Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/1 – 6/2/2022


Με σημαντικά γεγονότα, αλλά και την απαίτηση να κάνουμε μια νέα αρχή θα υποδεχτούμε τον Φεβρουάριο, μια αρχή διαφορετική ίσως, από αυτή που σχεδιάζαμε πριν από λίγο καιρό, η οποία,  θα μας βοηθήσει να πάμε στην ζωή μας ένα βήμα παρακάτω, με σοβαρότητα και έχοντας πάνω από όλα, το αίσθημα της ευθύνης.

Τον δρόμο θα μας τον δείξει η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Υδροχόου, μια ιδιαίτερα απαιτητική Νέα Σελήνη για την ομάδα των ζωδίων που επηρεάζει.

Ενώ,  με την επιστροφή της Αφροδίτης, στο ξεκίνημα της εβδομάδας,  και του Ερμή, στα τέλη της,  σε ορθή πορεία ολοκληρώνεται μια περίοδος αναβολών και καθυστερήσεων, και το πιο σημαντικό είναι ότι από τα τέλη αυτής της εβδομάδας κανένας πλανήτης δεν θα βρίσκεται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Από πλευρά όψεων, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα είναι ανατρεπτικό, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό. Ενώ στα τέλη της εβδομάδας η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας στις πραγματικές τους διαστάσεις, ενώ οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι κάτω από ώριμη σκέψη.

Παράλληλα όμως,  με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα πάρουμε πρωτοβουλίες και θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινήσεις. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την επιστροφή σε ορθή πορεία τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα είναι τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) τα οποία θα δουν τις προσωπικές τους και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις να βελτιώνονται, ενώ η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα βοηθήσει να πάρουν δυναμικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Παρθένοι και οι  Ιχθύς.

Ουδέτερη θα είναι τους εκπροσώπους  του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), αλλά και για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Στο μάτι του κυκλώνα θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) οι οποίοι εξαιτίας τόσο της όψης τετραγώνου Ήλιου- Ουρανού όσο και εξαιτίας της Νέας Σελήνης θα αναγκαστούν να αλλάξουν τα σχέδια τους και να ακολουθήσουν μια νέα διαδρομή, η οποία για όσους δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, ιδιαίτερα για όσους δεν δείξουν συνέπεια και σοβαρότητα.

Την Κυριακή 30/01

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα αιφνιδιάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα αναγκαστούν να κάνουν κάτι που δεν τους αρέσει, να αλλάξουν τα σχέδια τους και να προσαρμοστούν γρήγορα σε νέα δεδομένα.

Την Δευτέρα 31/01

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω θα ενισχύσει την επιθυμία του ελέγχου απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους και στους συνεργάτες τους, τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα θα επιστρέψει σε ορθή πορεία η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Την Τρίτη 01/02

Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα ανατρέψει τα σχέδια, και θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα στα οποία απαιτείτε να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα, οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τετάρτη 02/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, θα εξακολουθήσει να πιέζει συναισθηματικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς,) του 3ου δεκαημέρου,  ενώ θα είναι θετική για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 03/02

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Δία στους Ιχθύς θα βοηθήσει να δουν με αισιοδοξία τις προσωπικές και επαγγελματικές τους υποθέσεις οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα μπει σε στάση.

Την Παρασκευή 04/02

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από τους Ιχθύς θα βοηθήσει να πάρουν γρήγορες αποφάσεις και πρωτοβουλίες τόσο οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι όσο και οι Παρθένοι και οι Ιχθύς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου απαιτεί από τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου να δείξουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στο χώρο της εργασίας τους.

Το Σάββατο 05/02

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω, δίνοντας τέλος σε μια περίοδο αναβολών και καθυστερήσεων.

Ενώ την Κυριακή 06/02

Οι διαδοχικές όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού με τον Ερμή και τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να παρασύρει σε άσκοπες συζητήσεις και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Προσαρμόζομαι γρήγορα στα νέα δεδομένα χωρίς να με τρομάζουν οι αιφνιδιασμοί και οι αλλαγές, στην οποίες δείχνω την ανάλογη σοβαρότητα και τον δυναμισμό μου. Άλλωστε, η ζωή χωρίς προκλήσεις και αλλαγές θα ήταν βαρετή…

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και ένα εποικοδομητικό μήνα!!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!