Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Η στιγμή είναι ιδανική για να δείξετε την πιο τρυφερή σας πλευρά !!!


Η ροή της καθημερινότητας και ο τρόπος ζωής μας τις περισσότερες φορές απορροφά όλη μας την ενέργεια, γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντικό να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας ώστε να  μπορούμε να ξεκουραζόμαστε και να ανακτάμε τις δυνάμεις μας.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (18ο 57’), μας προσφέρει την δυνατότητα να προσφέρουμε στον εαυτό μας απλόχερα στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, ακολουθήσουμε την φωνή της διαίσθησης μας, να κοιμηθούμε, να ονειρευτούμε, και να βγάλουμε στην επιφάνεια την πιο τρυφερή και ρομαντική πλευρά του εαυτού μας.

Η όψη εξάγωνου της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 3 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Ο δυναμισμός σας πολλές φορές καλύπτει τις άλλες σας πλευρές. Αυτές τις ημέρες όμως που θα έχετε την δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε θα βγάλετε στην επιφάνεια και την πιο ρομαντική σας πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα τρυφεροί και εκδηλωτικοί θα είστε με τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας. Τα τρυφερά σας λόγια αλλά και ο τρόπος με τον οποίο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας θα γίνουν βάλσαμο στην ψυχή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά κουρασμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία για να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, ώστε σύντομα να ξαναριχτείτε στη μάχη με μεγαλύτερη δύναμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας θα σας ωθήσει να οραματιστείτε το μέλλον σας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει και ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα αποτελέσει και την πηγή της έμπνευσης σας.

ΛΕΩΝ

Αυτό που σας απασχολεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες είναι η γνώμη που έχουν οι άλλοι για εσάς. Αυτό που πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε την εικόνα σας να  δείξετε την πιο ανθρώπινη και ευαίσθητη πλευρά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ρομαντική διάθεση βρίσκεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, και αυτό δεν θα διστάσετε να το εκφράσετε τόσο στον/ στην σύντροφο σας όσο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας θα πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Οδηγός σε αυτές θα είναι η διαίσθηση σας η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την πιο καλλιτεχνική και δημιουργική σας πλευρά θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Μέσα από την τέχνη θα καταφέρετε να εκτονώσετε την ενέργεια σας και να εκφράσετε το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο όμορφο και αρμονικό θέλετε να κάνετε το περιβάλλον γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να φτιάξετε το σπίτι σας και να δώσετε στους αγαπημένους σας όλα όσα δεν προλαβαίνατε εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς τους Αιγόκερους είναι ότι είστε αυστηροί και πειθαρχημένοι, γι’ αυτό και θα τους εκπλήξετε ευχάριστα αυτές τις ημέρες που θα εκφραστείτε με πιο τρυφερό τρόπο, και να είστε σίγουρο ότι αυτή σας η πλευρά αρέσει περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευφάνταστους τρόπους να κάνετε πιο όμορφη την ζωή στο σπίτι με τους δικούς σας ανθρώπους θα βρείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Αυτό μπορεί να γίνει είτε κάνοντας μερικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας ώστε να γίνει πιο όμορφο και ζεστό είτε βάζοντας τους κάτω από την προστασία σας.

ΙΧΘΥΣ

Την φωνή της διαίσθησης θα ακολουθήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με τους φίλους όσο και με τα οικεία σας πρόσωπα οι συμβουλές που θα τους δώσετε θα είναι σωστές, έστω και αν οδηγηθείτε σε αυτές από διαφορετική διαδρομή.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, Οι προσωπικές σχέσεις ανανεώνονται !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η θετική νότα που δημιουργεί αυτές τις ημέρες η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου εν ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, Μια αχτίδα αισιοδοξίας …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σε αυτή την ιδιαίτερη καθημερινότητα που όλοι μας βιώνουμε είναι πολύ σημαντικές ...

Νέα Σελήνη στον Κριό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης πραγματοποιείται στις 24/03 στις 11:28 π.μ. σε ένα ιδιαίτ ...

Σύνοδος Άρη-Πλούτωνα, Η δύναμη της αναγέννησης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που μας βοηθάει να προχωράμε και να εξελισσόμαστε είναι η σκληρή δουλειά και ...

Εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, Οι καλές ειδήσεις έρχονται ξαφνικά !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ξαφνικά νέα άλλες φορές μας ενθουσιάζουν και άλλες φορές λειτουργούν ανατρεπτι ...

Κρόνος στον Υδροχόο και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το πρωί της 22 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 5:58 ο αυστηρός δάσκαλος Κρόνος θα αποχω ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u