Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Η ερωτική μας ζωή ανανεώνεται


Λίγες ώρες μετά την ανατρεπτική συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό, οι αλλαγές στην ζωή μας συνεχίζονται, με πιο ευχάριστο όμως τρόπο. Σε νέα ερωτικά μονοπάτια έρχεται να μας βάλει στις 02/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του  Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό η προσωπική μας ζωή θα αλλάξει, με  ξαφνικοί  έρωτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να δούμε την ζωή πιο όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής,  επαναφέροντας και πάλι το χαμόγελο στα χείλη μας. Αρκετοί από εμάς  θα έχουμε ευχάριστες γνωριμίες,  θα έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που θα μας ενθουσιάσουν με την ζωή και την οπτική τους, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας.

Επίσης, θα έχουμε ξαφνικές    επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι μας,  ενώ μπορεί να λάβουμε δώρα, ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα να μας κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη. Από την άλλη πλευρά, μιας και βρισκόμαστε σε διάθεση διακοπών, είναι πιθανό προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση, ή στο στυλ μας, οποία θα μας ανανεώσει και θα μας αρέσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους  και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους, έστω αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν και πάλι σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας ξαφνικός έρωτας, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός. Επίσης, αρκετοί θα τολμήσουν να προχωρήσουν και σε μια αλλαγή στην εμφάνιση τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα καταφέρουν να βρουν έξυπνους τρόπους για να επικοινωνήσουν τα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους να ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους φέρει μια ξαφνική οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα τους ανανεώσει και θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο τολμηροί και να κάνουν ένα ριψοκίνδυνο, για τους άλλους επαγγελματικό ξεκίνημα,  ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προκύψουν και νέες επαγγελματικές συνεργασίες μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν καταφέρουν με έξυπνες κινήσεις και εκπλήξεις να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους,  ενώ οι αδέσμευτοι θα ενθουσιαστούν από ένα άτομο με εντελώς διαφορετική στάση και φιλοσοφία ζωής από τη δική τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!