Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Η ερωτική μας ζωή ανανεώνεται


Λίγες ώρες μετά την ανατρεπτική συνάντηση του Άρη με τον Ουρανό, οι αλλαγές στην ζωή μας συνεχίζονται, με πιο ευχάριστο όμως τρόπο. Σε νέα ερωτικά μονοπάτια έρχεται να μας βάλει στις 02/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του  Καρκίνου θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 43’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό η προσωπική μας ζωή θα αλλάξει, με  ξαφνικοί  έρωτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να δούμε την ζωή πιο όμορφη και αισιόδοξη πλευρά της ζωής,  επαναφέροντας και πάλι το χαμόγελο στα χείλη μας. Αρκετοί από εμάς  θα έχουμε ευχάριστες γνωριμίες,  θα έρθουμε πολύ κοντά με άτομα που θα μας ενθουσιάσουν με την ζωή και την οπτική τους, η οποία είναι εντελώς διαφορετική από τη δική μας.

Επίσης, θα έχουμε ξαφνικές    επαγγελματικές προτάσεις οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι μας,  ενώ μπορεί να λάβουμε δώρα, ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα να μας κάνουν μια ευχάριστη έκπληξη. Από την άλλη πλευρά, μιας και βρισκόμαστε σε διάθεση διακοπών, είναι πιθανό προχωρήσουμε σε μια τολμηρή αλλαγή στην εξωτερική μας εμφάνιση, ή στο στυλ μας, οποία θα μας ανανεώσει και θα μας αρέσει.

Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο και τους Καρκίνους  και τους  Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποθέσεις της οικογένειας τους, έστω αν χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις να κινηθούν παρασκηνιακά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσουν και πάλι σίγουροι για τον εαυτό τους, ενώ είναι πιθανό να προκύψει και ένας ξαφνικός έρωτας, ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός. Επίσης, αρκετοί θα τολμήσουν να προχωρήσουν και σε μια αλλαγή στην εμφάνιση τους.

Τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα καταφέρουν να βρουν έξυπνους τρόπους για να επικοινωνήσουν τα σχέδια τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους να ζήσουν ένα κεραυνοβόλο έρωτα με ένα άτομο από το εξωτερικό ή με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους φέρει μια ξαφνική οικονομική συνεργασία, η οποία θα δώσει σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα τους ανανεώσει και θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν την αυτοπεποίθηση τους.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου θα τους βοηθήσει να γίνουν πιο τολμηροί και να κάνουν ένα ριψοκίνδυνο, για τους άλλους επαγγελματικό ξεκίνημα,  ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προκύψουν και νέες επαγγελματικές συνεργασίες μέσα από το φιλικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα κάνουν καταφέρουν με έξυπνες κινήσεις και εκπλήξεις να ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους,  ενώ οι αδέσμευτοι θα ενθουσιαστούν από ένα άτομο με εντελώς διαφορετική στάση και φιλοσοφία ζωής από τη δική τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό καλοκαίρι, ήταν ιδιαίτερα επικοινωνιακό,  πολύ συναισθηματικό, αλλά όχι ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Τα σχέδια μας ανατρέπονται …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ζωή έχει περίεργους τρόπους για να μας εκπλήσσει, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε ...

Αντίθεση Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Μοιραίες καταστάσεις στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 7/8 – 14/8/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για τους περισσότερους από εμάς, αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών, στις οποίες π ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ποσειδώνα, Λίγος ρομαντισμός στην ζωή μας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Αύγουστος, για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνδεδεμένος με την ξεγνοιασιά ...

Τετράγωνο Άρη -ανάδρομου Κρόνου, Συγκρουσιακές καταστάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρούμε να υπάρχει μια διάχυτη ένταση στην ατμόσφαιρα, ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u