Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Η ερωτική μου ζωή σταθεροποιείται !!


Αυτό που αποζητάμε στην ζωή μας είναι σταθερότητα, ιδιαίτερα στις προσωπικές και ερωτικές μας σχέσεις. Στις 24/05 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (25ο 09’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, υπόσχεται ότι θα προσφέρει απλόχερα την σταθερότητα που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη φέρνοντας κοντά μας ανθρώπους με τους οποίους θα περάσουμε όμορφα, όχι μόνο σήμερα, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια. Αυτό που θα παρατηρήσουμε γύρω μας αυτή τη χρονική περίοδο είναι να δημιουργούνται σχέσεις με διαφορά ηλικίας, ή από κάποιο συμφέρον.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να μας προσεγγίσουν οι φίλοι μας, ζητώντας να τους δώσουμε θα είναι συμβουλές για τις προσωπικές τους υποθέσεις. Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα βρούμε τρόπους ώστε  να είμαστε συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, οι προτάσεις που θα δεχτούμε για νέες οικονομικές συνεργασίες μας υπόσχονται σταθερότητα.

Και μιας και η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έχει άμεση σχέση και με την εξωτερική μας εμφάνιση, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλα για να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους,  ενώ μπορούμε  προχωρήσουν και σε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις λίγο πριν βγούμε στην παραλία.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Κριούς  και τους Ζυγούς όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 3ου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει με την βοήθεια των φίλων τους να προχωρήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία θα δώσουν μια σταθερότητα στην καριέρα τους . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αφήσουν πίσω τους τα προβλήματα του παρελθόντος και θα βάλουν σε σταθερές βάσεις την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να βρεθούν σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή από συμφέρον.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, βοηθήσει να προχωρήσουν σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία τους υπόσχεται σταθερότητα, αλλά και να βρουν λύσεις θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιούσια και τις οικονομικές εκκρεμότητες της οικογένειας τους, όλα αυτά όμως, θα γίνουν κάτω από μυστικότητα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους και αυτό θα φανεί και στην εικόνα τους, ενώ είναι πιθανό κάποιοι να μπλεχτούν σε κρυφές ερωτικές ιστορίες.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να έρθουν  πολύ κοντά με τους φίλους και τους συνεργάτες τους, οι οποίοι θα ζητήσουν τις συμβουλές τους για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν προσωπικά και επαγγελματικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν με πράξεις και όχι με λόγια τις προθέσεις τους στον σύντροφο τους,  ενώ για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δουν τη σχέση τους πιο σοβαρά.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να κυνηγήσουν με τον ενθουσιασμό τους επαγγελματικούς τους στόχους, και να τους πετύχουν, δείχνοντας στους συναδέλφους τους ότι δεν μπορούν να αναλάβουν ευθύνες . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην εικόνα τους την ξεκινώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους και γυμναστικής. Επίσης, αρκετοί είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα συνάδελφο τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καρκίνοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να εκμεταλλευτείτε ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου-  Θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται και επί ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτικό πάθος και εξουσία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ερωτική μας ζωή δεν έχει νόημα εάν δεν υπάρχει σε αυτή η έξαψη και πάθος. Καθορι ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χτυπάει την πόρτα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερέ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/6 – 26/6/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τυχερές γνωριμίες, έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u