλούς από εμάς μ ...

Αφροδίτη σε ορθή πορεία και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη μετά την ανάδρομη πορεία της που ξεκίνησε στις 24.07 θα γυρίσει ευθύδρομη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u