Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 30/4 – 7/5/2023


Τον τελευταίο μήνα της άνοιξης θα υποδεχτούμε αυτή την εβδομάδα, μια εβδομάδα που ξεκινά με πολύ καλούς οιωνούς και ευκαιρίες, ωστόσο στα τέλη της μας επιφυλάσσει μερικές εκπλήξεις, και με ένα σημαντικό πλανητικό γεγονός, την Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί ουσιαστικά θα ολοκληρώσει ένα κύκλο σημαντικών αλλαγών οι οποίες ξεκίνησε για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού τον Νοέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

Πριν όμως από αυτή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή θα επαναφέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει στο παρελθόν, ενώ στα τέλη της η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα στρεβλώσει την εικόνα που έχουμε για την ερωτική μας ζωή και τις σχέσεις και μπορεί να μας παρασύρει σε ερωτικές ψευδαισθήσεις. Βέβαια, θα υπάρχουν και αυτοί που θα είναι ιδιαίτερα τυχεροί στον έρωτα κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία.

Τύχη στον έρωτα θα έχουν αυτή την εβδομάδα τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες. Εύνοια στην επικοινωνία θα έχουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι. Ουδέτερη θα είναι αυτή η εβδομάδα για τους Καρκίνους.

Ένα κύκλο σημαντικών και ιδιαίτερα απαιτητικών αλλαγών θα κληθούν να ολοκληρώσουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ επιρρεπείς σε ερωτικές ψευδαισθήσεις θα είναι οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 30/04

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς και απόμακρους, όχι μόνο με τους φίλους αλλά και με τους δικούς τους ανθρώπους, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Την Δευτέρα 01/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες, ενώ παράλληλα ευνοεί και τις συζητήσεις με παλιούς συνεργάτες, για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Την Τρίτη 02/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει να πετύχουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τους στόχους, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 03/05

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανόν να ενισχύσει τις φοβίες και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Την Πέμπτη 04/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανόν να παρασύρει σε απιστίες και ερωτικές ψευδαισθήσεις τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 05/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού υπόσχεται τυχερές γνωριμίες αλλά και εύνοια στον έρωτα τόσο για τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και για τους Κριούς και τους Ζυγούς που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται να ολοκληρώσει ένα κύκλο σημαντικών αλλαγών, τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων, Υδροχόων) που έχουν γεννηθεί στα μέσα προς τέλη του 2ου δεκαημέρου, και ξεκίνησε από τον Νοέμβριο της προηγούμενης χρονιάς.

Το Σάββατο 06/05

Οι διαδοχικές όψεις τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού τόσο με τον Άρη από το ζώδιο του Καρκίνου, όσο και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την διαίσθηση και την εξωστρέφεια των ζωδίων του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 07/05

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Κρόνο από τους Ιχθύς θα πιέσει συναισθηματικά και θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς στις προσωπικές τους επαφές τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Επανεξετάζω τα σχέδια μου και μόνο όταν είμαι σίγουρος επικοινωνώ τις αποφάσεις μου, ενώ παράλληλα προσέχω πάρα πολύ για να μην πέσω θύμα των επιθυμιών και των ψευδαισθήσεων μου. Επίσης, δεν φοβάμαι να ολοκληρώσω ένα κύκλο αλλαγών, οι οποίες θα με βοηθήσουν να προχωρήσω παρακάτω την ζωή μου.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο 19 Ιουλίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 18η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός  Σήμερα είναι μια μέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Αναλά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 17 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη αλλαγή στα επαγγελματικά σας σχέδια μπορε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 16η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 15η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 14η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!