Εξάγωνο Αφροδίτης- Ανάδρομου Πλούτωνα, Αναγέννηση στην ερωτική μας ζωή


Τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν στην συναισθηματική μας ζωή ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω και να απολαύσουμε και πάλι όμορφες στιγμές στην ερωτική μας ζωή.

Το πάθος στις ερωτικές μας σχέσεις θα αρχίσει να αναθερμαίνεται από τις 02/10 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (24ο 19’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με ιδιαίτερο πάθος και θα μεταμορφωθούμε συναισθηματικά αφήνοντας  πίσω μας ότι μας πλήγωσε και δημιούργησε εντάσεις στην προσωπική μας ζωή.

Η επιθυμία μας να έρθουμε και πάλι πολύ κοντά με το ταίρι μας θα μας ωθήσει να απελευθερωθούμε ερωτικά και να αφεθούμε στην δίνη του πάθους, ενώ στην προσπάθεια μας να κερδίσουμε και πάλι την προσοχή του συντρόφου μας είναι πιθανό να γίνουμε κτητικοί και διεκδικητικοί.

Οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα έχουν το στοιχείο του μοιραίου, και για κάποιους μπορεί να θεωρηθούν καρμικές.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας , μαζί με τον Δία, στην Αστρολογία είναι σημαντικοί οικονομικοί δείκτες, γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες  για να τακτοποιήσουμε τις οικονομικές μας εκκρεμότητες και να ξεκινήσουμε συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Σκορπιούς και τους Ταύρους όσο και τους  Καρκίνους τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους  εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους, αλλά και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ταίρι τους και θα αναβιώσουν το παλιό τους πάθος.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πολύ ευνοϊκή για τις επαγγελματικές τους συμφωνίες, και θα τους βοηθήσει να βρουν σημαντικούς συμμάχους μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα είναι ιδιαίτερα κτητικοί με ταίρι τους, και δεν θα διστάσουν να εκφράσουν με ιδιαίτερο πάθος τα συναισθήματα τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να ζήσουν ένα μοιραίο έρωτα.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους βοηθήσει να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο χώρο της δουλειάς τους και να βάλουν την καριέρα τους σε σταθερές βάσεις, μετά από μια σημαντική επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσουν τον εαυτό τους να απελευθερωθεί ερωτικά και θα ζήσουν έντονες στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να ζήσουν και ένα κρυφό έρωτα.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, θα τους ωθήσει να γίνουν πιο τολμηροί και να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να πετύχουν τις επαγγελματικές τους συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα γοητεύσουν με ιδιαίτερη ευκολία το αντικείμενο του πόθου τους, ενώ μέσα από το σεξ θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τις αποφάσεις του συντρόφου τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!