Εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Συναισθηματική αναγέννηση !!


Η τελευταία χρονιά έχει φέρει σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας, ένα από τα θετικά είναι ότι μας έδωσε την δυνατότητα να κάνουμε ταξίδια στο εσωτερικό της ψυχής μας και να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημα μας.

Η διαδρομή αυτή, άλλες φορές είχε τις ευκολίες της και άλλες φαινόταν αρκετά επίπονη. Για τους κάποιους όμως, έχει φτάσει αυτή η μαγική στιγμή, που μπορούν να σπάσουν τους φραγμούς και να εκφράσουν ελεύθερα αυτά που νιώθουν μέσα τους.

Την δύναμη αυτή θα μας την δώσει στις  18/03 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (26ο 26’). Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα έχουμε την επιθυμία να εκφράσουμε χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα μας και να εξωτερικεύσουμε την συναισθηματική μας αναγέννηση, και να αφήσουμε πίσω ότι μας πλήγωσε και μας στεναχώρησε.

Στις προσωπικές μας στιγμές, θα ζήσουμε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες και νέοι μοιραίοι έρωτες. Φυσικά θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές έντασης, ερωτικής ζήλειας, και κτητικότητας. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Πλούτωνας είναι σημαντικοί οικονομικοί δείκτες, αυτό κάποιο θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν και να προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες ή για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον  Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τόσο τους  Παρθένους και τους Ιχθύες όσο και τους  Καρκίνους τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την ιδιωτική σας ζωή προστατευμένη έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία χωρίς να διαρρεύσει τίποτα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία, την οποία θα κρατήσετε προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα, η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί μοιραία….

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο γερά στα πόδια σας αισθάνεστε να πατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, σας υπόσχεται ότι σημαντικά πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή σας αλλιώς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα θέλω σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με θέληση και σκληρή δουλειά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση σας έχουν θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά και στην καλή σας εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με άλλα μάτια έχετε αρχίσει να βλέπετε τις σχέσεις σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να γίνεται πιο δεκτικοί στις νέες προκλήσεις. Αυτή η μεταστροφή θα βοηθήσει άλλους από εσάς να δώσετε μια νέα πνοή στην σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της.

ΛΕΩΝ

Τον έλεγχο της προσωπικής σας ζωής  θέλετε να έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε και πάλι στα χέρια σας τον έλεγχο της ερωτικής σας ζωής, και να ζήσετε στιγμές με το ταίρι σας γεμάτες ένταση και πάθος οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα συνθήκη θα δημιουργηθεί αυτές τις ημέρες στην ζωή σας. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε όλο σας στο πάθος και την ενέργεια στην επιτυχία ενός μελλοντικού σας σχεδίου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα αλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρεστε την σχέση σας με τον σύντροφο σας, ενώ οι για τους αδέσμευτους, έστω και εν μέσω καραντίνας, είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του ένας νέος έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Το κλίμα προς όφελος θα καταφέρετε να αλλάξετε στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της δουλειά σας και να αλλάξετε την γνώμη που έχουν οι συνάδελφοι σας για εσάς. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το γεγονός ότι βρει τις ισορροπίες μέσα σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς διανύεται αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε με ιδιαίτερα ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας, και να ζήσετε στιγμές γεμάτες έρωτα και πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κατακτητή που κρύβεται μέσα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο κτητική σας πλευρά, ενώ θα φροντίσετε με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας κρύβοντας παράλληλα τα συναισθήματα ζήλειας που μπορεί κάποιες φορές να έχετε νιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας θα αλλάξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον μόνιμο κάτοικο του ζωδίου σας Πλούτωνα, θα σας ωθήσει μεταμορφώσετε τον τρόπο που εκφράζετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, δείχνοντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα ότι πίσω από το αυστηρό σας πρόσωπο κρύβονται πολλές ευαισθησίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να κλείσετε τους λογαριασμούς με το παρελθόν είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει μετά από πολλές και έντονες συζητήσεις να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια επαγγελματική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες θα καταφέρετε να επουλώσετε τις πληγές που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο για να πετύχετε τους στόχους σας εσείς οι Ιχθύες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, σημαντικούς συμμάχους για την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γοητεύσετε ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!