Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 9/5 – 16/5/2021


Με τους καλύτερους οιωνούς θα ξεκινήσει η 2η εβδομάδα του Μαΐου, μια εβδομάδα με σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις, που θα αλλάξουν, προς το καλύτερο την ψυχολογία μας, αλλά και με μια Νέα Σελήνη που μας ζητά να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιασθούν.

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, στο ζώδιο της επικοινωνίας θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ότι στερηθήκαμε , να συναντηθούμε με φίλους, να επικοινωνήσουμε και να φλερτάρουμε.

Η άλλη σημαντική μετακίνηση είναι του Δία, ο οποίος στα τέλη της εβδομάδας θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική είσοδο του στους Ιχθύες. Ενώ η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Ταύρου φέρνει σημαντικές ευκαιρίες κυρίως σε θέματα εργασίας.

Το άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε μόνο θετικές συναντήσεις των γρήγορων πλανητών (Ερμή, Άρη) με τους αργούς (Κρόνο, Ουρανό).

Ιδιαίτερα ευνοημένα σε θέματα καρδιάς με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι), ενώ σε ερωτικές περιπέτειες θα μπουν τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες).

Την τύχη με το μέρους τους θα έχουν τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) με την είσοδο του Δία στους Ιχθύες.  Επίσης ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα θα φέρει η Νέα Σελήνη στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), ενώ ουδέτερη θα είναι για τα ζώδια  του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους).

Την Κυριακή 09/05

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους θα φέρει νέους έρωτες στα  ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), ενώ είναι πιθανό να δημιουργήσει ερωτικά μπερδέματα τα υπόλοιπα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Την Δευτέρα 10/05

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό θα δημιουργήσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ θα είναι ευνοϊκή για τα υπόλοιπα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους).

Την Τρίτη 11/05

Η Νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στην καριέρα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Τετάρτη 12/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα ωθήσει να πάρουν ριψοκίνδυνες αποφάσεις τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου. Ενώ την ίδια ημέρα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους.

Την Πέμπτη 13/05

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θα ενισχύσει τις διαισθητικές ικανότητες και θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά τόσο των Ταύρων και των Σκορπιών όσο και των Παρθένων και των Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου.

Την Παρασκευή 14/05

Ο Δίας θα κάνει την πρώτη δοκιμαστική του είσοδο στους Ιχθύς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) θα έχουν την εύνοια της τύχης, την οποία δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτη.

Το Σάββατο 15/05

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους), ενώ θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες).

Ενώ την Κυριακή 16/05

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου θα ωθήσει σε παρορμητικές αντιδράσεις στις προσωπικές και επαγγελματικές τους  σχέσεις τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι:

Δεν διστάζω να κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου και να προχωρήσω σε νέα ξεκινήματα, έστω και αν αυτά εμπεριέχουν το στοιχείο του ρίσκου, αρκεί να τα έχουμε οργανώσει σωστά. Άλλωστε η ζωή χρειάζεται έμπνευση και τόλμη.

Να έχουμε μια υπέροχη εβδομάδα!!!

Παπουτσή ΠηνελόπηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 16 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη δημιουργικό ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 15 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις σχέσεις σας με άλλους. Είναι μια καλ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 14 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας α ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 13 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και ξεκινήματα. Αφήσ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 12 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στις περιστάσεις που απαιτούν αποφασιστ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!