Πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους


Ο έρωτας αποτελεί πηγή ζωής, χαράς και ανανέωσης για όλους μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του έρωτα είναι και το επικοινωνιακό παιχνίδι, το οποίο λειτουργεί ως διεγερτικό για τις αισθήσεις μας. Σε αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι του έρωτα θα μας παρασύρει η Αφροδίτη από τους Διδύμους.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο παιχνιδιάρικο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στις 09/05 στις 05:02 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 02/06 στις 16:18 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες είτε μέσω των φίλων, είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα φλερτάρουμε, θα κάνουμε δημόσιες σχέσεις, θα εκφράσουμε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα μας, ενώ, θα βρούμε τον καλύτερο τρόπο  για να διαφημίσουμε τον εαυτό μας και τις επιτυχίες μας.

Η συμμετοχή στο παιχνίδι του φλερτ αυτή τη χρονική περίοδο δεν θα μείνει μόνο στις προσωπικές μας συναναστροφές, αλλά και στις επαγγελματικές και στις φιλικές .  Γι’ αυτό δεν πρέπει να μας φανεί παράξενο αν μας πλησιάσουν ή μας ανοιχτούν άτομα που κρατούσαν μια πιο αυστηρή στάση απέναντι μας. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο είναι πιθανό να δούμε να  δημιουργούνται και πολλές σχέσεις από απόσταση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  η Αφροδίτη είναι και ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης.  Στους Διδύμους λατρεύει τις αγορές μέσω του διαδικτύου, γεγονός που χρειάζεται λίγη προσοχή καθώς είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε σε περιττές αγορές.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα είναι τόσο τα ζώδια του Αέρα (Ζυγοί, Υδροχόοι) όσο και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες) τα οποία θα έχουν σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα , ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) είναι πιθανό να παρασυρθούν σε ερωτικά μπερδέματα αλλά και πολλά έξοδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Αφροδίτης στους  Διδύμους οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Στις 20/05 η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο (13ο 30’), θα βοηθήσει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους ) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή.
  • Στις 27/05 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα (22ο 59’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να εξιδανικεύσουν την ερωτική τους ζωή.
  • Στις 29/05 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ερμή (24ο 42’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες αλλά και την επιθυμία για φλερτ, στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τους παλιούς σας έντονους ρυθμούς ξαναβρίσκετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Κριοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία όλα τα εκφραστικά σας μέσα και να κερδίσετε τις εντυπώσεις τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας επαφές. Ενώ είναι πιθανό, να υπάρξει και έντονο φλερτ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ταύρους. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στους Διδύμους, θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι σας , καθώς θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συνεργασία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα αλλά και στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω τους ενδοιασμούς και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ακόμα ευχάριστη επίσκεψη θα έχετε στο ζώδιο σας εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, θα εγκαινιάσει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς στην οποία θα κυριαρχεί το φλερτ, νέοι έρωτες αλλά και πολλές γνωριμίες οι οποίες θα επαναφέρουν το χαμόγελο και την διάθεση για ζωή και περιπέτεια. Αρκεί να προσέξετε και να μην παρασυρθείτε σε πολλές παράλληλες ιστορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο παρασκήνια θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι.  Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό είτε να παρασυρθείτε σε παράνομες ερωτικές περιπέτειες, είτε να αναστατώσει την ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Η κοινωνική σας ζωή και πάλι ανθίζει. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ είναι πιθανό είτε να έρθετε πιο κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο, είτε σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα ευχάριστα θα είναι τα νέα αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς τους Παρθένους. Η είσοδος της Αφροδίτης στους  Διδύμους , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ, για όσους βρίσκονται σε αναζήτηση νέας εργασίας, υπόσχεται ότι θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε, ώστε να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προκύψει μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από το χώρο της δουλειάς σας.

ΖΥΓΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος της κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια με ενθουσιασμό και  αισιοδοξία.  Ενώ  σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας από το εξωτερικό ή από τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε, οι σχέσεις από απόσταση, αυτή την χρονική περίοδο έχουν την τιμητική τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στις  οικονομικές σας υποθέσεις έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές ρυθμίσεις απέναντι σε Τρίτους ή να βοηθήσετε τον σύντροφο σας να βρει λύσεις στις οικονομικές του υποθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας και θα την ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια θετική περίοδος ξεκινά για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η είσοδος της Αφροδίτης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα θα γίνει η καθημερινή σας ζωή αυτή τη χρονική περίοδο. Η  είσοδος  της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα σας βοηθήσει αρχικά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους με τους συναδέλφους σας, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την διατροφή σας και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, ή με την εξωτερική σας εμφάνιση, προχωρώντας σε αισθητικές παρεμβάσεις και θεραπείες ανανέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια από τις πιο δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει έμπνευση και θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους με την βοήθεια της  τεχνολογίας.

ΙΧΘΥΣ

Με το σπίτι και τα συγγενικά σας πρόσωπα θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους στον 4ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ παράλληλα θα βρείτε λύσεις και στις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Το βασικό σας μέλημα όμως, θα είναι να κάνετε πιο όμορφο και αρμονικό το χώρο του σπιτιού σας. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!