Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, Φαντασία στον έρωτα …


Έχοντας αφήσει πίσω μας ένα ιδιαίτερο χειμώνα, έχουμε ανάγκη από ψυχική ηρεμία και συναισθηματική ξεκούραση. Καταλυτικό ρόλο στην βελτίωση της καλής μας διάθεσης θα παίξει στις 03/05 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (22ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, με χαρά θα αφήσουμε πίσω μας τις δύσκολες στιγμές της προηγούμενης χρονικής περιόδου και θα απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θα αφήσουμε την διαίσθηση μας να μας καθοδηγήσει, θα ξεκουραστούμε και θα κοιμηθούμε, θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να οραματιστεί το μέλλον του, αρκετοί από εμάς είναι πιθανό να δούμε και προφητικά όνειρα, ενώ από την άλλη πλευρά  θα βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού μας.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τόσο τους Ταύρους και τους  Σκορπιούς όσο  και τους Παρθένους και τους Τοξότες του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα βρίσκονται κάτω από την επιρροή της όψης σε όλη τη διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Πίσω από τον δυναμικό σας χαρακτήρα κρύβεται και μια πιο ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά εσείς οι Κριοί. Η όψη εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας, να χαλαρώστε και να ηρεμήσετε και να ονειρευτείτε το μέλλον σας μαζί με το ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια μεγάλη αγκαλιά θα είστε για τους φίλους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας στους φίλους σας, και να είστε υποστηρικτικοί μαζί τους, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειες τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάγκη για ξεκούραση έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα λειτουργήσει θετικά για εσάς, αφού θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να ξεκουραστείτε , να κοιμηθείτε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί σας περιμένει αρκετό τρέξιμο τις επόμενες ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να γίνει για εσάς πηγή έμπνευσης.

ΛΕΩΝ

Με την εικόνα σας ασχολείστε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να βγάλετε προς τα έξω την πιο ευαίσθητη σας πλευρά, και αυτό θα αποτελέσει την αφορμή για να σας πλησιάσουν άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον που σας θεωρούσαν απόμακρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστη έκπληξη θα είστε για τους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τα τρυφερά σας συναισθήματα στους αγαπημένους σας, και παράλληλα θα αρχίσετε να σχεδιάζετε μαζί τους το κοινό σας μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον ακολουθώντας το ένστικτό σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Χαρούμενοι και δημιουργικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να εκφραστείτε δημιουργικά μέσω της Τέχνης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας την ρομαντική σας πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας αυτές τις ημέρες είναι να υπάρχει γύρω σας ομορφιά και αρμονία. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε πιο όμορφο το περιβάλλον που ζείτε, ξεκινώντας από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο χαλαροί και ήρεμοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να βρείτε εμπνευσμένους τρόπους για να επικοινωνήσετε τα σχέδια σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε πίσω σας την γνωστή σας αυστηρότητα και θα εκφράσετε χωρίς ενδοιασμούς τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα περάσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας βοηθήσει να δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορούν να στηριχτούν σε εσάς, ενώ παράλληλα, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τους κάνετε να νιώσουν όμορφα.

ΙΧΘΥΣ

Ένα από τα στοιχεία που σας κάνει να ξεχωρίζετε είναι η διαίσθηση σας. Αυτές τις ημέρες, κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, όχι μόνο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, ακούγοντας μόνο την διαίσθηση σας, αλλά θα δώσετε και τις καλύτερες συμβουλές στους φίλους και στους συνεργάτες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κατάλληλη στιγμή για αλλαγές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το δυναμικό μας πρόσωπο ήρθε η ώρα να βγάλουμε στην επιφάνεια αυτή τη χρονική περί ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 16/5 – 23/5/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σταθεροποιητική και με μια μικρή δόση υπερβολής θα είναι η 3η εβδομάδα του Μαΐου, κ ...

Ο Δίας στους Ιχθύες και τι αλλαγές θα μας φέρει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας αναγκαστήκαμε να απομακρυνθού ...

Εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Όνειρα για το μέλλον …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Όνειρα και σχέδια για το μέλλον είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και πάλι αυτή τη χρονικ ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου, Οργανώνω τα επόμενα μου βήματα ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, εκτός από έμπνευση, χρειάζεται οργ ...

Εξάγωνο Άρη – Ουρανού, Η ζωή θέλει τόλμη !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή για να προχωρήσεις μπροστά, εκτός από γνώση και σκληρή δουλειά, χρειάζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u