Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Φαντασία στον έρωτα …


Έχοντας αφήσει πίσω μας ένα ιδιαίτερο χειμώνα, έχουμε ανάγκη από ψυχική ηρεμία και συναισθηματική ξεκούραση. Καταλυτικό ρόλο στην βελτίωση της καλής μας διάθεσης θα παίξει στις 03/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (22ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, με χαρά θα αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές της προηγούμενης χρονικής περιόδου και θα απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα αφήσουμε την διαίσθηση μας να μας καθοδηγήσει, θα ξεκουραστούμε και θα κοιμηθούμε, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να οραματιστεί το μέλλον του, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να δούμε και προφητικά όνειρα, ενώ από την άλλη πλευρά  θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού μας.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο  και τους Παρθένους και τους Τοξότες του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα βρίσκονται κάτω από την επιρροή της όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Πίσω από τον δυναμικό σας χαρακτήρα κρύβεται και μια πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας, να χαλαρώστε και να ηρεμήσετε και να ονειρευτείτε το μέλλον σας μαζί με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μεγάλη αγκαλιά θα είστε για τους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στους φίλους σας, και να είστε υποστηρικτικοί μαζί τους, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάγκη για ξεκούραση έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε , να κοιμηθείτε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί σας περιμένει αρκετό τρέξιμο τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να γίνει για εσάς πηγή έμπνευσης.

ΛΕΩΝ

Με την εικόνα σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να βγάλετε προς τα έξω την πιο ευαίσθητη σας πλευρά, και αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για να σας πλησιάσουν άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον που σας θεωρούσαν απόμακρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη θα είστε για τους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους αγαπημένους σας, και παράλληλα θα αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί τους το κοινό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον ακολουθώντας το ένστικτό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά μέσω της Τέχνης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας την ρομαντική σας πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας αυτές τις ημέρες είναι να υπάρχει γύρω σας ομορφιά και αρμονία. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον που ζείτε, ξεκινώντας από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο χαλαροί και ήρεμοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας την γνωστή σας αυστηρότητα και θα εκφράσετε χωρίς ενδοιασμούς τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσάς, ενώ παράλληλα, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους κάνετε να νιώσουν όμορφα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα από τα στοιχεία που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η διαίσθηση σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, όχι μόνο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, ακούγοντας μόνο την διαίσθηση σας, αλλά θα δώσετε και τις καλύτερες συμβουλές στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!